*SportsDirect-31

• 46 496
  • 702
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,ако даден артикул се е изчерпал зареждат ли пак от него и кога пускат нови стоки.

Много често ми се случва даден артикул да се изчерпва и появява отново.Няма обаче определен ден и час Peace

# 676
  • София
Здравейте, дами!Филата дали си отговарят?Искам да взема на дечко тези http://www.sportsdirect.com/fila-roma-iii-junior-092114 

# 677
Здравейте! Знаете ли какво се случва ако в поръчка се включат и стоки с надпис Pre Order? Ако изпратят другата част от поръчката сега, за Pre Order ще се плати ли още една доставка от 30 паунда?
И за отзиви да попитам:
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-pu-jacket-ladies-668149?colcode=66814905

http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-messenger-bag-703061?colcode=70306108

http://www.sportsdirect.com/character-pyjama-set-infant-425096?colcode=42509691 - подходяща ли е за зимата или е съвсем тъничка

Доставката е фиксирана на 20 паунда вече Peace

И не пращат другата част от поръчката отделно. Чакаш си артикула да дойде  Peace

За канселирането на артикула и поръчването наново някой се беше оплакал преди няколко страници, че са отказали да променят поръчката. Аз също имах пре-ордър артикул, който дойде по-късно от датата, на която пишеше и ми пратиха цялата поръчка.

# 678
здравейте МАМИ много ви моля да споделите с мен дали поръчвате директно за БГ или си поръчвате нещата с транспортна фирма от ЮК и ако е с транспортана фирма услугите на коя от тях ползвате, защото гледах на емпреса писхе само чрез амазон
Мерси newsm51

# 679
Момичета искам да звънна на телефоните на сайта,които сте публикували на страница 1,но ми дава грешен номер.Някой има ли идея защо?А и никъде в сайта не видях телефони

# 680
Момичета искам да звънна на телефоните на сайта,които сте публикували на страница 1,но ми дава грешен номер.Някой има ли идея защо?А и никъде в сайта не видях телефони

И аз потърсих из сайта,но не открих.Потърсих и един мейл,в който ми бяха дали тел.,но го има на първа стр. този номер.Така че незнам  Rolling Eyes

# 681
  • Русе/Germany
здравейте МАМИ много ви моля да споделите с мен дали поръчвате директно за БГ или си поръчвате нещата с транспортна фирма от ЮК и ако е с транспортана фирма услугите на коя от тях ползвате, защото гледах на емпреса писхе само чрез амазон
Мерси newsm51
Има хора които поръчват директно за през сайта има и такива с превозвачи. Доставката до БГ е минимална 20 паунда като може да варира нагоре според стоките които пазаруваш и кг.
Има много доволни от Габко мисля. Но има и други фирми. Аз лично си пускам през сайта и не ползвам превозвачи. Сега се събрахме няколко човека и така си пуснахме поръчката. Ако са много неща си заслужава да си пуснеш през сайта но за 1-2 неща не мисля че си заслужава да се дават минимум 20паунда за доставка.
  bouquet

# 682
Мерси newsm51
Когато поръчвам до Англия поръчвам на адреса на Емпреса и нямам проблем  Peace

Едва снощи са ми отговорили от сайта на мейл от 05.10.На мейла от 17.09 още не са  ooooh!

# 683
Мерси newsm51

Едва снощи са ми отговорили от сайта на мейл от 05.10.На мейла от 17.09 още не са  ooooh!
Ами в саита на Емпреса видях че не приемат поръвки от спортс директ  newsm78

# 684
Незнам как да постъпя, а ми е за първи път пазаруването от ЮК а искам да купя на малкото ми съкровище няколко неща  Simple Smile

# 685
Мерси newsm51

Едва снощи са ми отговорили от сайта на мейл от 05.10.На мейла от 17.09 още не са  ooooh!
Ами в саита на Емпреса видях че не приемат поръвки от спортс директ  newsm78

Имам поръчка от събота пусната на техния адрес и е със статус
Delivered   10/10/11   15:29   MARIA   DARTFORD SERVICE CENTRE
за 2г имам пуснати поне 25 поръчки на техния адрес и досега съм получила всичко  Peace

# 686
Нашата поръчка, дето беше заминала за Финандия, все пак дойде днес...но е само един кашон...а трябва да са повече... newsm78 Ще очакам далище дойдат още тези дни...

# 687
Цитат
klem4e
Привет отново - някой получи ли такова якенце , за да каже дебеличко ли е и реални размери в см  ???
http://www.sportsdirect.com/scooby-doo-parka-jacket-infants-319063
Тези дни го чакам,ще пиша отзиви  Simple Smile
Мноооого благодаря , какъвто и размер да чакаш - добре е да знам размерите , че ние сме на две годинки , но сме доста едри и от БГ дрехите му взимам 110,116 размер.

# 688
Това яке дали е така дебело, както изглежда на снимката?      http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-padded-jacket-baby-564011  

Получихме якето и на мен ми харесва  дебело е - материята отвън е плътна и ще спира вятър , отвътре - хастар.Недостатък според мен е  това, че качулката е само два плата -  външния и хастара и става за дъжд и вятър и няма д атопли, т.е. трябва да се използват шапчици.Сега съм в чуденка за шапката.Може би е малко уголемено, ние сме на 2г. 6м. и размер 2-3 ще ни става и догодина сигурно( това не го броя недостатък, винаги купувам по-голямо).

# 689

[/quote]
Имам поръчка от събота пусната на техния адрес и е със статус
Delivered   10/10/11   15:29   MARIA   DARTFORD SERVICE CENTRE
за 2г имам пуснати поне 25 поръчки на техния адрес и досега съм получила всичко  Peace
[/quote]

а директно през спортдирект ли пазаруваш или преа амазон

Общи условия

Активация на акаунт