Професионални серии за коса - 22

• 57 966
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
a.l.e.n.a, понеже всяка серия за коса заедно със шампоана има балсам и маска, как да определим от кое по-точно се нуждае косата - балсама или маската?
п.п. благодаря за търпението, с което отговаряш на въпросите ни  Hug

# 166
  • в 1001-та нощ
Малко ОФ топик, Алена споменаваш, че докато си с маска на косата си правиш някакъв ензимен пилинг на лицето Rolling Eyes. Може ли малко повече инфо, линк? По принцип и аз така правя, слагам маска, н.шапчица, и си върша някоя друга домакинска работа Peace..., но нищо не пречи на намажа и нещо на лицето Mr. Green.

ензимният пилинг е много по-благодатен от другите по-механични форми на почистване на лицето, но моята кожа няма нужда от механични екстракции или ултразвук  Peace

ензимите (протеилитичните сисемни ензими) имат свойството да "изяждат" мъртвите клетки - мъртва кожа, която се вроговява и причинява неравности .....

ползвм два продукта за целта - единият е ензимна пилинг маска (гел) с папая - от алба ботаника  натурален продукт (не е скъпа) от iherb и другото е един унгвент - Пана Вейксал (използва се и при екземи, рани, хемороиди ...) - в зависимост от разфасовката варира - 8-20 лв  Peace

не знам дали да давам линк към продуктите  newsm78 но newsm78 за да не се започва на лични ето гел-маската с отмиване http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Papaya-Enzyme-Facial-Mask-3-oz-85-g/15234?at=0 и унгвента http://www.veyx-bg.com/Pana-Veyxal-Salbe - немски е на векс фарма, от вет. аптеки  Peace (но разбира се - изписва се и от лекари в хуманната медицина - след опеативни интервенции и т.н.)

# 167
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, понеже всяка серия за коса заедно със шампоана има балсам и маска, как да определим от кое по-точно се нуждае косата - балсама или маската?
п.п. благодаря за търпението, с което отговаряш на въпросите ни  Hug

балсамът по принцип е по-слаб и основно кондиционира, като носи по-малко активни съставки за теапия

но за всяка марка трябва да се гледа по отделно - в смисъл - всеки производител  подхожда, както реши и не следва правило

# 168
  • в 1001-та нощ
Момичета, отново се обръщам за помощ към вас!
Доскоро бях с много, наистина много къса коса. От няколко месеца, обаче, вече я пускам, сега съм приблизително на черта  малко до под ушите. При оформянето, се налага работа със сешоар. В тази връзка, искам да помоля за препоръка за достатъчно добър самозащитен продукт. Косата ми е боядисана, тънък косъм, но гъста.
Предварително ви благодаря.

ако под самозащитен имаш предвид термозащитен - то спрейовете на ЧИ, Биосилк, Флатлайнър  Peace

# 169
  • в 1001-та нощ
И аз с молба за помощ, много косопад много нещо.... Cry Cry. Ама наистина много Rolling Eyes, имам усещането, че доста ми уредя косата. От близо 2 месеца пия Макси хеар (но по 1 на ден), мажа с някакви ампули...., но не с активно вещество...а по-масови. В момента съм с ЕКС(уж се водят ударно действие против косопад..). Кажете сега какво да си взема ампули с аминексил или прокапил newsm78? Чудя се също, дали успоредно с ампулите да не взема и лосион (нещо такова http://www.zlatnaribka.com/losion-protiv-kosopad-lakme-active-125-ml-69-1738.html), за ежедневно ползване Rolling Eyes...
пп Причините вероятно са комплексни..., стрес, притеснения, по-непълноценно хранене лятото. А като храни на какво да наблегна newsm78? Почнала съм сурови ядки.., нещо друго?

е  Hug първо да те успокоя, че много дами са в твоето положение и организмът си в е пълното право "да сменя козината", не му се ядосвай  Peace не се тревожи, зная колко е гадно и потресаващо, но пък поне си здрава  Hug

можеш да увеличиш дозата или да добавиш и други таблетки (купени от аптека - примерно анакапс, ревалид ...фитовал ...) - както прецениш

освен по-хубави ампули (примерно анастим на дюкре), можеш да добавиш и лосион с есенциални масла - за преди шампоана  Peace токотриеноли (те са и много мощен антиоксидант) .... виж в противокосопадната тема съм ги описала с линкове от iherb

Желая ти успех и да докладваш  Hug

# 170
  • Има много детски смях.
Момичета, отново се обръщам за помощ към вас!
Доскоро бях с много, наистина много къса коса. От няколко месеца, обаче, вече я пускам, сега съм приблизително на черта  малко до под ушите. При оформянето, се налага работа със сешоар. В тази връзка, искам да помоля за препоръка за достатъчно добър самозащитен продукт. Косата ми е боядисана, тънък косъм, но гъста.
Предварително ви благодаря.

ако под самозащитен имаш предвид термозащитен - то спрейовете на ЧИ, Биосилк, Флатлайнър  Peace
термозащитен, разбира се  Joy 
сега пускам поръчка от рибката и се чудя, кой конкретно да поръчам  newsm78

# 171
Добро утро Simple Smile

a.l.e.n.a  искам да те попитам волюмайзера на тиги как да го ползвам като стилизиране понеже прочетох, че е мазничък, а косата ми е тънка и да няма обратен ефект newsm78 в корените ли да нанасям или в крайщата? Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 13:33 от lusia_

# 172
  • в 1001-та нощ
Благодаря за доверието   bouquet

Еластисайзер е добре  Peace също коприна за финиш, но сподели повече - колко е дълга, фин ли е косъмът ...

Привет и благодаря за бързия отговор  bouquet Косата ми е с дължина малко под раменете и косъмът е по-скоро фин. Живея в силно урбанизирана среда и твърде често "обитавам" помещения с климатик. Загледах се по шампоаните на Джовани, но не знам кои биха се оказали подходящи за мен.
Поздрави! Hug

джовани - можеш да разгледаш хидратиращата серия, магнитната, копринено-изглаждащата  Peace в комбинация с еластисайзер преди шампоана  Peace, ще ти допадне и фиберсщтик на лореал (серумът и запечатката), беин сатин или бейн хрома рич на керастаз (шампоани)  Peace ...

за финиша - как я стилизираш  newsm78

# 173
  • Пловдив
Благодаря за доверието   bouquet

Еластисайзер е добре  Peace също коприна за финиш, но сподели повече - колко е дълга, фин ли е косъмът ...

Привет и благодаря за бързия отговор  bouquet Косата ми е с дължина малко под раменете и косъмът е по-скоро фин. Живея в силно урбанизирана среда и твърде често "обитавам" помещения с климатик. Загледах се по шампоаните на Джовани, но не знам кои биха се оказали подходящи за мен.
Поздрави! Hug

джовани - можеш да разгледаш хидратиращата серия, магнитната, копринено-изглаждащата  Peace в комбинация с еластисайзер преди шампоана  Peace, ще ти допадне и фиберсщтик на лореал (серумът и запечатката), беин сатин или бейн хрома рич на керастаз (шампоани)  Peace ...

за финиша - как я стилизираш  newsm78
Ами най-често с кристали или пяна - зависи дали искам да си е права или начупена. Още веднъж благодаря!

# 174
  • в 1001-та нощ
и след това сешоар?

# 175
  • Пловдив
Мдааа  Rolling Eyes

# 176
  • в 1001-та нощ
добре, значи добавяме и термопротектор  Peace

избягвай пяната - тя пресушава, включи я, след като вече усещаш косата си добре хидратирана  Peace

опиентираш ли се по продуктите, които съм описала горе или да давам линкове с обяснения  newsm78

# 177
  • Пловдив
добре, значи добавяме и термопротектор  Peace

избягвай пяната - тя пресушава, включи я, след като вече усещаш косата си добре хидратирана  Peace

опиентираш ли се по продуктите, които съм описала горе или да давам линкове с обяснения  newsm78
Ориентирах се - много благодаря!  bouquet Като се сдобия и избробвам - ще докладвам Peace
Поздрави и  хубав ден! Hug

# 178
  • в 1001-та нощ
еластисайзер - ползвай венъж на две седмици и само при нужда по-често

фиберсютик ползвай - след боядисване - измиваш боята, шампоан беин хрома рич или протеинов на джовани - те са без сулфати - и нанасяш серума, после и запечатката; престоява, измиваш с вода и стилизираш  Peace кисел продукт - примерно двуфазния на лакме, малко коприна, термопротектор, сушиш  Peace

протеиновите реконструктори на джовани или хидратиращия и успокояващ балсам - при миене - между боядисвания

можеш да вземеш и тониращ балсам  Peace за поддръжка на цвета  Peace

термопротектор - преди всяко ползване на термо - стилизиране  Peace

# 179
  • Пловдив
 Peace  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт