Професионални серии за коса - 22

• 57 836
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм ползвала, но беше преди две години. Шампоани и Phyto 7 и Phyto 9. Честно казано не съм очарована. Не са ме впечатлили с нещо кой знае какво.

# 616
  • Пловдив
Чета, че сте обсъждали термозащитни спрейчета. В момента съм с OSIS Flatliner Iron Serum. Не бих го повторила. Косата ми става бетон от него, много твърда, направо непоносимо.
Похвалвам това термично мляко на Редкен http://zlatnaribka.com/termichen-krem-za-tvyrda-i-nepokorna-kosa … -ml-253-1929.html  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм ползвала на Фито шампоан, мисля, че беше Фито RHUM. Не беше лош.

# 617
Понеже прочетох, че сте споменали този продукт http://zlatnaribka.com/zashtiten-spreji-ot-toplinata-lakme-itool … -ml-267-1753.html, да споделя и аз за него Mr. Green. Специфичен продукт е, според мен е много подходящ за преса за букли, къдрици, ретро вълни  и т.н. Стои естествено, има степен на фиксация, но не бетонира както лак например...Подходящо ще е, за вечерна прическа или нещо по-специално, но за ежедневна употреба....май не става(поне не и в моите представи за ежедневна прическа)..
пп За изправяне на косата със сушоар - категорично НЕ. За изправяне с преса....пак не мисля, че ще стане добре Rolling Eyes.

а ще поясниш ли кое му е особеното и защо не става за преса или сешоар, а став за букли и т.н.  newsm78   bouquet

Не знам точно какво визира Мамаден, но мога да тълкувам написаното от нея по моя опит. За мен лично не става за сешоар, защото втвърдява, полепва, оплита и дори не мога да си представя какво би се случило с коста ми при духането със сешоар непосредствено след пръскане.  ooooh! Аз го ползвам за преса. НО, пръскам се вкъщи точно преди да тръгна на работа. Когато стигна и стигна до гримьорната вече е изцяло изсъхнал и съответно косата може да се разреше преди пресата. Ако желанието е да се ползва преса точно след пръскане, резултатът е плачевен, поради това лепнене и втвърдяване, каквито свойства за съжаление има този продукт. Сигурно предпазва.  Peace Но заради факта, че заплита и едвам разресвам косата, при положение, че всячески се боря срещу това и особено срещу накъсването, повече никога не бих взела този продукт. С клизма се боря да го доизхабя, просто защото "пАри се е давАло".  Crazy

Чета вече няколко недоволни от Шварцкопф Флатлайнер. Имах усещането, че ще има създае продбни проблеми и добре че не го поръчах.

Моля някой, който разбира и има опит с термо млеката, да сподели малко инфо.  Praynig Каква точно им е функцията/разликата, в сравнение със спрейовете? Доколко са ефективни, особено при ползване на преса? Наистина ли полезните им съставки се активират от високи Т??? newsm78

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 12:30 от ♥МамаНаПанда♥

# 618
Аз мога да сравня кремовете със спрей. Имам и двата вида. Спреят наистина "бетонира" косата, много блясък ми отнема, кремът пък я прави мека, жива, не оставя следи след себе си.

# 619
  • в 1001-та нощ
Мерси ♥МамаНаПанда♥  Peace  bouquet

newsm78 значи прави нещо като лак  Sick Sick Sick

janizна фито - много ми харесаха тези ампули

те стимулират скалпа, с есенциални масла са, но не са мазни, като стимуланта на Икаров, меки са, не са като ан Рене Фюртерер, ползват се преди шампоана

също ми харесва този лосион

почиства и успокоява скалпа, регулира секрецията  Peace

# 620
Само че този последният продукт на Фито не е ли специално против пърхот?  newsm78 Съответно ако нямаш птърхот, не би следвало да е подходящ за всеки.

За скалп си поръчах този Тонер на Филип Кингсли . Не съм мяркала из темата някой да го е ползвал, но ако има такива веднага да споделят впечатления.  Hug

# 621
  • в 1001-та нощ
аз нямам пърхут, не съм имала, но ми действа чудесно  Peace

реших да го взема, като профилактика, но ми хареса много и го ползвам след къпане, без да ползвам шампоаните от серията, реално - те имат измиващата функция, лосионът по-скоро успокоява скалпа  Peace и регулира секрецията  Peace

# 622
А да попитам от тр4ивитаминол-а някой ползвал ли е и кога се появи ефектът от него при вас ? Wink

# 623
Здравейте! Имам нужда от съвет! Ще се радвам ако някои отдели минутка да ми прочете мъката и да даде съвет. Имах дълга (две педи под рамената) коса, която освен всичко друго беше и ужасно гъста. След силен стрес окапа половината. Tired Слава богу не останах плешива, но косата ми е наполовина на това което беше. Втори месец се мия с Анафаз и пия Анакапс. Поувладях положението, обаче тъй като самия Анафаз е доста силен косата ми остава една такава сплескана. Не мога точно да го опиша. Има си блясък, но няма грам обем и освен това косъмт е много странен. На места е по-плътен, на места е по-тънък. Не ми се къса косата иначе. Praynig Като цяло самата коса доста е изтъняла. Моля, препоръчаите ми нещо, което да използвам за да стимулирам растежа на нова косичка и да укрепя старата. Ще съм благодарна ако ми препоръчате и балсам или маска която мога да ползвам с анафаза, защото, ако не сложа нещо, косата остава мн суха. Sick Сега си слагам обикновена маска cashmere на Глис и има добър ефект, но ми се иска нещо качествено.

# 624
janiz тази серия на Шварцкопф за руса коса  е уникална! Препоръчвам с две ръце! Русото има страхотен блясък,а ако вземеш и крема без отмиване ще ме благославяш! Не утежняват,блясъка е супер!
 А сега аз ще чакам Мама на Панда да даде отзиви за тоника на Кингсли,защото и аз имам нужда от такъв продукт за стимулиране на растежа,за укрепване на луковицата и добра циркулация,антибактериален ефект и против косопад! Ако има такъв продукт всичко в едно го искам! Преди време бях ползвала Фито и не бях очарована,затова не смея да рискувам,а пък и цената е....Кингсли е по-добре,макар и по-малко ,все пак е тоник.

# 625
  • в 1001-та нощ
Raulista, противо-косопадната серия на лакме е добра  Peace не е много скъпа, освен, че стимулира растежа и уплътнява косъма

но само стимулиране - може да постигнеш и с добавки и ампули; а само уплътняване с текстуриращи продукти  Peace

може направо да вземеш серията на лакме http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=981&pc=981 или  newsm78 дюкре - може би също имат в серията си маска/балсам  newsm78 можеш да попиташ и за тестери  newsm78

моите впечатления за анафаз са, че е много мек и лек, без особено следи, но може би сега скалпът произвежда същото количесто себум и той се пуска по по-малко косми и остава впечатление за омазняване  newsm78

вариант е да пробваш и с маска за уплътняване и текстуриращ финиш  Peace

# 626
  • Пловдив
Понеже прочетох, че сте споменали този продукт http://zlatnaribka.com/zashtiten-spreji-ot-toplinata-lakme-itool … -ml-267-1753.html, да споделя и аз за него Mr. Green. Специфичен продукт е, според мен е много подходящ за преса за букли, къдрици, ретро вълни  и т.н. Стои естествено, има степен на фиксация, но не бетонира както лак например...Подходящо ще е, за вечерна прическа или нещо по-специално, но за ежедневна употреба....май не става(поне не и в моите представи за ежедневна прическа)..
пп За изправяне на косата със сушоар - категорично НЕ. За изправяне с преса....пак не мисля, че ще стане добре Rolling Eyes.

а ще поясниш ли кое му е особеното и защо не става за преса или сешоар, а став за букли и т.н.  newsm78   bouquet
Аз само веднъж го пробвах с четка и сешоар, никак не ми допадна резултата. Не знам как да го опиша....някак стоеше неестествено косата...като перука Rolling Eyes. Когато ще изправям косата със сешоар, ползвам Сюприм Смуут на Лореал. Обичам го този продукт Heart Eyes. Ако реша да правя нещо по-специално...къдрици, букли...това-онова, ползвам спрея.

# 627

Hug    bouquet  е, наминавай по-често, моля  Heart Eyes дори предполагах, че вече интерсите са в други посоки  Rolling Eyes      bouquet

нещо ново в грижите за косата край теб?  Heart Eyes
[/quote]

Hug

Наскоро обяснявах в една друга тема, в този тип теми нещата се въртят, общо взето са едни и същи въпроси, и след време ми омръзва малко да пиша едно и също нещо отново и отново, особено като се  има предвид склонността ми към километрични постове  Mr. Green та си давам почивка...

Пробвах няколко нови продукта последните месеци, нищо толкова революционно като еластисайзъра или протеините, но мога да напиша по няколко думи, ако на на някой му е интересно.

Моля някой, който разбира и има опит с термо млеката, да сподели малко инфо.  Praynig Каква точно им е функцията/разликата, в сравнение със спрейовете? Доколко са ефективни, особено при ползване на преса? Наистина ли полезните им съставки се активират от високи Т??? newsm78

Топлото  отваря косъма.  Абсолютно всеки продукт, нанесен на коса или кожа, с приложена топлина ще проникне по-бързо и по-надълбоко. Това от една страна. От друга, да, някой съставки като се затоплят се изменят, представи си едно блокче масло. Опитай се да го намажеш на филийка направо от хладилника. Остави го навън да поомекне и се опитай тогава да го намажеш. Доста груба е аналогията, но да стане по-ясно. И да, млеката по принцип предпазват също толкова добре колкото и спрейовете.

Млека срещу спрейове, зависи какво сравняваш.  "Финиш" продуктите, и особено термозащитните, се делят на 2 най-основни групи, преди да се разделят на млека и спрейове, и те са със фиксация и без. Ако сравняваш мляко без фиксация и спрей със фиксация, разликите ще са страшно много - млякото ще омекоти косата, ще я приглади, докато спрея ще е с по-лепкава консистенция, ще има някаква степен на втвърдяване за да се запази формата. Но може да се наблюдава и обратното - мляко със фиксация и спрей без никаква. Та обощаване спрейове срещу млека е сравняване на портокали с ябълки.

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 16:58 от MissNellie

# 628
Raulista, намери и темата за Косопад. Мисля, че ще намериш отговор на много въпроси там.  Peace

MissNellie, пиши, пиши. Ще четем.  Mr. Green

# 629
MissNellie пиши,пиши. Аз колкото и да чета така и не избрах подходяща терапия за косата ми. Хем ми пада косата,сърбеж имам, в същото време стои порьозн,искам изглаждане,напояване,обем. Сега ще пробвам ботокса на Лореал тия дни,защото чета отзиви за напомпана и напоена коса-е и това искам!

Общи условия

Активация на акаунт