*SportsDirect-31

• 46 560
  • 702
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Как са размерите на тези пантофи http://www.sportsdirect.com/polliwalk-puppy-fur-infants-shoes-225177 отговарят ли си? Или по-големи да взема  Joy
а
Ами аз поръчах С11 и стелката е 18см,меря вътре с рулетката Peace

# 511
  • София
а те за тясно краче дали стават?

# 512
благодаря Angel_Dust, не се бях сетила да задам марката за търсене в Продавалник-а, ще се доверя на общото мнение, че са умалени и ще  поръчам УК5 ,ако не тази есен то пък другата ще й станат

Аз не съм много съгласна,че са умалени.Имам тук при мен едни 4-ти номер,стелката е 24 см,което напълно си отговаря за номера.Ако поръчаш 5,ми се струва,че ще са доооста големи за стъпало 22 см,както си писала.Определено си е за номер 3.

Благодаря Лъвицаnewsm78 ще поръчам 4, че тя бързичко ми расте да ми е жива и здрава

# 513
  • София
Спорта са пуснали безплатна доставка до английски адрес, без минимум спенд. Прочетох го в един английски форум преди час. Не съм пробвала нито знам дали работи и докога е. Пробвайте, може и да е вярно.  Peace

# 514
Спорта са пуснали безплатна доставка до английски адрес, без минимум спенд. Прочетох го в един английски форум преди час. Не съм пробвала нито знам дали работи и докога е. Пробвайте, може и да е вярно.  Peace

Да,до 12-ти ще важи.Получих мейл,в който го пише.

# 515
  • София

Да,до 12-ти ще важи.Получих мейл,в който го пише.

Вече го има официално на заглавната страница в сайта. Peace

# 516
Току що направих поръчка до Английски адрес с безплатна доставка. Peace

# 517
Здравейте, ако някой иска да се сдобие с  тези да ми пише на лични, аз ще поръчвам 2-ка, че нещо са умалени или на нас така ни се струва.
http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-chd-12-034075?colcode=03407592

# 518
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е това якенце? Според вас подходящо ли е за зимата и дали си отговаря на размера?
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-bomber-jacket-infant-girls-299033

# 519
Моята поръчка от 3.10 вчера е доставена на куриер за изпращане,вчера получих мейл.
Само, че един артикул отпада, кога да очаквам да ми възстановят сумата и трябва ли да им пиша? Thinking

да си побутна питането  Rolling Eyes

# 520
  • Варна
Моята поръчка от 3.10 вчера е доставена на куриер за изпращане,вчера получих мейл.
Само, че един артикул отпада, кога да очаквам да ми възстановят сумата и трябва ли да им пиша? Thinking

да си побутна питането  Rolling Eyes

Нищо не трябва да правиш,защото те нищо не са теглили само са блокирали сумата.Ще видиш парите в сметката си,когато си изтеглят сумата за поръчката точно колкото им трябва Peace

Не зная към,коя банка си и какво използваш при мен се вижда наличност,сума по сметка,обща блокирана сума и т.н,а ако са изтеглени пак няма за какво да се притесняваш никога не теглят повече от изпратената поръчка.

renydent  Само не смесвай артикул пре ордър със нормален ще забавиш нормалния,а за доставката по принцип не би трябвало все пак ако поръчката е пусната по време на промоцията няма логика после да ти надчисляват доставка нали на изхода автоматично ти се надчислява или маха въпросната и потвърждаваш сумата за плащане.

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 00:12 от desuri

# 521
благодаря desuri  Simple Smile а когато са блокирани парите, аз не ги виждам така ли, понеже сумата изчезна от сметката ми и помислих, че вече са изтеглени

# 522
  • Пловдив
Момичета,чудя се ако сега поръчам нещо ,което е пре ордер,ако е налично след 12.10-докогато е безплатната доставка,дали няма да искат да платя доставка
И да попитам ботите на Кампри дали са добри и дали си отговарят на номера?

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 23:54 от renydent

# 523
...
За това комплектче  http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-gloves%2c-hat-and-scarf-infants-903024 ,  не съм срещала отзиви, дали е много малка шапката,чe от летните шапки child  размер ни е почти малка, а това е дори Infant.Взех якето с влкачето и много ми се иска да ги съчетая.
Имаме го от миналата година. Шалът е дълъг, ръкавичките също не са малки, но шапката синът ми почти не можа да я носи, беше му стегната. Тогава беше на 2г. и половина, но е по-едричко дете. Обиколката на главичката му в момента е ок.53см, за тогава нямам спомен, може би е била ок. 51-52. Наистина обаче става супер комбинация с якето на Томас Wink  Ако искаш реална снимка, ще ти изпратя.
Благодаря много , би ли измерила размера на шапката ако още е при вас, ние не сме едри като цяло, но с шапките ни е проблем.
Момичета, някой поръчвал ли е това якенце? Според вас подходящо ли е за зимата и дали си отговаря на размера?
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-bomber-jacket-infant-girls-299033
В предишни теми помня за него отзиви, че не е дебело и не е много зимно, но дано някой се включи.

# 524
Здравейте. За първи път поръчвам от този сайт и когато се опитам да платя през пей пал не ми дава, може би защото съм дала английски адрес, а картата ми е българска. Това ли е проблема?

Общи условия

Активация на акаунт