Каква пералня

• 875 413
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 60
Аз лично не знам други от тоя клас, но сигурно има.

Hug Има  
 http://www.techno-mix.com/category/24/svobodnostoyashti  
това е моят фаворит:
 http://www.techno-mix.com/product/1850/siemens-wm-12-e-464-me
невероятна е,пере супер и има всичко което  трябва на една домакиня. Аз исках  центуфуга-  1200 оборота заради сушилня,но ако нямате такова изискване има и доста добри по-евтини варианти.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 23:08 от BobiPak

# 61
Е Сименс не е от класа на Миеле, но са добри сигурно. Моята Аристон също е 1200 оборота, без да съм го избиралата това умишлено. Хубаво си е, защото дрехите през лятото изсъхват за 1 час на простор.

# 62
Е Сименс не е от класа на Миеле, но са добри сигурно. Моята Аристон също е 1200 оборота, без да съм го избиралата това умишлено. Хубаво си е, защото дрехите през лятото изсъхват за 1 час на простор.
Peace излизат направо сухички  Laughing
 Сименс/Бош  http://www.expo2000.bg/
То направо стана реклама   Joy сори.... ама четох доста по- въпроса и затова споделям мнение а и съм много доволна от избора. Когато аз търсих много се надявах някои да сподели и обоснове избора си.Защото се оказа, че да избереш пералня е почити като да избираш съпруг   costumed034(добри характеристики ,но в процеса на работа може да даде грешки ) newsm62

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 23:09 от BobiPak

# 63
има доста фактори които допринасят за ремонта не само на Канди , ами на всички перални.
зависи колко често се използват
зависи правилно ли се използват
ако щеш зависи и какъв ток се подава от енергото към домакинството

Това всички го знаем, не сме само блондинки тук  Mr. Green Все пак жената 20 години е ползвала пералня, сигурно има предвид всичко това  Peace

Аз мога да кажа каква да не е - Индезит, писала съм и в други теми, свеки има такава /аз я избирах, честно, не знаех, че ще се окаже такъв боклук  Embarassed/

Моят глас За е за Аристон  Peace

Може и да са един същ концерн, знам го това, но разликата е пред очите ми и е ОГРОМНА. Може да е от значение факта, че моята е на около 8 год. вече, на свеки е новичка  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 09:16 от raja_nikol

# 64
Тук са направили много хубав филтър - човек ако знае какво точно иска, бързо може да сведе избора си до минимум.

# 65
Тук са направили много хубав филтър - човек ако знае какво точно иска, бързо може да сведе избора си до минимум.

Ха-ха, пробвах, излезе почти същата като моята старичката....
http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/682492/P11100101 … 9725643End;saplb_*=%28J2EE3831000%293831050

# 66
Аз като си избрах предпочитанията ми излезе SAMSUNG  Flutter
Не се бях замисляла над тази марка. Как са, някой има ли впечатления?

# 67
  • с/у ОколоМръсТното
Много интересна тема  Thinking

Guess Who, думата е "дуракоустойчивост".  Joy

Ninia, покупката на среден клас пералня ти гарантира покупка на боклук. А покупката на скъп клас перална НЕ ти гарантира покупка на читав  и надежден урУд.

# 68

Не излиза модела точно, а пак филтъра, я я прати "твоята"   Heart Eyes

Майка ми и брат ми имат такива марка, на майка ми е по- старичка, на брат ми със сушилня и двамата са много доволни  Peace Четох, че само те имат някаква нанотехнология ли беше  newsm78....която убивала микробите  Wink

Ninia, покупката на среден клас пералня ти гарантира покупка на боклук. А покупката на скъп клас перална НЕ ти гарантира покупка на читав  и надежден урУд.

С други думи.... newsm78

# 69
raja_nikol оправих линка.
Нашите също имат самсунг (прочетена от зад напред се получава интересна дума), но е на една година и е рано да се каже как е  Laughing
Иначе технологията против микробите е с някакво сребро  newsm78

# 70

Аз заложих 7 кг и 1000 оборота  Peace

# 71
raja_nikol оправих линка.
Нашите също имат самсунг (прочетена от зад напред се получава интересна дума), но е на една година и е рано да се каже как е  Laughing
Иначе технологията против микробите е с някакво сребро  newsm78

Тази технология не се ли оказа вредна за околната среда Thinking

# 72
  • Sofiа
Аз се сдобих преди месец с AEG/Electrolux 1400 оборота (с транспортен дефект). Влюбена съм в тази пералня просто. Heart Eyes На светлинни години е от 10 годишното Горение което ползвах до сега.
За протокола и сушилня си взех същата марка, но нещо не предизвиква у мен любоФ

# 73

виж , ако с пералнята предлагат и една кака може и да размисля.  Joy  ама може .....[/color]
Те много неща ми правят впечатление,че трябва да се предлагат с кака или батко...

# 74
Valery кой модел по-точно си взе, дай да видя?

Общи условия

Активация на акаунт