Каква пералня

• 872 029
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 720
  • Сф
Току що погледнах книжката относно отложения старт. На бг версията пише само как се пуска, но не и какво представлява. Чак в английската версия пише, че наистина това е времето от сегашния момент до края на програмата т.е. до 8 часа ще е свършила.
Явно до сега никога не съм се прибирала по- рано и не съм я хващала кога свършва.

Иначе това е снимка на отделението, където се събира вода, тръбичката е мн висока и не се оттича. Angel dust, можеш ли да снимаш твоето отделение, същото ли е?
http://prikachi.com/images.php?images/239/8602239A.jpg

# 3 721
  • София
Тя твоята явно е друг модел някакъв, друго ти е чекмеджетоили да си махнала  приставката за омекотителя?, при мен със сигурност няма такова количество вода, просто не е съвсем сухо.
А в книжката в бг превода си го пише....но предполагам пак е от разликата в моделите.

# 3 722
Като гледам, има 2 подхода по отношение на новите перални. Единият е да дадеш по-малко пари, но след около 5 години, в най-добрия случай, да си кандидат за нова пералня.
При другия подход, се изсипваш порядъчно за Miele, например, и за 20+ години не се тревожиш за нищо. Ама щяла да остарее морално, нека остарява, но ще ми е вярна, нали?  Sunglasses
Ако някой има друга оферта, нека се включи.
Благодаря.

# 3 723
  • Сф
Махнах синята приставка за омекотителя, само ми пречеше да вадя чекмеджето.
И да, явно от моделите, но в бг книжката не пише,някой го е домързяло да го преведе  Laughing

# 3 724
  • София
Ако приемем, че едно Миле ще работи безпроблемно 20+ години... обаче едно миле с хубави и много екстри и програми струва 4-5 хиляди. За 1000 лв мога да си купя не Миле с  много екстри и програми, които ми харесват и да си я сменя спокойно 4 пъти за 20 години и да не съм с морално остаряла машина... пък дреме ми, че ще е вярна.

# 3 725
Липсва ти едно синьо, което стои на тази тръбичка, мисля. Милето за източния пазар не струва. Предпочитам Сименс, произведено за немския пазар. Това например бих го взел веднага, ако нямах два вече.  http://www.technohit.bg/products/2016/01/13/peralnya-8kg-siemens-wm16w540/

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 22:40 от sandokanchev

# 3 726
Ако приемем, че едно Миле ще работи безпроблемно 20+ години... обаче едно миле с хубави и много екстри и програми струва 4-5 хиляди. За 1000 лв мога да си купя не Миле с  много екстри и програми, които ми харесват и да си я сменя спокойно 4 пъти за 20 години и да не съм с морално остаряла машина... пък дреме ми, че ще е вярна.

http://mielecenter-max.bg/index.php/peralni/wda-111-wcs-classic.html

# 3 727
  • София
Това е базов, супер смотан модел. Все пак казах, хубав модел, с много опции и програми и то такива, които да ми харесват.

# 3 728
Това е базов, супер смотан модел. Все пак казах, хубав модел, с много опции и програми и то такива, които да ми харесват.

O.K. само че се казва Miele.  bouquet

# 3 729
  • София
И? Голяма работа като се казва така...
Иначе права си, заради името си е тази цена.

# 3 730
Сега да не ми кажеш, че предпочиташ  Huawei пред Samsung Galaxy S6 Edge +    Peace
Няма нищо лошо в това да държиш на марката, с нея върви качество за което се плаща.

# 3 731
  • София
Доста неща предпочитам пред самсунг глакси бла-бла, а пред миле, предпочитам още повече.има и други чудесни, качествени марки.
Както казах да векува не ми трябва, а общо взето за цената на едно хубаво миле, ще си купя няколко други чудесни перални.
А пред конкретното базово миле, бих предпочела общо взето всяка друга прилична пералня.

# 3 732
Сименс пере по- добре от Миле. Казвам го от опит. Да оставим, че сушилните им нямат даже самопочистващ кондензатор.

# 3 733
  • на Мелмак
В качеството на изпиране ли намираш разлика?
Аз Миеле харесвам, но цените им не Mr. Green
За качество +екстри+добра цена ме устройва Сименс.

# 3 734
Качеството на изпиране е субективна оценка. Зависи и от праха за пране.
И Тамат 500 на 26 г. с немски Персил пере отлично. Въпросната пералня още си работи.

Общи условия

Активация на акаунт