*SportsDirect-31

• 46 517
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
Sash - може да пуснеш и в продавалника обяви.

Благодаря! Ще го направя.

Имам и още едно питане.
В същата поръчка имах и едни дамски спортни обувки. Изглеждат така, както са на снимката в сайта, при тях проблем с размера няма, но едната е леко зацапана отвътре, видимо пробвана и то май с мръсни чорапи. А те са съвсем бели и това зацапване личи. Опитах да се свържа с формата за контакт на сайта, но не ми прие заявката. Имаше един e-mail за връзка cs@sportsdirect.com и пратих оплакването си на него. Преди няколко дена. Ни вест ни кост.
Някой имал ли е подобни оплаквания?
Най-вероятно маратонките ти са били изложени на витрина. Като ги поръчва, обърна ли внимание дали не пише на снимката им EX DISPLAY ?

# 601
Здравейте,знаете ли дали това е с къси ръкави и панталони,благодаря предварително.
http://www.sportsdirect.com/littlest-pet-shop-3-piece-baby-jogge … ?colcode=56201908

# 602
katia82 не са къси,нормални са си  Peace
По въпроса за отговарянето на мейл....
Още на 17.09 им писах за проблем с една от поръчките ми-2 различни модела кецове в една кутия...
Още нямам отговор от тях.Междувременно имах още един проблем с друга поръчка писах и още нямам отговор.Пращах второ запитване...пак не ми отговарят.Вчера им написах едно дълго и ядосано писмо,надявам се сега да ми отговорят!Явно за затрупани и не отговарят. Поръчката ми от 29-ти още не е тръгнала  #Cussing out

# 603
Здравейте!
Да попитам и тук, пък дано някой ми отговори - за краче 12см, кой номер обувка следва да поръчам? По едни таблици ми излиза 5, а по други - 4...ще ми е от полза опитът на някой, който вече е поръчвал.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 09:25 от dea76

# 604
  • Русе/Germany
И аз се интересувам от това якенце, някой поръчвал ли го е?
Ще съм много благодарна ако някой има от следните ботушки и ми даде размери на C7 или околните номера или поне някакви отзиви - топлят ли, пропускат ли, стават ли за сняг?
http://www.sportsdirect.com/peppa-pig-rose-boots-infants-024001
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-infants-026034?colcode=02603491
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-infants-026033?colcode=02603391
Якето и ботушките на Peppa Pig съм ги пуснала за моя приятелка. Якето е размер 1-2г а ботушките С6. Очаквам скоро поръчката и ако те интересуват размери за тази номерация ще меря и ще кажа.
Тези http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-infants-026033?colcode=02603391 съм ги пуснала за сина ми с номерация С5. Като дойдат мога да кажа и за тях.
Здравейте!
Да попитам и тук, пък дано някой ми отговори - за краче 12см, кой номер обувка следва да поръчам? По едни таблици ми излиза 5, а по други - 4...ще ми е от полза опитът на някой, който вече е поръчвал.

С4 = 12,1см а С4 1/2 = 12,7см но ако си отговарят Naughty. А ако са ботуши или нещо за зимата задължително трябва да има аванс. По-добре питай за конкретен модел и момичетата ще ти кажат дали си отговарят или не!

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 09:39 от snejinka86

# 605
Още на 17.09 им писах за проблем с една от поръчките ми-2 различни модела кецове в една кутия...
Още нямам отговор от тях.Междувременно имах още един проблем с друга поръчка писах и още нямам отговор.Пращах второ запитване...пак не ми отговарят.Вчера им написах едно дълго и ядосано писмо,надявам се сега да ми отговорят!Явно за затрупани и не отговарят. Поръчката ми от 29-ти още не е тръгнала  #Cussing out
аз чаках 5 работни дни (както и пише в мейла който връщат след запитване) за отговор и още 3 дни, за да ми потвърдят сумата за възстановяване и все още я няма налична в сметката(до още 5дни се виждала  Sick)

# 606
аз чаках 5 работни дни (както и пише в мейла който връщат след запитване) за отговор и още 3 дни, за да ми потвърдят сумата за възстановяване и все още я няма налична в сметката(до още 5дни се виждала  Sick)

Много бъгаво отговарят напоследък  Twisted Evil
А онзи ден им писах,вчера пак,отговор нямам още,но не получих и автоматичен мейл,вие получавате ли  Rolling Eyes

# 607
  • София
В същата поръчка имах и едни дамски спортни обувки. Изглеждат така, както са на снимката в сайта, при тях проблем с размера няма, но едната е леко зацапана отвътре, видимо пробвана и то май с мръсни чорапи. А те са съвсем бели и това зацапване личи.
Някой имал ли е подобни оплаквания?
Най-вероятно маратонките ти са били изложени на витрина. Като ги поръчва, обърна ли внимание дали не пише на снимката им EX DISPLAY ?

Не, пише "MASSIVE FOOTWEAR CLEARANCE". Това "разчистване" трябва ли да означава разпродажба на замърсени и пробвани стоки? И това ли е тяхното оправдание, че съм предупредена?

# 608
преди около година имах получени блузка с дупчици около ръкава  и едни замърсени анцузи - изобщо не ми отговориха. писах два пъти -не бяха за мен а поръчвах на една позната( мн неудобно)
 #Cussing out.  #2gunfire

п.п.:също така и имах и едни дънки, който не си отговаряха на снимката, съвсем друг модел бяха - детски, в същата поръчка

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 10:42 от galinaM

# 609
  • София
Вече започвам да се съмнявам нещо - английски ли е този сайт? Необичайно Thinking

# 610
Илиянче и аз не получих автоматичен отговор...
Ако до утре вечер не ми отговорят пак ще им пише!Много е неприятно...В последната поръчка само една маратонка полиучих...то пък на нищо не прилича вече...Имаше и маратонки с алармата на тях  #2gunfire

# 611
Илиянче и аз не получих автоматичен отговор...
Ако до утре вечер не ми отговорят пак ще им пише!Много е неприятно...В последната поръчка само една маратонка полиучих...то пък на нищо не прилича вече...Имаше и маратонки с алармата на тях  #2gunfire

Ще изчакам и аз значи и ще им пиша пак.Притеснявам се дали изобщо ги получават,щом няма автоматичен отговор,досега винаги съм получавала.

# 612
  • Балчи-Варна
 и аз миналата седмица им писах за липсващ артикул в поръчката,автоматичен мейл също не получих,а днес получих направо мейл с РЕФУНД,ама и аз почаках около 7-8 дни

# 613
  • на терасата
Момичета, интересувам се отговарят ли си на номера Campri и Fila, по-точно номер 6. Синът ми вече е между юношеската и мъжката номерация и съм в голяма дилема, когато трябва да поръчвам обувки.

# 614
  • София
Може ли да ми кажете как върви номерацията на футболните ръкавици?Дали да поръчам 6,или медиум?Каква е разликата?

Общи условия

Активация на акаунт