Професионални серии за коса - 22

• 57 996
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Благодаря за оценката   bouquet

и финиша в линията е спрей  newsm78 но очевидно (за мен) косата ти е била добре хидратирана и са били подходящи други продукти

прекалявала съм с хидратиране и резултатът не е добър  Sunglasses

# 256
Здравейте, минавам да споделя, че останах много доволна и от ампулата фиберкютик. Много добре се отрази на косата. Утре съм за поредната доза блондор в корените и мисля да накарам фризъора да ми сложи още една, предполагам че няма да дойде много.  newsm78 newsm78
Сега когато взех по-силните ампули всъщност установих , че косата ми е имала нужда от протеин. Макар и да не изглежда като повечето коси правени с блондор, все пак е била изтощена.... просто аз не съм искала да си го призная. Така или иначе не мога да докарам това русо което искам само с боя, така че за наред ще трябва да полагам сериозни и системни грижи и то с по-силнички продукти. Следващия месец ще редувам форс интенс с еластайзар и фиберкютик, пък после ще видим.
Алена, специални поздрави   bouquet  bouquet (знаеш си защо)

# 257
  • в 1001-та нощ
  bouquet благодаря  Peace

Peace специално фиберсютик - и аз ползвам след боядисване - горе долу - се пада на 2-3 седмици  Peace

ти колко пауза ще имаш между двете  newsm78

хубаво е да ползваш протеин между изрусяванията за поддръжка  Peace каквато и да е косата - с изтеглянето на естествения пигмент се губи и кератин и трябва да се наваксва  Peace

по-скоро - по-специфично е да намериш продукт, който да ти пасва и те прави щастлива  Peace е затова - продукти много, протеин много, но е различен и протеинът и самите продукти, като комбинация ....  Peace

# 258
Ами мислех да нямам пауза. Две поредни миенета много ли ще дойдат ? Едното е след боя? на по предното миене слагах форс интенс ампули. Мога и да задържа фронта, но толкова ми хареса, че искам още и още и още #Crazy #Crazy #Crazy

# 259
  • в 1001-та нощ
ами не, че ще е много, но ще има ли къде да проникне и къде да запълни  newsm78

има маска за домшана грижа, но при мен няма същия ефект и не бих те насочила към нея  Peace

ами пробвай  Peace сигурно ще се чувстваш доволна  Peace

след боя - е много важно  Peace

# 260

има маска за домшана грижа, но при мен няма същия ефект и не бих те насочила към нея  Peace

Извинете, че така нахълтвам в разговора, но за тази маска ли става дума - http://zlatnaribka.com/maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal-fiberce … -ml-247-2434.html ?
След ампулата фиберсютик може ли да се ползва горната маска или задължително запечатката?

И още един въпрос, но не знам дали точно тук е подходящо да го задам, но все пак - ако някоя от нас има излишни продукти, поръчани погрешка, или просто неподходящи за нейната коса и т.н. можем да ги обявяваме за продажба, ще е идеален вариант ако на някой не му се разправя с поръчки от сайтове или пък иска малко количество продукт колкото за проба. Има ли такава специална отделна тема или, ако прецените за нужно, можем да направим?  newsm78

# 261

Извинете, че така нахълтвам в разговора, но за тази маска ли става дума - http://zlatnaribka.com/maska-za-tynka-i-fina-kosa-loreal-fiberce … -ml-247-2434.html ?
След ампулата фиберсютик може ли да се ползва горната маска или задължително запечатката?

И още един въпрос, но не знам дали точно тук е подходящо да го задам, но все пак - ако някоя от нас има излишни продукти, поръчани погрешка, или просто неподходящи за нейната коса и т.н. можем да ги обявяваме за продажба, ще е идеален вариант ако на някой не му се разправя с поръчки от сайтове или пък иска малко количество продукт колкото за проба. Има ли такава специална отделна тема или, ако прецените за нужно, можем да направим?  newsm78

Идеята ти, за тема за размяна, е страхотна! Подкрепям!   Hug

Маската, която си посочила в линка, е точно тази, за която става дума.   Peace

# 262
  • в 1001-та нощ

от офиса не мога да отварям всички сайтове и не виждам линка, но след серима- запечатката

маската е в малка кутийка - ок. 200 мл, запечатките са големи - 500 мл  Peace

имаше тема за размяна - по-рано, но пропадна

ако има тема за продажби - може би ще трябва да е в"на пазар" - да каже бубанка  newsm78

# 263
  • София
Момичета бих искала един съвет от вас
дали би било грешка ако си взема стандартния еластейзър ( тъй кото го намерих в разфасовка от 75 мл , а екстрийм версията най-малката разф. е 150 мл)
Косата ми е руса
общо взето това ми е рутината :
шампоан - Лореал целулар/ маска Целулар, шампоан: лореал колор/маска лореал колор, шампоан: забравих му името / маска Джойко-протеиновата (редувам ги)
на влажна коса слагам Биосилк и за термозащота Тиги (със слюдата) изправям се почти постоянно с преса
от време на време слагам зехтин примесен с бадемово масло за 2-3 часа преди да си измия косата

# 264
Аз не мисля, че ще е грешка, но съм ползвала и двата вида. Според мен при Екстрийм версията резултатът е по- виден, по- добър, по- силен. Аз съм с тънък косъм и смятах, че обикновената версия ще ми хареса повече, но сгреших.

Нищо не ти пречи да пробваш.  Peace

# 265
Здравейте! Отдавна не съм се разписвала, време, през което успях да събера доста впечатления от доста продукти. НО сега съм в чуденка относно продукт за [u]преди [/u] измиване - за подхранване и предпазване. Руса съм, косата ми е мека и еластична, но доста увредена и късаща се. В момента ползвам веднъж на 7-10 дни Еластайзера на Филип Кингсли, а понякога ползвам плодовия реконструктор на Биосилк (макар по принцип да го ползвам за след измиване). Та бихте ли ми препоръчали продукт за преди измиване - маска/реконструктор?  newsm78 Ако може не ампули, тъй като ми идват скъпички и ми се иска нещо, което да мога да ползвам по-дълго време.  Grinning

И втори въпрос: освен спрея на Лакме и реконструктора под формата на пяна на Джойко, от кой спрей/балсам без отмиване сте доволниnewsm78 Да пробвам ли този на Биосилк? Аз от Лакме съм много доволна, за сметка на пяната на Джойко, която при мен лично няма никакъв ефект!  Confused

# 266
  • Paris
Момичета, имате ли впечталения от Митичното олио на Лореал?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4149851
С нетърпение очаквам нова тема-за размени и/или продажби! Peace

# 267
  • Перник
Аз също съм "ЗА" тема за размени и продажби,така ще си бъдем още по-полезни според мен  Simple Smile

# 268
  • София

на мен като се боядисвах последния път фризьорката ми сложи от него вместо кристалите на Абсолют Рипеър и много ми хареса Simple Smile
П.С с изрусена и сухичка коса съм

# 269
Хубаво е.

Общи условия

Активация на акаунт