, че знам колко е гадно. А най-хубавото е че Йована е в същата градина, аз също много мислих какво да правя с Марти, тъй като докато завърши градината аз ще съм си в къщи и сегашната ми идва меко казано далече, на 40 мин пеша, то тук няма друг транспорт. Но пък е свикнал с децата и госпожите, почти не боледува и съм много доволна, а и на мен ще ми трябва повечко движение, да не стана пак 98кг 
), но пък иска да си купим още. А елха и ние си взимаме естествена. Еми не ми ли мирише на дърви в къщи не ми е празнично. Имаме една изкуствена, купувана по принуда, защото на 23.12 вечерта имаше само по 2м високи.

.
.
. От миналата година сме с изкуствена и нямаме грижи. А за да замирише на елхичка, си купуваме 2 - 3 елхови клончета.
Наистина с първото не съм треперила така, но то и тогава не бях толкова чела в интернет, и не знаех колко лоши неща могат да се случат. Сега вече съм се пуснала по течението, а и като гледам Марти от сега колко се вълнува, как да не се радваш. Гледам само положително на нещата
Човек трябва да е позитивен и да мисли само хубави и добри неща, тогава те сами идват при него. 

Но за здравословното хапване
еми нищо друго не ми се яде, освен банички, кифли, пици и т.н. производни, но поне пия много фрешове и течности и минавам около 4-5км. на ден пеша 
Ама ще почакат и ще се погъчкат до март, че Теди си е поръчала аквариум за рождения ден. Обяснявах, че така или иначе ще им купим нов, тя - не и не, иска това да й е подаръка.
. А, иначе аз също много обичан пържен и когато бях малка наш'те много често пържеха, както и толстолоб. Тогава, във Видин имаше само такива риби. Ния, ти не ги помниш тези времена
.Препоръчани теми