От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 076
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Моите неща вече са отразени в профила, сега чакам и мейл.

# 556
  • Бургас
Моите неща вече са отразени в профила, сега чакам и мейл.

Тъкмо щях да те питам дали получи и мейл, но реших да си проверя профила първо - и аз вече имам отразени две пакетчета, за които се притеснявах, че бяха и на стария адрес. Мейл още нямам, но ще дойде.

# 557
Имате ли отбелязани пратки в профила си или получихте ли мейл/смс от Габко? Става дума за вчера пристигналия камион.
Не, не съм получила, а имам пратка  Hug
Аз също съм в тая "група", но си мисля, че след като снощи са почнали с разпределянето, едва ли са свършили още, така че до довечера смятам да си чакам спокойно...без това ще задържам този курс нещата така или иначе.

ЗА ЗАДЪРЖАНЕТО НА ПРАТКИ

Ако на някого му е от помощ, това, което аз бях питала по-назад и благодаря на момичетата, които се вкл, за всеки случай питах и Габко, ето част от отговора:
Броя курсове е според техният ред, а не според това в кой курс имате пратки. Тази такса се начислява, ако задържите пратка и на 3-тият курс, след получаване на съобщенията от нас.

В мейла от днешния курс пише, че няма да се задържат пратки. Всъщност аз всеки път получавам такъв мейл, не знам изобщо кога се задържат пратки, но досега 4 от 4 не се задържат.

# 558
Аз пък нямам мейл и нямам отрзени кг на пратките, иначе пратките ги виждам че са 2 и са отразени в профила ми, тъй като са от новия им адрес, но тях си ги виждах отдавна...Сега с обработката нищо не се е променило Thinking Има ли друг като мен? Rolling Eyes

# 559
Аз чакам една пратка от стария им адрес и една от новия. От новия пратката си стои непроменена, пише, че е в 61-ви камион, но няма килограми, нищо. От стария адрес пратката не се е появила още в профила ми. Малко се притеснявам, защото би трябвало и двете пратки да са в този камион, а още няма нищо..... newsm78

# 560
  • Русе
Мен ми направо впечатление следния пост:

3. ЗАЯВИЛИТЕ ДОСТАВКА С "ЕКОНТ", "СПИДИ" и "СПИДИ градски куриер":
- Пратката ще бъде препратена на 17 и 18.11.2011г. по посоченият във Вашият профил начин.

Аз имам килограми и брой на пакети, и номер на товарителница. Да не би част от пратките да препращат днес, другите да обработят и пратят утре.

# 561
Аз имам мейл, имам и смс и отразена поръчка в профила, но пак съм притеснена.
Имам само 1 пратка от новия адрес. А старата от стария не я виждам никъде, а със сигурност са я получили. Точно нея с такова нетърпение я чакаме (играчка за бебчо) и ако е загубена ще си умра от мъка   Sad

# 562
Аз съм заявила, че искам да си взема нещата от склада им, няма да ги чакам на адрес. По принцип колко време трае обработката? Аз поръчвам за първи път неща по този начин и вече ми идва в повече това чакане. Вече е почти 6 и нямам никаква информация в профила....

anbibian, аз също чакам и пратка от стария им адрес и тя ми е много важна. Направо не знам...

# 563
Аз съм заявила, че искам да си взема нещата от склада им, няма да ги чакам на адрес. По принцип колко време трае обработката? Аз поръчвам за първи път неща по този начин и вече ми идва в повече това чакане. Вече е почти 6 и нямам никаква информация в профила....

anbibian, аз също чакам и пратка от стария им адрес и тя ми е много важна. Направо не знам...
ами да ти кажа, щом не задържат пратки вероятно им е пълен склада и затова така се бави обработката
ти щом още нямаш нищо в профила не се притеснявай, може като се появи всичките ти пратки да са там
аз се тревожа, защото моята обработка е приключила и пратката я няма  Sad

# 564
Аз мисля че мейлите се изпращат едновременно на всички след като приключи обработката...В случая явно е приключила, но не разбирам защо нямам отразени кг и дължима сума, както и имейл Thinking

# 565
Е аз имам пратка със сигурност в камион 61, от новия адрес е и ми я има в профила с камион номер 61, така че не би трябвало обработката да е свършила. А другата пратка от стария им адрес е по-стара от тази на новия, така че няма логика едната ми пратка (по-новата) да е на този камион, а по-старата пратка да не е. Първата ми пратка е била на техен адрес на 31.10, не виждам защо не би била в този камион.... newsm78

# 566
Е аз имам пратка със сигурност в камион 61, от новия адрес е и ми я има в профила с камион номер 61, така че не би трябвало обработката да е свършила. А другата пратка от стария им адрес е по-стара от тази на новия, така че няма логика едната ми пратка (по-новата) да е на този камион, а по-старата пратка да не е. Първата ми пратка е била на техен адрес на 31.10, не виждам защо не би била в този камион.... newsm78
Може да е в следващия курс Peace Преди се е случвало, ако не могат да натоварят всичко, остава за следващия курс.
Тези от вас, които получиха мейли - раздаването кога ще е???

# 567
 Peace Това, което Хриси е написала не го знаех, хич не ми дойде и на ума  Blush
Имам писано, че в курс 61 имам пратки, МА мейл Йок  Laughing
ще си трайкам и това е, то друго не ми остава

# 568
Peace Това, което Хриси е написала не го знаех, хич не ми дойде и на ума  Blush
Имам писано, че в курс 61 имам пратки, МА мейл Йок  Laughing
ще си трайкам и това е, то друго не ми остава
Ани Hug , аз говоря за пратките, пристигнали на стария адрес! За тези на новия все си мисля че трябва да са си в 61-ви курс, както е записано Peace И аз съм като теб, нямам обаче и кг и дължима сума в профила, т.е. нищо не е актуализирано Rolling Eyes

# 569
1. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
Можете да получите пратката си на:
- 18.11.2011г. от 11.00ч. до 20.00ч.
- 19.11.2011г. от 10.00ч.  до 14.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт