От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 65 887
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Някой да пусне нова тема, защото ще ни заключат.

# 751
Някой спомена,че когато не работят,имало кутии пред въпросния адрес на някоя си фирма.Та мисля си,че там ги слагат.Обаче ми е много чудно обемистите пратки какво ги правят и как се слагат в тези кутии...
Аз бях... Embarassed Но не съм сигурна дали са кутии. Всъщност на Габко не им прави чест, че не можаха да дадат адекватно обяснение какво се случва с пратките, които се доставят в събота и извънработно време...Оказа се че техен човек в събота няма, въпреки че не е така според информацията им в сайта. На две от проследянатията ми пишеше че са оставени в LETTER BOX. На две други пишеше пък, че са оставени на SAFE PLACE. Дано мястото наистина да е "safe", защото по мои наблюдения май пратките в повечето случаи се доставят в извънработното време на техния човек Peace

# 752
  • Бургас
Да клъвнем и Е.,че само Г. нищите. Друг път в понеделник има списъци, вече вторник 22ч. стана и нищо Crossing Arms
И друго да кажа използвам и друг превозвач в който използвам ИП пред името си по тракинг на поръчката ми в ХиМ е получена на 26.11, а до ден днешен няма отразено и потвърдено в сайта на превозвача, че са получили поръчка на мое име Thinking, явно по бавно обработват информацията.... знам ли какво да си мисля вече, че като чета една друга темичка и  #Silly

# 753
пуснах нова тема за да не ни затрият - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626330.new#new
Ще ме прощавате, ако има нещо, за пръв път ми е Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт