Професионални серии за коса - 22

• 57 987
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
предпочитам да не изпадам в крайности  Peace особено за човек, който няма опит,може да се пристрасти, да ползва по-често  Peace

както виждаш - не съм насочила към концентрати и т.н.

но всеки си преценя  Peace тя може да прави, каквото реши  Peace

Разбирам.   Peace   Hug

# 211
Да похваля маската Лиз Ултим - страхотна е,  косата е много лъскава, жива и мекичка  Heart Eyes, плюс това, че е много икономична и е необходимо да се ползва съвсем мъничко Peace. Следващата, която мисля да взема е Интенс Рипеър макар, че косата ми не е суха newsm78, но пък съм с плътен косъм и започнах да я изправям често, Абсолют Рипеър много ли е тежка или само за по-тънки коси идва такава  newsm78...

Виждам, че в Рибката са вкарали като нов продукт лакчето на Вела, което си купих, също съм доволна от него. И вече се справям с бритона  Mr. Green Laughing

# 212
  • в 1001-та нощ
на мен абс рипеър ми е свръх нуждите, а интенса - след 4-5 ползвания ми е прекалена  newsm78

но познавам дами с фини коси, които им се радват, но и не полагат други грижи  newsm78 индивидуално е  newsm78 но трябва да се пробва  newsm78 за фини  коси не бих препоръчала, но зависи от състоянието, нуждите, стилизирането ....индивидуалното усещане за красота .....  newsm78

# 213
Аз също съм с плътен косъм. Добре ми идваше Абсолюта преди.

Сега не знам как би ми понесъл, защото не усещам косата си вече толкова суха.
Имам усещането, че съм на границата между суха и нормална.
   newsm78

Определено усещам как състоянието й се е подобрило.

Не знам на вид как е - субективна съм, но определено нямам нужда вече от "тежка артилерия" в грижата. Използвам я
доста рядко, по-скоро за да усетя косъма "приятно обгърнат".
   Peace

# 214
  • в 1001-та нощ
аз ...  newsm78 в последната година и нещо ...  съм имала 1-2 пъти жадна коса  newsm78 в повечето случаи е била - пре-хидратирана или ... в крайностите на хидратация, протеин, силикон .... финиши (различни) ... докато започнах да напипвам правилата на баланса ..... почти, като в математиката Wink)) но усещането идва с опита  Peace

сега благодарение на грижите успявам да поддържам идеален цвят (без да се отмива), идеална плътност ... жилавост ..... доволна съм

любопитно ми е какво ще ме подтикне да търся нещо ново  newsm78 може би финиша - най-напред  Peace там има неизследвани територии  Peace

# 215
мерси момичета  Hug

# 216
Както обещах - да споделя за снощните терапии.   Simple Smile

Правих Еластисайзър с Ултрасоника, Файбърсютик - без.   Peace

Имам чувството, че след първата процедура, косата ми "погълна" всичкия Еластисайзър, който имаше по косъма.
След Файбърсютика нещата се нормализираха. Косата се изпълни. Буквално. Стои плътна, без да е бухнала. Имам чувството, че комбинацията ми понася страхотно. По-нататък непременно ще опитам пак, за да видя дали усещането ще бъде същото.
Косата изглежда здрава и жилава. Усещам връхчетата още по-напоени. Харесва ми това усещане.
   Heart Eyes

# 217
  • в 1001-та нощ
в началото - аз също ползвах двата продукта заедно и усещането бе за "напоена" коса

както памучен конец поема вода  Peace

сега обаче фиберсютикът ми е супер след боя (измиване ан боята  вода, шампоан и после серум+запечатка) и ми се струва с идеален жилав ефект Peace + и малко протеин (балансирн с масла  Peace)

можеш да пробваш и така другия път   bouquet

ще ми е интересно да споделиш и дали ще ти харесат реконструкторите на Джовани и бейн сатин   Peace

# 218
в началото - аз също ползвах двата продукта заедно и усещането бе за "напоена" коса

както памучен конец поема вода  Peace

сега обаче фиберсютикът ми е супер след боя (измиване ан боята  вода, шампоан и после серум+запечатка) и ми се струва с идеален жилав ефект Peace + и малко протеин (балансирн с масла  Peace)

можеш да пробваш и така другия път   bouquet

ще ми е интересно да споделиш и дали ще ти харесат реконструкторите на Джовани и бейн сатин   Peace

Благодаря за идеята(копирам поста ти, за да не загубя информацията)!    bouquet

Непременно ще опитам.

Под "балансиран протеин с масла", този на Джовани ли имаш предвид?

http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … 150-ml/20919?at=0

За новите продукти - с удоволствие ще споделя, когато натрупам малко опит с тях (за да не прибързвам).   Hug

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 14:32 от Feeling

# 219
  • Canada
Здравейте, момичета   bouquet
Следя темата и имам нужда от съвет. Косата ми е изрусявана дълги години. Чуплива, гъста, с нормален косъм. Жива и с блясък е, но бих искала да е по-жилава, тежка и подредена. Ползвам само професионални продукти за коса, ако има значение ще уточня какви . Като цяло май имам повече продукти с масла, а от тях косата ми има здрав, но не и желания от мен естетичен вид:) Става някак "хвърчаща", а и без това тук, където живея е много влажно. Мисля да взема: http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Anti-Usure-200ml и http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Elasticizer-150ml. Дали съм се насочила правилно?
Благодаря предварително Hug

И един въпрос малко офф... Embarassed feelunique надежден сайт ли е? Вчера докато проверявах дали мога да платя с PayPal ми излезе съобщение, че връзката не е защитена, а и забелязвам значителна разлика в цените, сравнено с други сайтове newsm78

# 220
Мисля, че почти няма коса, която да "откаже" доза Еластисайзър.   Grinning

Относно ФЮ - надежден е сайтът, доста хора пазаруваме от там. Всеки път са точни.   Peace

Има тема, ако те интересува нещо, питай там.   Hug

Спрямо кои сайтове забелязваш разлика? Напоследък даже увеличиха цените си.   newsm78

# 221
  • в 1001-та нощ
Foncé  Peaceправилно си забелязала с маслата  Peace кои продукти ползваш  newsm78 помисли и за фиберсютик  Peace

# 222
Момичета,избирам си маска за коса,двоумя се между керастас и Чи...

Но въпросът ми е защо никога не препоръчвате сериите за боядисани коси,на Керастас хубава ли,има и на Чи...

Как разбирате дали в продукта има масла,какво трябва да пише...?Опитвам се да стана по-компетентна,а не само да питам... Blush ooooh!

# 223
  • в 1001-та нощ
напротив  Peace на ЧИ сме я препоръчвали  Peace

кои точно продукти си избрала  newsm78

обичайно сериите само за боядисани коси - основно пазят цвета, а косата обичайно има нужда от повече грижи  Peace

за маслата се гледа състава  Peace

# 224
  • Canada
Feeling, a.l.e.n.a, благодаря   bouquet
Цените сравнявам с ягодка и канадски сайт, има разлика близо 20 долара newsm78
В момента имам и ползвам на ротационнен принцип: Goldwell Rich repair, Loreal Nature Cacao /маски/, Redken Cat protein, Redken Anti-Snap, Joico реконструктора без отмиване, Moroccanoil intense curl cream, арганово масло с нар и още един-два лосиона без отмиване Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт