От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 174
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Благодаря,˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙
 кофти, при мен няма, утре ще звъня по телефона, че пратката хич не е малка.

smile3501 отразиха я и при мен  Two Hearts

На мен вчера в 17.10ч. ми отговориха това:
Здравейте,
преди малко пристигна тира и в момента обработваме курса.Всички клиенти, които имат пристигнали пратки ще получат имейли

Вие получихте ли вече имейл?

# 436
  • Русе
MAMA POLI  така като гледам пратката ти още не е пристигнала при Габко, трябва във статуса на куриера да има Delivered

# 437
Благодаря за уточнението. Това още повече ме разтревожи. Преди за два-три дни /миналата седмица имах поръчка на стария адрес/ пристигаше при тях, а сега минаха 5дни и още да не е пристигнала?  Rolling Eyes

# 438
  • София
Някой от easy2buy получавал ли е пратки тези дни? Пуснах една пратка към тях малко преди да излязат в профилактика и нямам никаква идея какво става. Вече трета седмица си чакам нещата. Звъня по телефоните - все чакат камион от миналия четвъртък и все не идва, днес не съм се обаждала, та се чудя дали е пристигнал. То вече ми писна всеки ден да им звъня  ooooh!

Оооо и аз съм много разочарована от тях, всеки ден се чака камион, аз толкова разговори проведох, че ми писна. Уж трябваше да са ми дошли нещата, пък после били се объркали, били разделени някакви поръчки... повече не мисля да поръчвам през тях.  Stop Сега последно май Сряда чакат камион, но аз не им вярвам, така говореха и миналата седмица.

# 439
Мами, само да ви питам за поръчки от АСДА мога ли директно до БГ адрес да ги пусна или само до офис на посредник в Англия може?

# 440
Някой пазарува ли от sainsburys?
Няма място да напиша целият адрес на Габко.
Ако напиша само Access Self Storage, 19 Moorfield Road
без Slyfield Industrial Estate дали ще ми пристигне поръчката на адреса им?

# 441
Мами, само да ви питам за поръчки от АСДА мога ли директно до БГ адрес да ги пусна или само до офис на посредник в Англия може?

Няма доставка до Бг,само до английски адрес.

Сигурно сте получили вече мейл от КД и виждам сте се поуспокоили из темата.
Laughing

# 442
  • Бургас
Аз не съм получил Sad....ако някой е получил да пише че ми е притеснено

Няма доставка до Бг,само до английски адрес.

Сигурно сте получили вече мейл от КД и виждам сте се поуспокоили из темата.
Laughing

# 443
Благодаря,˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙
 кофти, при мен няма, утре ще звъня по телефона, че пратката хич не е малка.

smile3501 отразиха я и при мен  Two Hearts

На мен вчера в 17.10ч. ми отговориха това:
Здравейте,
преди малко пристигна тира и в момента обработваме курса.Всички клиенти, които имат пристигнали пратки ще получат имейли

Вие получихте ли вече имейл?
Не,аз казвам за пратките в Англия,не за пристигналия курс.Тук съм търпелива Simple Smile)

# 444
  • София
Момичета, в последно време от Габко не получавам мейли, а директно дават стоките на куриер и те ги доставят-за София става въпрос.
Някаква нова процедура ли има? newsm78

# 445
  • София
Момичета, в последно време от Габко не получавам мейли, а директно дават стоките на куриер и те ги доставят-за София става въпрос.
Някаква нова процедура ли има? newsm78
Няма нова процедура.  Rolling Eyes Може просто да не са задържали пратки в този курс и затова да са ги пратили както са били предишния път. Аз получавам и мейл, и смс всеки път.

# 446
  • Бургас
Имам имейл от КД....днес са ми пуснали пратката с еконт!

# 447
Лека грешка на Г
––––––––––––––––––––––––––––
61    11/08/11    11/15/11    обработка
пратката е с чартърен полет ? hahaha

# 448
  • София
Ами именно и аз досега винаги съм получавала и смс и и-мейл, та затова се зачудих защо така този път. Thinking
Ами ще чакам и ще видя днешната как ще е Peace.

# 449
  • Бургас
Лека грешка на Г
61    11/08/11    11/15/11    обработка
пратката е с чартърен полет ? hahaha

Коригирали са го.  Laughing

А днес ще дочакаме ли камион?

Общи условия

Активация на акаунт