Любители на котки - тема 54

• 52 370
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро.Добре дошли на новите    bouquet

# 676
Мимичета, добро утро. Моите неволи не свършват. Малката пишка изключесто, а преди малко забелязах едно кристалче, от котешката шц, което се беше закачило за мястото от където пишка. Аз го махнах, но забелязах, че по него има нещо като съсирек, оранжавеникав. Избърсах пак котето, на салфетката имаше нещо подобно на жълто мехурче с нещо червено вътре. притеснявам се да не е гной с кръв. Изобщо не знам какво да правя. Случвало ли ви се е? Аз ще я заведе при всички случаи на лекар, ще гледам как пишка... Ох не стига, че не успяхме да й намерим стопани и постоянно ме опикава вечер, аз не спя и изобщо е нещо страшно.  smile3514

# 677
Теичка, наблюдавай я тези дни,ако пак така често ходи я заведи на лекар. Peace
Дано скоро и намерите добри стопани Praynig Praynig Praynig
Няма ли вариант да остане при теб,вече сте свикнали или мъжът ти не иска?
Аз като взех Белла и моят мъж мрънкаше,ама да ги видиш сега-първи дружки са Mr. Green

Стискам палци всичко да се нареди и да си починеш в най-скоро време!

Ще кача малко снимки на моето шиши,ама чакам да и порасне козинката на вратлето,че сега сме малко смешни Mr. Green

Целувки за всички мацорани Heart Eyes

# 678
Ох, и ние сме с проблеми  Cry.
Малкото коте,което вече се казва Сони има някакъв проблем.Вчера сутринта не даваше да го пипаме,мяукаше и очевидно нещо го болеше.След по щателно оглеждане,установих че го боли опашката.Заведохме го на лекар,биха му нещо противовъзпалително и казаха,че може да е счупена опашката или таза,то постоянно пада от някъде докато играе,но чак пък толкова.Та вчера малчо лежа почти през целия ден,вечерта вече се разигра,хапва,движи опашката,но не я вдига нагоре.Днес пак сме на лекар и ако се наложи ще правим снимка да видим има ли нещо счупено или просто се е натъртил.Сега беснее из къщи,но все още не дава много да го пипаме по опашката и не я вдига нагоре,но иначе я движи.Стискайте палци да не се окаже нещо сериозно и бързо да се оправи бебчо!

# 679
  • Costa Rica
Добре дошли на новите попълнения Hug

Стискаме палци и лапички да се оправят болните бебета fingerscrossed

Да напомним за себе си - един подрастващ бозайник и многострадалната му бавачка:

# 680
Аз я заведох. Имаше кръв в урината. СЛед като успях да събера една капка урина, я занесох заедно с мачето при лекарите. В тази капка се беше утаила кръв. Момичето й би инжекции, кръво спиращи ми и даде хапчета. Каза, че може би е настинало. Аз като се сетя то вчера яде на студен под, разкарва се също на места, където е студено. Ще се наблюдаваме и ще се гледаме няма как. Ще е при мен докато или намерим стопани, или намерим дом. Много е кофти положението, мъжо не иска котето, от тъпи предразсъдъци, иначе не му пречи. Абе тъпа работа. Но все пак съм му благодарна, че не ме изхвърли  Mr. Green
Герче, имах коте, на което без да искам счупих опашката, но дали аз или някой я беше затиснал с вратата не помня. Оправи се и нищо й нямаше.
Благодаря ви за отговорите.

# 681
Здравейте на всички. Имам едно котенце на 6 месеца, което преди два дена падна от 5-я етаж Sad Ветеринарният лекар му направи снимка и каза, че има счупена бедрена кост на задното краче и се налага операция. Притеснена съм, защо казаха да изчакаме, докато му минат оттоците и тогава да направим операцията. Засега само му бият обезболяващи. Не трябва ли колкото е възможно по-бързо да се направи???  Ако някой е имал подобен случай, моля да сподели - предполагам че след това ще му обездвижат крачето, но кога ще може да стъпва пак на него, след операцията има ли някакви възстановителни  процедури и колко струва тази операция?

# 682
Меги, за цената трябва да ппиташ ветеринаря, който ще оперира. Аз не съм имала точно такъв случай, не мога да бъда полезна, но ви стискам палци с мъника !
Божее, горният ми пост е много, объркан и пълен с правописни грешки ! Не съм в ред...  Mr. Green Поне казах на мойто майче да дойде да ме види, не живеем много близо но с едно превозно средство се стига. Момичета, ето малко снимки от малкото тролче, което очарова лекарите : ь

# 683
  • София
Боже, какво сладурско бебе  Heart Eyes И аз бих ревала, ако трябва да се разделя с него  Sad

megyv, наистина трябва да се изчака да спадне отока, за да се оперира крачето, при хората се процедира по същия начин, не може да се отваря оточна тъкан. За другите въпроси не мога да помогна, дано някой компетентен да се включи  Peace

# 684
  • варна
Момичета да се похвалим и ние.Малкия и аз вече се справихме с гъбичките Саска и тя е на път  да се справи с това,но бедното създание като ме види и се скрива в къщичката си да не би да се мажем и най важното май тате като се върне няма да ни гони детето както се беше заканил но все пак ще видим след 10 дни.

# 685
  • Варна
Теичка, много сладко бебче!  Heart Eyes
mishi 92, като взехме нашия котак, все още имаше гъбички по ушите, въпреки едномесечното лечение преди това. Мина още малко време, докато се изчистят напълно.

Не се ли шинира счупен крайник, докато стане време за операция!  newsm78

# 686
Благодаря за разясненито  Атти, явно ще чакаме докато мине отока. Просто не издържам да гледам как се мъчи горкото  Cry  Но все пак си мисля, че трябва да се обездвижи по някакъв начин. Надявам се утре вече да го оперират  Praynig

# 687
mishi 92 чак сега виждам постовете ти ooooh!

И ние и двамата с приятелят ми се оборудвахме с тях скоро ги открихме опитвах се да ти намеря и тел да те питам какво е станало, дали е от котето. При нас нещата се пооправят, много се надявам и при вас да е така, наистина е мн неприятно, но нямаше от къде да знам - ти знаеш каква е историята на пухинка Blush Много се надявам да остане при вас и ако имаш снимки пусни някоя друга Hug

# 688
Много е сладко бебето. Дано скоро да оздравее и да си намери нови родители. Пожелавам скорошно оздравяване и на другите мацинки. Heart Eyes

# 689
Аз тайничко се надявам аз да съм родителката и мъжо... Ох момичетааа, дано се навие...

Общи условия

Активация на акаунт