Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 572
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Котевска и Христова се заместват взаимно,в смисъл когато я няма Котевска преглежда Христова,ако улучиш такива моменти и се запознаеш с Христова след време може да се опиташ да се прехвърлиш при нея. Котевска не бърза с антибиотиците,но аз -лекари не смея да препоръчвам,винаги има и отрицателни мнения. За Христова съм чувала отрицателни мнения,както и положителни.

# 586
  • София
много благодаря   bouquet и пак греда ... и тя е приключила със записването Sad търсенето продължава ...

# 587
То и за моята чувам отрицателни мнения, но съм доволна ... Имам проблем с даването на бележки за Д. Градина  и разни такива дребни нещица, но пък за това не пише антибиотици за щяло и нещяло... Лекарствата които ми предлага не са много скъпи... а за мен това също е от значение Simple Smile .

# 588
  • Sofia
Ами освен да препоръчам Илиева, макар че също се смущавам да препоръчвам лекари. Аз я харесвам, защото е разбрана и може да се говори с нея и да си казваш мнението. Като й кажа, че не искам антибиотик, тя казва - ок, да пробваме с еди какво си, примерно. Не налага мнение, не се зъби, ако изкажеш някаква твоя позиция. Не че е идеална, като реша, че няма да се справи с проблема, водя детето в Торакс, където не ни предписват нищо преди да пуснат кръвни изследвания. Тя досега не е предлагала кръвна картина, което не одобрявам. Преди време сама настоях за секрет от носа след дълга хрема, тя не се сети. Оказаха се стрептококи, които кой знае колко щяхме да влачим, ако не бяха настояла за изследването. Давам тези примери, за да стане ясна картинката и да съм обективна. Но като цяло нямам забележки., не бих я сменила с някой друг от околността.

# 589
  • София
Някой знае ли дали, Джъмбото вече работи?

# 590
Някой знае ли дали, Джъмбото вече работи?

Все още не знам  Laughing но мисля след около половин час да отида да проверя.

# 591
Ами преди малко ми казаха, че с големи букви пишело на него - Вече е отворено! Така че и аз след малко мисля да намина и да проверя лично Wink

# 592
И аз чакам потвърждение, че вече наистина работи. В този студ не ми се разхожда напразно.

# 593
И аз чакам потвърждение, че вече наистина работи. В този студ не ми се разхожда напразно.

Потвърждавам, но не ви препоръчвам да ходите.
Все още паркингът под магазина не е готов, отпред има 30-на места, няма табели от къде се влиза за паркинга, довършителните работи си продължават и т.н.
Но не заради това ви съветвам да не ходите, а защото ще умрете от студ. На нас ни замръзнаха ушите на 5-та минута и след още 5 минути излязохме, бяхме и с детето и не ми се рискуваше да се простуди.
Или изчакайте да пуснат отоплението, или се настройте психически за големия студ и задължително - без дете/деца.
Или пък като нас - в крайна сметка посетихме Джъмбо-то на Ботевградско шосе.

# 594
  • София

Все още паркингът под магазина не е готов, отпред има 30-на места, няма табели от къде се влиза за паркинга, довършителните работи си продължават и т.н.
Но не заради това ви съветвам да не ходите, а защото ще умрете от студ. На нас ни замръзнаха ушите на 5-та минута и след още 5 минути излязохме, бяхме и с детето и не ми се рискуваше да се простуди.
Или изчакайте да пуснат отоплението, или се настройте психически за големия студ и задължително - без дете/деца.

Ще допълня,че асортимента е доста по-орязан спрямо този на Ботевградско,от това,което харесах  като дрешки,липсваха размери.За една пижа например, имаше само за 23 месеца и 6г.

# 595
  • София

Ще допълня,че асортимента е доста по-орязан спрямо този на Ботевградско,от това,което харесах  като дрешки,липсваха размери.За една пижа например, имаше само за 23 месеца и 6г.

А като играчки?

# 596
  • Стара Загора
И ние тъкмо от там се връщаме и наистина е страшен студ. Ние бяхме без детето с идеята, че ще е голяма блъсканица, но тъй като никъде никаква реклама не му направиха че е отворил, съответно я нямаше и тази лудница - което беше добре. Очаквах че ще има нещо ( намаления, отстъпки) по случай откриването - но нямаше.

# 597
Здравейте мили маминки,
Аз доста отдавна не съм се разписвала за което се извинявам  Embarassed
По повод педиатър аз мога да препоръчам др Красимира Конова. Ако все имате интерес мога да пиша на лични. Само на кратко не е др който те стресира спокойна е. Когато има нужда дава направления за специалисти. Ползва както хомеопатия така и по сериозни лекарства. И най важното според мен децата я харесват и си вдига телефона извън раб време.

Сега вече да се обърна към Вас с молба. Останах без работа за съжаление пред празнично. За сега си търся работа като детегледачка Ето тема която съм пуснала
Търся работа като детегледачка София
И все пак ако имате други идеи и предложения ще съм Ви много благодарна.  Hug

По повод Магазин Джъмбо имам приятелка, която работи там. Тя ми каза, че са отворили малко по рано от предвиденото и за това не е пълен асортимента.  Grinning
Пожелавам Ви приятен и по топъл ден   bouquet

# 598
  • София
Срамежливка, монго неприятно! Дано нещо излезе бързичко!

За Джъмбо, че е отворен отворен е, но както са писали и момичетата по-горе голямо изпитание е пазаруването. Mr. Green Ние не се отказахме да влезем с колата до самия магазин и за тази цел, след като повъртях малко наоколо, се наложи да карам по Цариградско до светофара за с. Герман и оттам обратен завой и така влезнахме до вътре. Нооооо вътре се оказа по-студено от вън. Laughing Дано вече е отоплено. Има доста предложения на Коледна тематика. По-бедничък ми се видя асортимента от този  на Бонтевградско и не голям избор, какъвто е там. Беше доста студено обаче и не обърнах внимание на всичко, но си купихме красиви неща за Коледа.

# 599
Вчера бяхме в Джъмбо - не е студено. Бяхме с палтата, но без шапки, нормално беше.
За асортимента не мога да кажа, не съм била в др. Джъмбо скоро. Бяхме пеша... но не е готов паркинга и се правят довършителни работи още.

За д-р К. Конова потвърждавам останалото, само не и вдигането на тел. в извънработно време. Но тя не записва нови пациенти.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 15:46 от aaa73

Общи условия

Активация на акаунт