Американците! Американците! - Тема 5

• 17 400
  • 708
  •   1
Отговори
# 240
  • вятър в маслините, вятър над хребета
хахха, те са си за крадене  Grinning

# 241

Ето портрет на последния, който се опита.

Мат си го вземам аз, като никой го нв иска. Grinning Heart Eyes

Майкъл Медсън - някой?

# 242
Злате, дай и на мен достъп до Хоакин, либим го Heart Eyes
За рождения ти ден  Mr. Green

Ако никой не го иска Майкъл Медсън може да го приютя.

# 243
И аз го искам, даже си го бях записала, като не чета добре Mr. Green. Да си го делнем Hug?

# 244
Става!  Hug

# 245
Ейй, колко мирно, без търг, чак скучно стана Mr. Green. Да вземем все пак да почерпим Властелина на властелините, да не я оставяме на сухо Sunglasses?

# 246
Ейй, колко мирно, без търг, чак скучно стана Mr. Green. Да вземем все пак да почерпим Властелина на властелините, да не я оставяме на сухо Sunglasses?
smile3521

Следва Кристен Стюарт. Гледам шъ се избиете за нея. Ако никой я не ще, я взимам. Grinning

# 247
Следва Кристен Стюарт. Гледам шъ се избиете за нея. Ако никой я не ще, я взимам. Grinning

Хаха, те сега верно ще започне битката - кой да я вземе, за да я умори веднъж и завинаги Joy Joy

# 248
Черпим те, хем и мене си, тез двамата са убийствена комбинация Grinning

# 249
# 250
  • София
Аууууу... оформени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
Нали Heart Eyes? Гледала съм и други, там е и Лансито Армстронг, още по-убийствена комбинация Laughing

# 252

Според мен трябва да е кристално ясно, че се полага на мен, само на мен и на никой друг освен на мен. А кво ше я правя си е моя работа.  Crossing Arms  hahaha

# 253
Бейби, докатом търся дали Aманада Зайнфриd е е у списъко, преди да я плюя, видях някои несъответствия- Никол Кидман, нея я делим в британците, и Майкъл Вартан при французите Wink

Аманда Зейнфрид- за мен Heart Eyes

# 254
Джо, Никол си е родена в Хавай /нали е с Й? newsm78/, а Майкъл си има гражданство. Мести се на 18 при майка си в САЩ. Тъй, че не виждам какъв е проблема. И Джеймс Марстърс е почетен британец, ама си го делим тук със Злата. Grinning

Кат' не те огрее в едната тема, поне да те огрее в другата. Grinning

Според мен трябва да е кристално ясно, че се полага на мен, само на мен и на никой друг освен на мен. А кво ше я правя си е моя работа.  Crossing Arms  hahaha
Пуц, пиша ти я! Mr. Green

Следва Джордж Ийдс. За него май няма претенденти?

Общи условия

Активация на акаунт