У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (14-та тема)

• 33 840
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Ех, как пък съм смятала, че Orphan е глупав филм! Снощи го дръпнах най-после и висях почти цяла нощ да го гледам, даже секунда от филма не превъртях, както правя обичайно.  Laughing. Тази малката играе перфектно. Така я преобразяваха стилистите и гримьорите по време на действието, въобще не можах да преценя на колко години е актрисата.

# 571
  • Ænima/Albuquerque
Само аз ли не го харесах тоя сирак?  Thinking

# 572
Е, той като сюжет не е кой знае какво, типична холивудска история,но мен ме впечатли най-вече играта на момичето.

# 573
  • Ænima/Albuquerque
Мда, мда, не беше лоша.

# 574
  • София
Тъй ся! Впечатлението ми е, че стоях до 2:45 за да го догледам. И вие сте виновни!  hahaha
Беше ми интересен определено. НО! До последните 30 минути.
Можеха спокойно да си продължат по психо-трилърската линия, вместо да скочат във свръхестествените води. Съсипаха филма общо взето.
Имаше моменти, на които бях  newsm09.
Като цяло не съм особено доволна, че трябваше да се нагаждам към жанра. Два пъти.  Tired

Аз момента със свръх-а просто го подминах в съзнанието си, щото ако не го бях подминала щях много да се ядосам, че са ме вкарали в тая идиотщина. Обаче има нещо друго - американците си имат доста такива вярвания, та за тях може би си е логична една такава линия. А и още нещо - ако го бяха оставили така твърде много щеше да заприлича на друг такъв филм.

# 575
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=298412

Пускам ви линк, да знаете че не струва хич този филм. Кой болен мозък ражда такива идеи, свръх тъпи и безсмислени.  ooooh!

Ама как нещо ново няма като хората бе!

# 576
Сиракът е много добър филм.Историята е оригинална според мен..абе като цялоо готино филмче.Даже сега ще си го дръпна да го превъртя набързо пак  Mr. Green

# 577
Сиракът е много добър филм.
Много! И на мен ми хареса Simple Smile

А този филм

http://www.imdb.com/title/tt0480669/

откъде другаде, освен Замунда може да се изтегли, че там е много малко памет и ще се вижда зле, а мразя да гледам лошо виждащи се филми.

# 578
  • Варна/Лондон
Почти бях сигурна че съм го гледала Shelter, но сега като чета резюмето и коментарите нищо не се сещам от филма. Кой знае колко филми съм изгледала, дето главният персонаж е бъкан от самоличности, та за това сега ми е права линия. Ще го пусна довечера да видим. Simple Smile

# 579
Шведския вариант на Милениум!
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=214135&hit=1
Страхотен филм и книга.

# 580
  • София
Аз онзи ден гледах американската версия с Даниел Крейг. Да ви кажа, почти бях сигурна, че ще е излагация, обаче взе, че ми хареса.

# 581
И аз мислех да гледам холивудската версия, но май след шведската няма да си заслужава...Много ми хареса филма, мисля, че тази вечер ще излъчват третата част по бнт.

# 582
Аз пък снощи гледах оригинала. Много добър филм, няма да си развалям впечатлението с Крейг и ъъ, забравих коя бяха избрали за Лизбет - Йохансън?

# 583
  • София
...... ъъ, забравих коя бяха избрали за Лизбет - Йохансън?
Въх, не думай  hahaha! Рууни Мара е Лизбет в американската версия.

Аз прочетох трилогията. После гледах първия шведски филм. После американския. Сега на дневен ред са ми другите две части от шведската поредица.
Американската предполагам, че ми  хареса, защото имах много нищожни очаквания  Laughing. Не е толкова зле, колкото се опасявах.

# 584
След като за 3 дена изгледахме "Под прикритие"/къде сме блели досега  Crazy / и ще се пукна от яд,че свърши  #Cussing out

Та за тази вечер планирам този испанския,който бил нещо като "Триъгълник"  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт