Отговори
# 195
# 196
Здравейте гълъбчета Hug Hug Hug
След повторно гледане на епизодите - май "подушвам",че Джемре ще си има неприятности с братът на Бану - той много похотливо я заглеждаше в колата докато я караше към домът й.
И ако нещо се случи с нея - тогава КузЮ ще отмъщава жестоко - чрез Бану.Така ми го говорят звездите,ама дали и сценаристите са "чули" - ще видим.

# 197
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте дами! Hug Hug

Айде и аз като част от ДУР.бе да се присъединя към купона. Peace

Сега ще си изгледам сериите на спокойствие и после ще се изкажа компИтентно по наболелите теми.

Браво на ДУР.БЕ...абе екип сме беееееее... Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Зизанка, hoşgeldiniz! Като виден член на нашата групичка скромна и непокорна те приветстваме!  Hug Hug Hug

# 199
# 200
След повторно гледане на епизодите - май "подушвам",че Джемре ще си има неприятности с братът на Бану - той много похотливо я заглеждаше в колата докато я караше към домът й.
И ако нещо се случи с нея - тогава КузЮ ще отмъщава жестоко - чрез Бану.Така ми го говорят звездите,ама дали и сценаристите са "чули" - ще видим.

Да, изобщо семейството на Бану не е много читаво. Братът- женкар, въпреки, че е сгоден.
Бащата - темерут. Ще отмъщава на Г. ако Бану има връзка с него. Защо на него ще иска сметка, а не на нея? И самата Бану се е вкарала в жесток филм. Но както беше анонсиран образа й, бързо ще и умре ентусиазма. Ще срещне Кузей, най-интересния мъж, който е виждала до момента. И абсолютно безразличен към нейните женски хитрости.

# 201
Както се вижда от снимките ще има голма навалица на голф турнира.

# 202
Като фен на сериала да благодаря за преводите. Съвършени са!  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
# 204
Като го гледам тук ми идва и аз да се разплача!
Голяма тежест носи тук,вероятно товара на разбития си живот!
Несправедливото обвинение,че е убил някого ,го изгаря,но и калява!

# 205
# 206
Аз мисля , че Джемре съсвсем открито го провокира ! Тя много добре осъзнава и знае , че е хубава и привлича погледите ! А и видя той как я гледаше в голф клуба ! Както каза и на майка си , определено се оглежда и за нещо по-добро от Гюней ! Wink
Според мен , обаче , харесва Кузей , дори и да не си го признава - първо него е видяла и харесала , но той е безперспективен , затова се спира на Гюней !  Peace

# 207
# 208
Като го гледам тук ми идва и аз да се разплача!
Голяма тежест носи тук,вероятно товара на разбития си живот!
Несправедливото обвинение,че е убил някого ,го изгаря,но и калява!

Той сам прие вината на брат си! Но сякаш беше морално принуден / каквото и да означава това/.
Майката по потресаваш начин разделя синовете си!Тя се е впила в Гюней,сякаш очаква от него да я измъкне от окания й живот.А в същност точно Кузей я защити и удари баща си заради нея.Оттам тръгна всичко-напиването му,търсенето му от брат му.
А Гюней засега ми е едно голямо мекотело,пък и нахален на всичкото отгоре - продължава да упреква Кузей.
Явно от репликата на КузЮ - "Ти ми отне всичко...сега е мой ред!" ще започнат драмите!

# 209

Той сам прие вината на брат си! Но сякаш беше морално принуден / каквото и да означава това/.
Майката по потресаваш начин разделя синовете си!Тя се е впила в Гюней,сякаш очаква от него да я измъкне от окания й живот.А в същност точно Кузей я защити и удари баща си заради нея.Оттам тръгна всичко-напиването му,търсенето му от брат му.
А Гюней засега ми е едно голямо мекотело,пък и нахален на всичкото отгоре - продължава да упреква Кузей.
Явно от репликата на КузЮ - "Ти ми отне всичко...сега е мой ред!" ще започнат драмите!

Майка му направо в прав текст му каза - Иди ти ! Никога няма да забравя погледът му в този момент - първоначално беше шокиран , чак не можеше да повярва , а после такава болка го заля , че чак физически можеше да се усети ! Невероятна игра направи Къванч - само очите му говореха и то така въздействащо ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт