Каква пералня

• 879 811
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 5 310
  • България
А това е полско АЕГ, има ли доволни/ недоволни от нея и от сушилнята серия 8?
ПЕРАЛНА МАШИНА AEG L7FEC48S
Аз съм с тази от около две седмици. Все още не съм изпробвала всички програми, но на този етап нямам забележки.Тиха е,мога да променям температурата на някои програми, също и времетраенето.В магазина ми казаха, че има гаранция на мотора 10 години, но когато пробвах да го регистрирам се оказа ,че България я няма в списъка с държави.Имам сушилня от същата марка и  затова се спрях на нея.

# 5 311
А това е полско АЕГ, има ли доволни/ недоволни от нея и от сушилнята серия 8?
ПЕРАЛНА МАШИНА AEG L7FEC48S
Аз съм с тази от около две седмици. Все още не съм изпробвала всички програми, но на този етап нямам забележки.Тиха е,мога да променям температурата на някои програми, също и времетраенето.В магазина ми казаха, че има гаранция на мотора 10 години, но когато пробвах да го регистрирам се оказа ,че България я няма в списъка с държави.Имам сушилня от същата марка и  затова се спрях на нея.
Благодаря!  bouquet

# 5 312
# 5 313
От показаните- последните две. И двете имат петгодишна гаранция. Това за мен е основен плюс.
Третата е за 7 кг., но пък последната е с инвенторен мотор и е много по-тиха.

# 5 314
Последната. Има 5 години гранция след регистрация, инверторен мотор и защита от преливане.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 19:40 от petiaivanov

# 5 315
Още един глас за последната.

# 5 316
  • София
Нито една от показаните, дори и ако трябва да се вместя в 500лв. бюджет Peace

# 5 317

Приемам предложения 

# 5 318
  • София
Скрит текст:

Приемам предложения 
Ами бих ти предложила определена марка от която съм много доволна, понже имам такава и много мои приятели и  познати с по-нови и по-стари модели, ама една съфорумка изпитва някаква неприязън към марката и веднага ще дойде да обяснява глупостите си и да ме напада Mr. Green

# 5 319
Предложи и аз се интересувам?

# 5 320
Здравейте. Може би е коментирано вече, извинявам се, ако е така. Въпросът ми е относно комбиниран уред - пералня със сушилня. Мнения - заслужава ли си ? Моля и за марка, бюджетен модел.

# 5 321
  • София
Здравейте. Може би е коментирано вече, извинявам се, ако е така. Въпросът ми е относно комбиниран уред - пералня със сушилня. Мнения - заслужава ли си ? Моля и за марка, бюджетен модел.
Цяла тема има за това:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890612

# 5 322
Бюджетните не стават, това е единственото с термопомпа, инверторен мотор и отделение за събиране на мъхове http://technoplus.bg/wp-content/uploads/2016/04/AEG_LOKOHWD.jpg

# 5 323
Бюджетните не стават, това е единственото с термопомпа, инверторен мотор и отделение за събиране на мъхове http://technoplus.bg/wp-content/uploads/2016/04/AEG_LOKOHWD.jpg
Бихте ли дали линк към модела защото това е само снимка

# 5 324
Бихте ли дали линк към модела защото това е само снимка
Не ми се получава нещо. Влез в Техноплюс, Технохит, Техновижън и виж на перални. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт