*SportsDirect-31

• 46 555
  • 702
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, здравейте,

Имам молба. Колебая се между тези два модела. Някой от Вас дали си ги е купувал? Интересува ме дали си отговарят на номера? Аз нося 39 - препдолагам, 6-цата ще ми е добре.

http://www.sportsdirect.com/karrimor-mount-low-ladies-walking-sh … ?colcode=18905490

http://www.sportsdirect.com/karrimor-arete-2-ladies-walking-boot … ?colcode=18611703

Моля ви за мнение,

Имама вторите. Супер са, обхващат глезена, Довечера ще измеря стелката точно на 6 номер Laughing

# 376
  • София
Orca,
много ти благодаря за съдействието.

# 377
  • София
и аз се присъединявам към питането newsm78

Аз. Peace
Поръчах за 16 години.Пиши ,ако искаш размери.Дънките не са лоши,но на мен са ми изключително тясни в бедрата.

# 378
  • софия
Момичета, понеже се оказа, че информацията в първия пост не е най-актуална, моля да му потвърдите:
1. Доставката до БГ пристига в пощенския клон без значение от обема на поръчката?
2. Доставката до БГ идва за около седмица-10 дни?

# 379
Момичета, понеже се оказа, че информацията в първия пост не е най-актуална, моля да му потвърдите:
1. Доставката до БГ пристига в пощенския клон без значение от обема на поръчката?

Не идва в пощенския клон  Laughing
А с DHL.За 8-10 дни,рядко повече от 10-14.

# 380
  • София

Къде пише ,че доставката е с БГ Пощи ? newsm78

# 381
  • софия
Не идва в пощенския клон  Laughing
Hug
Т.е. на посоченият в поръчката адрес? (да взема да го сменя, ако е така преди да съм пуснала поръчката, че през деня обикновено сме на работа Thinking)

tedichka07, DHL по принцип са нормални пощи (говоря за доставка от Германия, напр.) и тъй като нямам идея какво точно се има предвид в първия пост питам. Нещо лошо? Уважавам труда на пускащият темите, чета първите постове, но когато се питат неща, които не са уточнени там, може би е време информацията да се актуализира. Аз лично, установих, че има неща, които са практически важни, но не са написани там. Нищо лично. Peace

# 382
Hug
Т.е. на посоченият в поръчката адрес? (да взема да го сменя, ако е така преди да съм пуснала поръчката, че през деня обикновено сме на работа Thinking)

tedichka07, DHL по принцип са нормални пощи (говоря за доставка от Германия, напр.) и тъй като нямам идея какво точно се има предвид в първия пост питам. Нещо лошо?

За доставка от Германия са си нормални пощи в определени случаи,но за останалата част от света са куриери  Peace
Да,естествено,идват на адреса,с който си се регистрирала в сайта.

# 383
  • София
Hug

tedichka07, DHL по принцип са нормални пощи (говоря за доставка от Германия, напр.) и тъй като нямам идея какво точно се има предвид в първия пост питам. Нещо лошо? Уважавам труда на пускащият темите, чета първите постове, но когато се питат неща, които не са уточнени там, може би е време информацията да се актуализира. Аз лично, установих, че има неща, които са практически важни, но не са написани там. Нищо лично. Peace

Както е зададен въпросът се разбира ,че се отнася за БГ Пощи за БГ ,а не за Германия. Peace

Кажи  кое е другото излишно  или липсващо в първи пост,за да може Гюлчи или аз да го редактираме в следващата тема ?

# 384
  • софия
Ако аз пускам темата, бих актуализирала информацията за доставка до БГ, както и уточнението за доставката им в БГ, за PRE-ORDER нещата.
Не го приемай лично, но ако пазаруваш от нет-а, нещата, за които съм питала имат значение. Пазарувам от много сайтове, различни държави и нещата са различни. Със сигурност няма да питам същите неща отново, но не защото съм ги прочела в първия пост, а защото ми отговориха в темата и вече съм пуснала поръчка, т.е. имам опит. Peace

# 385
  • София
Ако аз пускам темата, бих актуализирала информацията за доставка до БГ, както и уточнението за доставката им в БГ, за PRE-ORDER нещата.
Не го приемай лично, но ако пазаруваш от нет-а, нещата, за които съм питала имат значение. Пазарувам от много сайтове, различни държави и нещата са различни. Със сигурност няма да питам същите неща отново, но не защото съм ги прочела в първия пост, а защото ми отговориха в темата и вече съм пуснала поръчка, т.е. имам опит. Peace

Доставката до БГ пише ,че е с DHL-даден е и линк за проследяване на пратката,а относно артикулите с надпис  PRE-ORDER е нещо ново .Първи пост може да се редактира до 24 часа от пускането на нова тема.
Не го приемам лично,защото темата аз я пуснах по изключение,но мисля ,че Гюлчи  е написала всичко съществено в първи пост. Peace

# 386
Теди,незнам дали си видяла,но и аз в един от предните си постове помолих да поправиш инфото в първия пост в следващата тема,ако я пускаш ти.Да се махне това за 200-тате лири и 30-те кг,защото няма общо с истината отдавна и да се добави разяснение за цената на доставката и Пре-Ордер артикулите.Те не са нещо ново,но преди имаше много малко такива и все доста скъпи,така че не е било особено важно,но сега има доста такива.Колко се изписа за тях...а никой не чете червените букви  Simple Smile
Както и за превозвачите и доставката до Англия.
Така ще избегнем доста излишни обяснения  Peace

# 387
  • London, baby
Правите ли колективно пазаруване или използвате посредник от Англия. Двоумя се, за сам човек е солидна доставката. Кой посредник използвате, става дума за Бургас.

# 388
  • София
Илияна,ще пиша на Гюлчи да добави инфо за PRE-ORDER в новата тема Peace

А за превозвачите и доставката до Англия не разбрах какво трябва да се коригира.

Сайтът е английски и има доставка до България.Доставката до България варира в зависимост от броя и цената на поръчаните артикули.Най-ниската доставка до България е 19,99 лири.
Сайтът има доставка до Англия,която е 4 паунда за поръчка под 60 паунда ,а над 60 паунда  доставката е безплатна до англ.адрес.

Гюлчи го е написала. Peace

# 389
  • софия
Илияна,ще пиша на Гюлчи да добави инфо за PRE-ORDER в новата тема Peace

А за превозвачите и доставката до Англия не разбрах какво трябва да се коригира.

Сайтът е английски и има доставка до България.Доставката до България варира в зависимост от броя и цената на поръчаните артикули.Най-ниската доставка до България е 19,99 лири.
Сайтът има доставка до Англия,която е 4 паунда за поръчка под 60 паунда ,а над 60 паунда  доставката е безплатна до англ.адрес.

Гюлчи го е написала. Peace
tedichka07, ти поръчки правиш ли от сайт-а? Информацията за доставката до БГ е абсолютно невярна.
Нещо пречи ли да се добави, че нещата се получават с DHL на посоченият в поръчката адрес? Че адресът на доставка НЕ Е задължително да съвпада/може да е различен от billing address?
Посочването на линк към темите за превозвачите също ще е полезно за хора, които не са правили поръчки от Англия.
Далеч съм от мисълта, че подобни въпроси ще спрат съвсем, но със сигурност, тези които четат и са уважили труда ти да подготвиш първия пост няма да питат.

Честно казано, аз също пускам теми и се старая първият пост да е максимално изчерпателен, точен и актуален. Това е и целта. Не просто да се отчита активност или трупат точки. Ако няколко пъти се попита едно и също нещо, явно то не е добре описано или изобщо липсва.
Моля, да не приемаш написаното по-горе лично, но ако беше включено в първия пост нито аз, нито други момичета, които не са поръчвали от сайт-а, биха губили своето време, както и това на хора с опит, да питат/отговарят на на пръв поглед елементарни въпроси, за хора, редовно пазаруващи от спортс-а Peace

Знам, че, може би, актуалната информация за доставка до БГ ще намали "бизнеса" на някои хора, но тази тема не е за бизнес, а за помощ и негубене на времето на хора с опит/без опит.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 16:42 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт