Наближава...Дядо Коледа подаръци стяга

• 67 453
  • 813
  •   1
Отговори
# 75
  • Разград
Точно за предишната Коледа го купихме за дъщеричката ни. Много е хубав и занимателен. Инвестицията не е малка, но за мен си заслужава.  Peace

# 76
Представител на другата гледна точка. Интерес, клонящ под нулата. Отделно, че батериите приключваха точно за мах 1 час. А ако са сложени нови, даже без да е работило мишлето, се саморазреждаха до 3-тия ден.
Явно е въпрос на интерес към героя от страна на детето.  Peace

# 77
Тези дни ще пишем в писмо на Дядо Коледа.

# 78
  • София
Представител на другата гледна точка. Интерес, клонящ под нулата. Отделно, че батериите приключваха точно за мах 1 час. А ако са сложени нови, даже без да е работило мишлето, се саморазреждаха до 3-тия ден.
подкрепям, хем моите деца тогава гледаха само Мики Маус (ситната де, брат й покрай нея) - играха си 3 пъти и събира прах, за стотина лева изобщо не си струва, и това с батериите е абсолютно вярно - като поприключат почва да зацикля като развален грамофон.

Аз търся костюм на дядо Коледа за 7 годишно момче, моля ако някой някъде е меркал, да каже  Praynig

# 79
  • Разград
Е, как да не Ви свършат батериите като се изразходва много енергия. Ние сложихме зарядни и отива много време, а и така е по-икономично. А, моята дъщеричка още си играе с него.
Зависи си от детето, но за батериите решение има, а това е най-важното за интереса. Той все още е любим на дъщеричката ми, така че ако детето го иска има голяма вероятност да си му е любима играчка.  Peace

# 80
При мен нещата се изясниха. Ходихме до Мултирама да видим таблета. Не ми хареса. Освен това се ползва с лаптопа, а аз не искам това.
Промених списъка и дори тази седмица ще поръчам, да ми е мирна главата и да съм спокойна:
1. Това поръчах. Виждахме го на живо и е екстра. Даже ме е яд, че когато го видяхме не го взехме, ама карай.
2. Това ще е таблета. Смятам и него да поръчам тези дни.
3. Ботуши
За сега толкова. Със сигурност ще има още неща. Ще продължавам да ви следя, защото всички питат какво, а аз нямам идеи вече Hug

И двете неща са много хубави от къде ги поръча,таблета от амазон сигурно,но първото ?
Какви са възможностите на таблета и не сте ли малки за него,моята дъщеря е на почти същата възраст и затова те разпитвам.  Peace

Тонса бонбонка от къде са смърфовете?

# 81
  • софия
И двете неща са много хубави от къде ги поръча,таблета от амазон сигурно,но първото ?
Какви са възможностите на таблета и не сте ли малки за него,моята дъщеря е на почти същата възраст и затова те разпитвам.  Peace
Музикалното чудо го поръчах с фирма-посредник от немският сайт на производителя. Надявам се да дойде до края на месеца най-късно. Ако имате път до Гърция може да се вземе от там. imaginarium има магазини в доста градове. Аз го гледах в магазина им в Солунския Космос Wink
Надявам се таблета да е подходящ за възрастта й. От Laep Frog го дават pre school, 4-9 г. Ще й е полезен за английския и ще се забавлява. Установих, че, каквото и да й подарим, ако не й помогнем в началото и не направим няколко пъти нещата заедно, не са й интересни. Така че, живот и здраве, първо ще си "играем" заедно с нея. Поръчах го от Амазон-а. Дават чак края на месеца да го изпратят. Дано не стане грешка. Ето клипчета, на които са показани възможностите му. Мъжът ми каза, че е чел и ревюта в нет-а: всички са добри Simple Smile

# 82
  • София / Перник
подкрепям, хем моите деца тогава гледаха само Мики Маус (ситната де, брат й покрай нея) - играха си 3 пъти и събира прах, за стотина лева изобщо не си струва, и това с батериите е абсолютно вярно - като поприключат почва да зацикля като развален грамофон.

Аз търся костюм на дядо Коледа за 7 годишно момче, моля ако някой някъде е меркал, да каже  Praynig

Провери в JUMBO, но май още е раничко. Иначе, всяка година там има костюми на Дядо Коледа, Снежанка, джуджета...

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 14:48 от dessista

# 83
  • София
благодаря, dessista, задължително ще проверя   bouquet

# 84
# 85
ябълка, ще се изкажа само за момичешките неща, децата ни са на една възраст. Като цяло ми харесват и са подходящ подарък, но това, че сd пластмасови не ми харесва, а и не мога да разбера колко са малки елементите, май са доста дребни, което значи повече загубени, счупени, стъпкани и т.н. 
Предпочитам дървените кукленски къщи с кукличките от плат, ще издържат по-дълго на амортизацията  Simple Smile, пък и в една цяла къща има всички помещения. По-назад в темата бях дала къщата, която съм харесала, от My Toys. 

# 86
  • софия
Сутринта дъщеря ми ми напомни за Advent календар. Миналата година й бяхме взели един с дребосъчеста кукла Baby Born. Много й хареса Peace Ще трябва да разгледам и поръчам.

# 87
  • София
плеймобил са железни играчки(пластмасата е много здрава, счупено и стъпкано нямаме от тях, за 3 години са си като нови), страхотни са, взимай смело. само прцени за дребните елементи, да не ги глътне детето...

# 88
  • София
Още един глас за плеймобил. Имаме играчки от преди 2 години. Настъпвани са, изпускани и доста малтретирани. Нищо не се е счупило или развалило по някакъв начин.

# 89
  • София
Тонса бонбонка от къде са смърфовете?
В Хиполенд ги видях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт