Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да споделите личните си впечатления от Витамино Колор?
Как мога ефективно да управлявам къдрава коса и пухчета след изсушаване?
Какви продукти мога да използвам, за да увелича обема на корените на косата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да споделите личните си впечатления от Витамино Колор?
-
Как мога ефективно да управлявам къдрава коса и пухчета след изсушаване?
-
Какви продукти мога да използвам, за да увелича обема на корените на косата си?
-
Как мога да се справя с косопада и какви продукти трябва да използвам?
-
Мога ли да използвам маска за кичури заедно с шампоан Lis Ultra?

Аз го ползвам за преса. НО, пръскам се вкъщи точно преди да тръгна на работа. Когато стигна и стигна до гримьорната вече е изцяло изсъхнал и съответно косата може да се разреше преди пресата. Ако желанието е да се ползва преса точно след пръскане, резултатът е плачевен, поради това лепнене и втвърдяване, каквито свойства за съжаление има този продукт. Сигурно предпазва.
Но заради факта, че заплита и едвам разресвам косата, при положение, че всячески се боря срещу това и особено срещу накъсването, повече никога не бих взела този продукт. С клизма се боря да го доизхабя, просто защото "пАри се е давАло". 
Каква точно им е функцията/разликата, в сравнение със спрейовете? Доколко са ефективни, особено при ползване на преса? Наистина ли полезните им съставки се активират от високи Т???

Слава богу не останах плешива, но косата ми е наполовина на това което беше. Втори месец се мия с Анафаз и пия Анакапс. Поувладях положението, обаче тъй като самия Анафаз е доста силен косата ми остава една такава сплескана. Не мога точно да го опиша. Има си блясък, но няма грам обем и освен това косъмт е много странен. На места е по-плътен, на места е по-тънък. Не ми се къса косата иначе.