Каква пералня

• 871 995
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 360
Попаднах на този линк, не е за перални... Но все пак не очаквах чак такова нещо от Индезит:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3337071/Tumble-dryer-fir … ces-11-years.html
            Ужас!

# 3 361
  • София
На близки  им се подпали миялната електролукс. Добре че те не я пускат, както правя аз - нощно време, та са реагирали адски бързо. Но цялата им кухня беше опушена и почерняла  Shocked В сервиза "не били виждали" такова чудо. Беше се подпалила платката.

Като си помисля, че редовно пускам миялна, пералня и сушилня, без надзор и направо излизам от вкъщи  ooooh!

Изобщо читавите марки вече се броят на пръстите на едната ръка.

# 3 362
Наистина, това че някой е доволен от 10-15 годишните си уреди от някаква марка, съвсем не означава, че тя все още произвежда качествено. За съжаление.

# 3 363
  • София
Наистина, това че някой е доволен от 10-15 годишните си уреди от някаква марка, съвсем не означава, че тя все още произвежда качествено. За съжаление.
+1

Има и такива, които от едно време си произвеждат качествена техника без промяна към днешна дата, има и такива които са поизвеждали.

# 3 364
  • Под Сините камъни
Аз съм доволна от 15-16 годишният си хладилник Горение  Mr. Green Работи безотказ,сменила съм само едното рафче на вратата преди близо 10г за безумните пари за него време 15лв,но грешката си беше моя  Whistling Имам и 15г пералня от същата марка,но за новата кухня заложих на АЕГ по съвет на момчето от магазина.Но съдомиялната плота и фурната са ми на Горение. За малкият период в който ги ползвам(от август тая година) работят добре  PeaceДано не ми се налага да се разправят със сервизи,че още бера ядове със сервиза на Престижо  #2gunfire но това е друга тема

# 3 365
  • с/у ОколоМръсТното
Привилег и АЕГ едно и също нещо ли са?

не.

Привилег май не се внася ново в БГ.

Имате интерес към пламъци и изгаряния... Ми така кажете, пак ще ви снимам.  Twisted Evil

# 3 366
Кой си беше поръчал ето тази пералня от емаг:

http://www.emag.bg/peralna-mashina-beko-8-kg-1400-ob-min-klas-a- … mb1/pd/DNGX6BBBM/

Да споделите впечатления.
Изобщо и от Беко като марка, че вкъщи с ММ сме на нож.

За него пералнята няма да изтрае дълго.
Първо беше негативно изненадам, че тя няма дъно от ламарина, а просто дупка, през кяото се виждат всички чаркове..

Второ, не му харесва ламарината. Много е мека и действително е така, и при центрофуга бие във вратата. нормално и е това за пералните Беко?
И при центрофуга бая си вибрира, нищо общо със старата...

# 3 367
  • София
Да не би нещо да не сте я нивелирали добре? Моята е същата, само че 7 кг. и 1200 об. Нищо не бие във вратата и на най-високите обороти не се се усеща, въпреки че е вмъкната плътно в кухненски шкаф.

# 3 368
Какъв модел пералня за вграждане бихте ми препоръчали- нещо изпробвано.

# 3 369
  • София
Каая, старата ми пералня беше Аристон Маргарита (т.е. високият клас на аристон, преди 15 г. беше 750 лв., което беше  Shocked). Също няма отдолу ламарина, а е дупка. Така че успокой мъжа си, така ги правят не само Беко  Wink
За вибрациите са ти написали - има нужда от прецизно нивелиране. Също се отнася за всички нови перални с обороти над 1200.

# 3 370
ММ твърди, че е добре нивелирана, въпреки късите крачета, които са й сложили.
Махнати са всички транспортни болтове и стереопори...
И Начина по който вибрираше беше на 600 оборота... не ми се мисли как ще е на 1400 Simple Smile

# 3 371
И моята много вибрира, АЕГ с инверторен мотор...дрън дрън, не я пускам през нощта, че ме събужда
И моят ММ твърди че е добре нивелирана, но аз дълбоко се съмнявам в това. Твърди че вибрира, защото е за много кила и прането не винаги се разпределя добре вътре. Но понеже няма какво да направя- не мога аз да я донивелирам, си карам така  Tired

# 3 372
  • София
Аз тук нали писах нашите драми с нивелирането,  докато я настрои мм то  лежа седмици под нея, на всяко пране  врътваше по 1/4 оборот ту едно ту друго, накрая някаква цака хвана за нивелиране и т.н.Но при нас и пода е далеч от идеалното. С всички други машини проблеми с нивелацията е нямало, хоп-троп - нивелира отгоре и всичко е ок, това според нивелира беше перфектно, ноо.... Simple Smile в крайна сметка я укроти.
Въпреки, че наистина понякога не се разпределя прането добре, тя тогава и не набира скорост ами  си ги поразмества и почва наново центрофугата.
Между другото на колкото по-високи обороти е, по-добре, на ниските при първото плакнене най-се усеща ако нещо не си е наместила и там понякога се чува да тропка.

# 3 373
  • София
Писах преди време за нашата борба с нивелирането на новата ни пералня ЛГ. ММ буквално 1 седмица я нивелира всяка божа вечер, докато я нагласи. Нивелира се, докато пералнята работи. Беше ужъст. Най-накрая успя, но по едно време ми се ревеше, така блъскаше и тропаше точно на ниските обороти. Сега мърка като коте и не помръдва. Съвременните перални са много чувствителни към нивелирането. След мен още едно-две момичета споделиха, че е било много трудно да нивелират своите машини. Явно не е до конкретна марка.

# 3 374
Аз много добре го помня това и знам че трябва да се нивелира още, но просто нямам нерви да го обясня на  нивелиращия... Tired И да, определено в началото е най-зле, а на финала при същинското нивелиране е по-добре...Както и да е, исках просто да напомня на  Каая че нивелирането определено има нужда от внимание и да не се отказва

Общи условия

Активация на акаунт