Професионални серии за коса - 22

• 57 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Момичета, как нанасяте ботокса? След шампоана, на подсушена коса? Колко време стоите? Някой  ползва ли ампулата без запечатка? Дали ефекта ще е същият?

# 571
Аз без запечатка съм ползвала. Но после друга маска - може върху ампулата, може и след изплакване от ампулата  Peace

# 572
  • Пловдив
Благодаря, Люлякова! Hug Hug Hug
Тази седмица ще пробвам. Миналата отидох до Рибката и беше свършил, но вече имат налична  и се обадих да си запазя 2бр..

# 573
Здравейте момичета Hug
Отдавна следя темата и намирам много полезни съвети тук,за което ви благодаря  bouquet
Сега искам да попитам,ползвалите тази ампула http://zlatnaribka.com/injekciq-za-zdravina-injection-de-force-2 … -ml-296-3052.html ,дали им се е сторил странен аромата и.Аз вчера взех 2 ампули,но като я отворих да я помириша и миризмата и ми се стори странна.Незнам такава ли е самата ампула или аз съм попаднала на стари Confused
Също да питам,някой ползвал ли е този серум http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-haircare-r … itecte-30ml.html?Мисля да го поръчам,но нека някой ,ако го е ползвал да сподели.
  bouquet

# 574
Здравейте момичета Hug
Отдавна следя темата и намирам много полезни съвети тук,за което ви благодаря  bouquet
Сега искам да попитам,ползвалите тази ампула http://zlatnaribka.com/injekciq-za-zdravina-injection-de-force-2 … -ml-296-3052.html ,дали им се е сторил странен аромата и.Аз вчера взех 2 ампули,но като я отворих да я помириша и миризмата и ми се стори странна.Незнам такава ли е самата ампула или аз съм попаднала на стари Confused
Също да питам,някой ползвал ли е този серум http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-haircare-r … itecte-30ml.html?Мисля да го поръчам,но нека някой ,ако го е ползвал да сподели.
  bouquet

Серумът ми грабна вниманието.   Crazy    bouquet

Люлякова, честит аватар!   Hug

# 575
Здравейте искам да ви попитам с какво да си предпазвам косата от пресата,че нацъфтява и спира да расте ако не се подстрижи ?

# 576
И на теб Feeling  Hug

Ау, и мен ме грабна този серум. Не съм го виждала досега. Пише, че се нанася на суха коса, доста интересно звучи.

Alekssia, ароматите на Керастаз са доста интензивни, някои са ми неприятни на мен, та чак ми се гади, например Бейн сатин 2 като го ползвам нещо ми се обръща в червата

# 577
Люляковa ,наистина ароматите на Керастаз са интензивни,но тази инжекция,на мен ми мирише на разтопена пластмаса  Thinking
Явно този серум е нов,ще го поръчвам,няма как Laughing.В момента ползвам олео релакс,но ще минавам на цимента и поръчвам всичко от серията,включително и ампулите.Поръчах също и еликсир ултим,след споделеното от Люлякова  bouquet

# 578
Момичета, моля за впечатления от тези два продукта:

Олио на Лакме  
и

Реконструктор на Joico

Специално за Джойко искам да попитам този продукт същият ли е като ТОЗИ РОЗОВ ??? В едно списание четох, че пускат Limitted ed. на този продукт от серията по случай не знам си какво, но не беше розов а кафяв като оригинала. Та в случая се чудя дали има значение цветът на опаковката? Дори цената на розовият е (макар и малко) по-евтин. newsm78

А За олиото на Лакме се чудя трябва ли да почувствам някакъв ефект или е от тези продукти, които просто си действат без да се усети нещо, непосредствено след употреба?  newsm78 Питам, защото днес го изпробвах, но не виждам разлика. И проблем ли е да стои 2-3 седмици отворен, тъй като използвах само половината?

# 579
  • Пловдив
Аз за това олио на Лакме и друг път съм споделяла. Не съм доволна от него....сега като се замисля го преценям като най-несполучливата си покупка (2  или 3 изхабих), никакъв ефект не видях. За сравнение при други подобни продукти, усещам подобрение почти мигновено след нанасянето им. Не мога да го препоръчам Naughty
пп Аз май пак предозирах протеините Rolling Eyes...сега известно време ще ползвам само маска интенс рипеар....да омекотя малко.

# 580
mamaden ползва ли интрасилан ампулата  на Редкен ?

# 581
  • в 1001-та нощ
Моля ви препоръчайте ми маска и шампоан за изтощена коса!!! Следях темата редовно, но в момента досага ми до интернет е огрничен и нямам възможност да прочета последните теми Sad( По-принцип косата ми си беше в доста добро състояние и без да използвам професионални продукти, но след като се поддадох на едно изрусяване преди година и предвид честото използване на преса, не мога да я възстановя. Впоследствие я потъмнявах 2-3 пъти с цел да си върна естествения цвят, но русото си избива постоянно. От няколко месеца съм спряла с боядисването, но забелязвам, че доста се накъсва... Ползвала съм Форс Вектор, но имам чувството, че ще ми дойде доста лека тази серия, мисля да пробвам Абсолют Рипеар, но искам да чуя няколко по-компетентни мнения Simple Smile))

реално погледнато  newsm78 русото не избива, косъмът е обезцветен до някакво ниво и тъмното покритие, което полагаш отгоре - не се задържа дълго

няма боя, която веднъж поставена да си стои и да не мърда, може би къната е по-трайна - не съм убедена, обаче

ако държиш да си по-тъмна - ще трябва да поддържаш цвета регулярно, както и косъма - и кортекса и кутикулата - отн. кортекса - сърцето на косъма - възстановяване на кератина, който е загубен при обезцветяването с протеин, внесен отвън, а отн. кутикулата -  еластичността/подвижността на люспите - с липиден комплекс

част от продуктите са комбинирани - съдържат и протеинов и липиден комплекс - примерно цимента; има други, които са само протеинови (протеинови концентрати), или само съдържащи липиди, вакси .....и т.н. заглаждащи

от моите наблюдения тук - спецификата на косъма предполага - кое да е преобладаващото - дали протеина (при по-фините коси) или заглаждащите елементи (при по-плътен косъма)

вероятността да попаднеш на точния продукт за твоята коса от раз е минимален, но търсенето продължава  Peace

при мен циментиране се получава, ако започна с протеинов концентрат и продължа с балансирана грижа (протеин + липиди)

# 582
  • в 1001-та нощ
Мисля, че Аглая Епанчина - също бе споделила за доп.таксуване в това отношение  newsm78 при нея имаше и маскаи финиш ...

На мен ми взеха 5 лева за миене с Лореал в салон от веригата "Венера".
Никога не съм се интересувала как се формира цената по детайли: миене, подстрижка, сешоар; направо са ми казвали крайната цена и аз съм си плащала. Но последния път, докато ме миеха, споделиха, че с Лореал е 5 лева по-скъпо.

Иначе, в редица салони ползват абсолютни боклуци като продукти. Щом Лореал им се вижда върхът в козметиката, щом не са чували за редица други марки, нямам какво да кажа. Също ми прави интересно впечатление фризьорското мнение, че кристалите (и то най-обикновени) "много подхранвали косата", едва ли не са лечебно средство.

Благодаря, че се включи   bouquet - когато са ме боядисвали - измиването е включено в цената, иначе, ако съм за постргване и желая измиване - то се е таксувало отделно  newsm78

мисля, че повечето салони са далеч от идеята да те накарат да се почувстваш специален  newsm78 , обгрижен, най-важен, на фокус, да са експерти, да отговорят на въпросите ти ....

наистина нямат особено желанеи за развитие, при старта - зареждат една линия .....лореал, пол мичел, кюн, шварцкопф и се започва изкарване на пари   Cry

сигурно има нищожен брой, които не се вписват в това впечатление, но  Cry кой ще седне да ти обхожда всички, за да открие идеалния, а какви поражения може да претърпи в търсенето  Sick

# 583
  • в 1001-та нощ
Не би трябвало да таксуват отделно измиването! И на мен Лореал не ми се виждат връх. Мен ме мият с Шваркопф или с Вела и съм доволна.
Видях в Рибката мостри на Deep Care Lakme и си ги поръчах,като вдях колко ги хвалите,дано съм доволна! Дайте идея за нещо ефикасно и не много скъпо като терапия за косопад-за в момента нямам много възможност за скъпи покупки.

виждам, че са ти предложили - фитоциан  newsm78 аз харесвам много фито - но то е на цената на другите скъпи  newsm78

като най-евтино - мисля беше фитовал - вземи капсулите за пиене, шампоана и лосиона, ако от нещо трябва да се откажеш - остави лосиона или не вземай пълна кутия капсули - примерно вземи 1 блистер + лосиона  Peace

# 584
  • в 1001-та нощ

прилича ми на лак по описанието  newsm78 (не съм поглеждала и офиц. сайт  newsm78 ) ти какво точно търсиш  newsm78

Alekssia   Hug  bouquet благодаря, че сподели за тези продукти - ще поровя малко и аз по темата и сигурно ще се хвърля  Hug , но като разузная нещо -  Hug ще споделя   bouquet

*dreamer*  newsm78 до сега май няма един ползвал серума с и без запечатка - за да сравни, а и едно мнение не би било меродавно  newsm78

аз самата не съм убедена дали запечатването идва от смесване на серума и запечатката (и в реакцията нещо да затваря косъма, а стабилизира резултата) или от това, че запечатката затваря косъма  newsm78

във всички случаи - според мен е хубаво - за косата - след серума да се ползва и масла - и за по-равномерно разнасяне на серума и за кондициониране ан косъма и скалпа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт