Професионални серии за коса - 22

• 57 968
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
 Peace

# 151
  • София
Алена, а какъв друг протеин би препоръчала, освен копринения и магнитния? Просто не ми се занимава с поръчки от сайтове, а и не ми се чака.. Rolling Eyes  Нищо не намирам в гугъл, като протеин за коса само..Все е като съставка в нещо - балсам, шампоан и т.н. newsm78

# 152
  • в 1001-та нощ
ако ще търсиш протеин - търси реконструктор с отмиване

джойко имат - но не съм го ползвала, според Люлякова най-силен е на Редкен (мисля, че САТ протеин беше ....); циментът на Керастаз е силен, особено, ако форсираш с ампули вита цимент (има го в рибката, ако ще вземаш от там - ампулка подарък)

всъщност - като спомена, че не искаш от сайт  newsm78 от къде всъщност ще вземеш? от магазин на място ли  newsm78

# 153
  • София
Ох, не се изразих правилно!Имах в предвид от чуждестранните сайтове, където се купува само с карта.Аз понеже имам vpay, която не съм ползвала всъщност никога за такава цел и не съм запозната изобщо как се пазарува с тези карти.А и не ми се занимава Rolling Eyes  От рибката е най-лесно Simple Smile

# 154
  • в 1001-та нощ
ако днес поръчаш - понеже имат ЧРД - има и подаръ - ампулка или друго от спосък - разгледай там какво ще си харесаш  Peace

мисля, че на ЧИ - харесван е оранжевия реконструктор  Peace

не зная какво си ползвала и какво ще ти хареса, предполагам и циментът е наличен, както писах - можеш да го "форсираш" с ампулка вита цимент  Peace

мисля, че реконструкторът на ЧИ е по-балансиран избор, но ти знаеш какво си ползвала и как ти харесва  Peace

не съм им гледал обхвата с продклти скоро - може и друго хубаво да има - разгледай  Hug

# 155
  • Пловдив
Какво ще кажете за марката Cristian of Roma,по-точно за маската им за коса с чесън BaXter?

# 156
Днес си направих разходка по магазините и ...
Минах през прословутото магазинче на Алабин - нямат Лакме, СНI  Whistling, които искам да пробвам.. Разполагат с Алфапарф, Йансей, Уна..
В Дрогерия Лили (Славейков) днес за първи път виждам, че предлагат Toni&Guy! Имаха шампоани, балсами, мисля пяна  newsm78.. - цена около 15лв.. Имаше промоция, ако купиш шампоан+балсам получаваш мини лак или някакъв друг мини продукт.

Купих си лак- Wella Performance, нямат го в Рибката. Реших, че мойта поръчка оттам може да се проточи във времето и го взех от салон - цели 500мл, 25лева. Бил много хубав!

Алена, видях и гела на Тафт - прозрачен в голяма черна кутия с висока фиксация 5+, или нещо такова. Него ли си ползвала?! Мене обаче ме е страх да ползвам гел де Confused и ще се задоволя само с лака.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 19:35 от elhi4ka

# 157
  • в 1001-та нощ
да  Peace extra hold  newsm78 може би  Hug

благодаря за информацията  newsm78 наскоро някой беше писал, ч на алабин няма доста от марките, които коментираме

лакме има в галакси център в Гео Милев  Peace

и на други места Wink

# 158
Здравейте , аз съм нова тук днес смених фризьорката си и тя ми препоръча  http://www.nexxusstore.be/en/schwarzkopf-bc-bonacure-repair-resc … -sealed-ends.html можете ли да ми кажете някакви отзиви до сега не съм пробвала на Schwarzkopf никакви продукти.Предната ми фризьорка ми препоръчваше http://www.selective-shop.de/Selective-Professional-ON-Care-Repa … araturlotion-50ml
Сега не мога да го намеря никъде, защото тя замина за Норвегия.
Някакви мнения за новия флуид който ми препоръчаха? newsm78

# 159
  • Пловдив
Привет, момичета! Доста ви изчетох и ще съм благодарна за съвет. Не бих определила косата си като изтощена, но определено има нужда от по-специална грижа от обикновената козметика която ползвам /най-често само шампоан и балсам/. Косата ми е руса /в момента на кичури/, по-скоро суха, след раждането вече права /преди беше доста къдрава/, липсва й еластичност и блясък, според мен. Предполагам, че й е нужна хидратираща грижа. Ще съм ви благодарна /в частност на a.l.e.n.a./ да ми препоръчате какво да използвам съответно за еластисайзер /ако има нужда/, шампоан, грижа с отмиване (маска или балсам или реконструктор), финиш. Предварително благодаря!
  bouquet

# 160
  • в 1001-та нощ
Благодаря за доверието   bouquet

Еластисайзер е добре  Peace също коприна за финиш, но сподели повече - колко е дълга, фин ли е косъмът ...

# 161
  • Пловдив
Малко ОФ топик, Алена споменаваш, че докато си с маска на косата си правиш някакъв ензимен пилинг на лицето Rolling Eyes. Може ли малко повече инфо, линк? По принцип и аз така правя, слагам маска, н.шапчица, и си върша някоя друга домакинска работа Peace..., но нищо не пречи на намажа и нещо на лицето Mr. Green.

# 162
  • Има много детски смях.
Момичета, отново се обръщам за помощ към вас!
Доскоро бях с много, наистина много къса коса. От няколко месеца, обаче, вече я пускам, сега съм приблизително на черта  малко до под ушите. При оформянето, се налага работа със сешоар. В тази връзка, искам да помоля за препоръка за достатъчно добър самозащитен продукт. Косата ми е боядисана, тънък косъм, но гъста.
Предварително ви благодаря.

# 163
  • Пловдив
И аз с молба за помощ, много косопад много нещо.... Cry Cry. Ама наистина много Rolling Eyes, имам усещането, че доста ми уредя косата. От близо 2 месеца пия Макси хеар (но по 1 на ден), мажа с някакви ампули...., но не с активно вещество...а по-масови. В момента съм с ЕКС(уж се водят ударно действие против косопад..). Кажете сега какво да си взема ампули с аминексил или прокапил newsm78? Чудя се също, дали успоредно с ампулите да не взема и лосион (нещо такова http://www.zlatnaribka.com/losion-protiv-kosopad-lakme-active-125-ml-69-1738.html), за ежедневно ползване Rolling Eyes...
пп Причините вероятно са комплексни..., стрес, притеснения, по-непълноценно хранене лятото. А като храни на какво да наблегна newsm78? Почнала съм сурови ядки.., нещо друго?

# 164
  • Пловдив
Благодаря за доверието   bouquet

Еластисайзер е добре  Peace също коприна за финиш, но сподели повече - колко е дълга, фин ли е косъмът ...

Привет и благодаря за бързия отговор  bouquet Косата ми е с дължина малко под раменете и косъмът е по-скоро фин. Живея в силно урбанизирана среда и твърде често "обитавам" помещения с климатик. Загледах се по шампоаните на Джовани, но не знам кои биха се оказали подходящи за мен.
Поздрави! Hug

Общи условия

Активация на акаунт