От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 248
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Сега говорих с КД... Сега са разтоварили камиона тръгнал в неделя на 16ти, а в понеделник ще разтоварват този тръгнал в сряда 19ти.  Peace

а някъде публикуват ли списъци кой какви пратки е получил или ....не? Как ви информират като има пратка за вас?
Аз чакам една пратка с тях и ми е за първи път, и не знам каква точно е процедурата
Изпращат имейл, че стоката е при тях и кога ще бъде доставена на адрес, ако така сте се разбрали. Аз понеже съм от София, веднъж ги ползвах и ми изпратиха нещата на адрес срещу 5 лв такса. Доволна съм от комуникацията и от всичко.

ок, благодаря за отговора  Peace

# 226
Включвам се тук, за да изкажа своето възмущение от бързината на доставка на Емпреса. Няма такова бавене просто! Направих си покупка от ибей на 20.09., на 07.10. установих, че пратката ми не е изпратена на мое име, но все пак си я разпознах. Писах мейл и на 08.10. получих отговор да си следя темата за Варна, за да си я получа. Оттогава изпратиха един курс към Варна на 14.10. втори на 21.10, а пратката ми още я няма!  #Cussing out  Ето какво постнаха в сайта - Поради първо разтоварване в Пловдив, не бе възможно препращане на неизвестни от курсове 30.09 и 07.10 Е, мен какво ме интересува това? Един господ знае кога ще пристигне, а нещата ми трябват! Писах втори мейл да пратят пратката по куриер - никакъв отговор. Направо съжалих многократно, че ги използвам за транспорт. С Алезар си беше много по-добре.
Е това, оплаках се Cry Cry Cry.

# 227
Krali,подкрепям те. Имам пратки пристигнали на техен адрес в УК вторник, а курсовете им тръгват в петък и пратките постоянно не са натоварени на този ,а на по-следващи евентуално курсове. Същото и с препращането.
Стана добре, че се появиха конкуренти, така или ще си подобрят услугите, или ще си загубят клиентите !
Crossing Arms

# 228
  • Варна
Здравейте момичета,
искам да ви питам коя фирма, от доставящите във Варна имат офис около центъра или Спортна зала? Съжалявам, ако вече е писано, но не намерих. Единствено за емпреса прочетох, но те раздават във Владиславово, което пък ми е  страшно далеко.
Също ще съм благодарна за препоръки за фирма с доставка до Варна на покупки, които аз си плащам сама от ибей.

# 229
Случайно да се е появила фирма която да доставя до Русе
(безплатно, а не с куриер)

# 230
  • Варна
Лъки , малко късно отговарям... на това отгоре няма и да съм много полезна, но все пак. Ползвам услугите на КД, но само за доставка. Сама си купувам и заплащам с дебитна карта.  Wink
ice , информация публикуват в сайта им за поръчки и освен това последния път получих и имейл.  Wink

# 231
ice , информация публикуват в сайта им за поръчки и освен това последния път получих и имейл.  Wink

Кой е този сайт?!  Rolling Eyes

# 232
  • Варна
http://kdshoppinguk.com/orders/index.php
Даже туко що видях, че днес също е пристигнал курс. По-надолу на начална страничка пише "часове и график за раздаване". Ха дано има и нещо мое, веднага ще проверя мейла.  Laughing

# 233
Даже туко що видях, че днес също е пристигнал курс. По-надолу на начална страничка пише "часове и график за раздаване". Ха дано има и нещо мое, веднага ще проверя мейла.  Laughing

Благодаря!   bouquet

# 234
Даже туко що видях, че днес също е пристигнал курс. По-надолу на начална страничка пише "часове и график за раздаване". Ха дано има и нещо мое, веднага ще проверя мейла.  Laughing

Благодаря!   bouquet

да, този сайт го знам, но питах дали публикуват списъци с имената, както е при емпреса?

Защото, аз ги питах по скайпа и те ми казаха, че днес трябва да пристигне при мен пратката, която чаках, но все пак не ми е удобно да ги тормозя постоянно на скайп, а мейл от тях за моя пратка не съм получавала  Rolling Eyes

# 235
Случайно да се е появила фирма която да доставя до Русе
(безплатно, а не с куриер)
мисля, че няма, за голямо мое съжаление  Sad

# 236
Здравейте момичета, за първи път ще ползвам посредник от Англия и се колебая между gabco и kdshoppinguk, но и при двете фирми имам неясноти и ще съм благодарна да ме ориентирате  Simple Smile
За KD не разбрах има ли вариант да се плати с наложен платеж при доставка с куриер и дали можем да си изберем от възможностите - доставка до офис, до дома и т.н., защото чета че се превеждат сумите до 24 часа от обработване на поръчката?
А при Габко не намерих формуляр, как ги уведомявате за поръчка  newsm78 и ми дават, че трябва да напиша имената си на кирилица заедно с ID-то отпред, които трябва да впиша в Name  в адреса за доставка, но мисля че не е проблем да напиша трите имена на латиница, защото за чужденците нашите букви са непознати?

# 237
  • София
и ми дават, че трябва да напиша имената си на кирилица заедно с ID-то отпред, които трябва да впиша в Name  в адреса за доставка, но мисля че не е проблем да напиша трите имена на латиница, защото за чужденците нашите букви са непознати?
Пише си на латиница да попълниш имената, никъде не пише кирилица. Те англичаните едвам пишат на тяхната си азбука, какво остава за чужда.

# 238
При мен в личната страница след ИД името ми е на кирилица, а всичко останало е на латиница, няма логика да се изписва с кирилица, но все пак исках да съм сигурна. А уведомявате ли ги по някакъв начин, че ще са посредник за поръчката или само се изчаква имейл от тях?

# 239
Здравейте момичета,
искам да ви питам коя фирма, от доставящите във Варна имат офис около центъра или Спортна зала? Съжалявам, ако вече е писано, но не намерих. Единствено за емпреса прочетох, но те раздават във Владиславово, което пък ми е  страшно далеко.
Също ще съм благодарна за препоръки за фирма с доставка до Варна на покупки, които аз си плащам сама от ибей.
Бритс ,мисля че ще ти е удобно,аз съм много доволна от тях,днес ще получавам точно от Ибей Peacehttp://www.britsbg.com/

Общи условия

Активация на акаунт