Каква пералня

• 871 058
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 615
Ами значи всички марки по един и същ начин работят. Аз не вися специално да я гледам но тъй като ми е в кухнята и знам всички номера вече. Веднъж само ме издразниха всички тези функции - имах малко дрехи но силно замърсени и исках да минат пълна програма, включих всички опции за петна, за доп изплакване и т.нат. И времето беше около 3 часа но тя усети че са малко дрехите и го съкрати на час и половина. Ами аз пък исках 3 часа да се киснат. Не че не се изпраха но аз исках на моята да стане. Сега при такива ситуации пускам еко програмата - тя е много дълга ако натъпча 10 кила на еко максималното време е 6 (шест!!!) часа.

# 3 616
Ауу моята май е към 5 и нещо, с всички предпранета и допълнителни плакнения, ама твоята съвсем  Laughing

# 3 617
Ами досега не се е случвало толкова много дрехи да сложа на ЕКО. То тази програма е за през нощта май. Пускаш-спиш-изпрани дрехи. Хаха. Сега единствено я ползвам ако имам малко дрехи но си искам да се въртят 3 часа. Тогава пералнята когато преизчисли от 6 стават 2:45 и готово.

# 3 618
За тези пари не е ли по-добре някое Беко. Аз лично от Финлукс-а въобще не съм очарована. Трябва ли да е черна? А и оборотите и са малко.

От Беко не сме доволни. А черната ни грабна на външен вид  Heart Eyes

# 3 619
  • Пловдив
какво мислите...http://www.tehnomix.bg/bosch-wan-24261-by
последно питане  Grinning

# 3 620
mystic woman виж какво намерих аз Simple Smile - цената е друга
http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … p;product_id=1108
Това е опция, ако ти харесват програмите http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … p;product_id=1112
Програмата за смесено пране нещо ми убягва - посочва се Бърза/микс, но колко е бърза е въпроса  Thinking Би трябвало да е поне час. Който има Бош да сподели.

# 3 621
  • Пловдив
 Peace
Разликата е в цената и килограмите + оборотите.И на тази от моя линк пише,че е инвертор + 10г. гаранция за мотора.
Пише ли какво производство са Thinking

# 3 622
  • в града на вечния купон
Peace
Разликата е в цената и килограмите + оборотите.
Пише ли какво производство са Thinking
Полша

# 3 623
За под 1000 лева надали има Бош и Сименс произведени в Германия.

# 3 624
Първия линк е в връзка с този пост.
На сайта не пише, но можеш да им звъннеш и да ги питаш. Може би са Полша.
На мен миналата година ми мериха размери в склада, отзивчиви бяха, докато аз чакам на телефона.

# 3 625
  • Пловдив
 bouquet
писах им.

# 3 626
  • София
Аз не бих си въртял 5-6ч дрехите...
Досега съм прал за 80-90мин и ако не са лекьосани всичко си е наред.

# 3 627
Здравейте, следя и вашата тема, макар че мислех да си взимам комбинирана пералня със сушилня. Хареса ми модела на Бош, който пуснахте последно. Та се замислих, че ми е много по-неприятно да гладя, отколкото да простирам. Дали не е по-добре да си взема качествена пералня (без сушилня), с опция "лесно гладене", но специално на този Бош не видях такова нещо. Някой може ли да ме посъветва тази функция дали има смисъл въобще ?

# 3 628
  • Русе
За мен няма смисъл, защото реално намалява оборотите на центрофугата. Така че аз не я ползвам, карам всичко на мах центрофуга, хем после е по-лесно на сушилнята.

# 3 629
  • на Мелмак
За под 1000 лева надали има Бош и Сименс произведени в Германия.
И над 1000 има от Полша Wink

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 09:59 от etty775

Общи условия

Активация на акаунт