Дружбенчето чака зимни чудеса покрито с есенни листа N 14

• 52 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Вчера бяхме в Джъмбо - не е студено. Бяхме с палтата, но без шапки, нормално беше.
За асортиманта не мога да кажа, не съм била в др. Джъмбо скоро. Бяхме пеша... но не е готов паркинга и се правят довършителни работи още.

За д-р К. Конова потвърждавам останалото, само не и вдигането на тел. в извънработно време. Но тя не записва нови пациенти.

Когато и да ми се е наложило си е вдигала GSM и събота и неделя.  Hug А и до колкото знам бебенца не отказва. Поне аз като записвах малката имаше бележка че не приема нови пациенти, но я записа.......   bouquet
А за Джъмбо както се опитах да обясня понеже са отворили инзвънредно и за това има неуредици  Wink

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 11:13 от ˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙

# 601
Здравейте Simple Smile Извинявайте, че така нахлувам във вашата тема, но реших, че тук е мястото да попитам. Предполагам, че тук пишат съфорумки, които живеят в Цариградски комплекс и тъй като се интересувам от евентуално закупуване на апартамент там - много моля за всякаква информация относно комплекса. Всякакви мнения биха ми били страшно полезни!
Благодаря предварително Simple Smile

# 602
Здравейте, дружбенки:) Честита Коледа!Много здраве и късмет, много любов и домашен уют на всички Hug

# 603
Честита Нова година на всички!
Желая ви много здраве, щастие и успехи през 2013 година, на вас, и на близките ви хора!
Сега, по същество  Laughing Всяка година си обещавам нещо вечерта на 31-ви. Тази година реших - ще отказвам цигарите. И за да не кача килограми, защото знам, че това бързо ще ме върне към отвратителния навик, ще трябва да се заема с някакви тренировки. Не обичам фитнеса, падам си по пилатес /най-любимо ми е/, зумба, тае бо и т.н.
Знаете ли къде в Дружба има такива занятия?
Търся си и дружки, ако има желаещи.

# 604
  • София
Някой да знае кога ще хвърлят кръста в езерото?
благодаря!

# 605
Здравейте, дружбенки!!!

Честита Нова година на всички!!! Нека бъде здрава, мирна и успешна!!!

инсп. Гаджет за зумба бях видяла брошура в пощата си, че има в Цариградския комплекс, но за съжаление не я пазя и повече информация не мога да ти дам. 

Sisley666 ние често ходим в Цариградския комплекс - имаме много семейни приятели там и им гостуваме. Като цяло комплекса е добре замислен и основно живеят млади семейства с деца. Има площадки за децата, кафета, зеленина. Комплекса е голям и изглежда пренаселено на моменти и няма достатъчно места за паркиране, освен ако не си закупите парко място. 

С началото на новата година за нас започват и вълненият за големият ни син, който ще бъде първокласник тази есен.

Та по този повод се обръщам към вас дали имате информация и отзиви за 4 ОУ "Джон Атанасов" и учителките, които предстои да поемат първи клас на есен. Каквато и да знаете, ще бъде полезно, ще се радвам да споделите Simple Smile
Благодаря предварително!

Лека вечер и успешна нова седмица!!!

# 606
Инсп. Гаджет,
В Цариградски има една школа, която започна със салса, но сега знам че предлага и много други неща. Ходих известно време там, но понеже бяха начинаеща група, а и с малката нямах много време се отказах. Може да ги провериш - в първата част са, в двора на площадката. Бих идвала и аз вече, понеже днес не можах да си вляза в дънките от преди празниците  Embarassed
Sisley666,
Ние сме точно до комплекса и там играем. Добре е уредено всичко, освен местата за паркиране наистина. По улицата е пълно с коли и трудно се намира място, а до колкото знам гаражите са полупразни. Имат възможност за месечен наем обаче. От управата се грижат за хората си, поне според мен. Организираха построяването на стълбички до метрото, тъй като общината се ослушва например.

И аз пак да попитам за 21 ЦДГ в Бусманци. Днес ни е първи ден там. Има ли и други? Бих се радвала да се запознаем. И ако сте чували мения, ще съм благодарна да споделите   bouquet

# 607
Вчера минах покрай школата в Цариградски комплекс и изглеждаше изоставена и закрита.
Нямаше го фолиото, което закрива вътре, бяха струпани някакви вещи, метли.
Може евентуално да са ремонтирали и почиствали, но повече ми прилича на  затворено.

# 608
  • София
на страницата си във фейсбук са обявили че се местят от цариградски , но нов адрес не са дали

# 609
Ех, нямам късмет значи.
Тъпото е, че и курсовете по тае бо са махнали във фитнес Флайс, който е на езерото. А им се е бъгнал и сайтът, не мога да разбера в момента дали изобщо предлагат нещо друго, освен тренировки по фитнес. На мен фитнесът ми е изключетилно скучен и няма да съм постоянна там.
Както и да е, търсенето ми продължава, ако някой чуе нещо, нека пише, моля.

# 610
  • София
Ако се интересуваш от народни танци от днес почва нова група в Дружба 2, а има и скоро почнала група в Дружба 1. Това е сайта за повече инфо. http://gaitani.com/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F
Тренирала съм салса и мога да кажа, че с народните танци се гори много повече енергия Wink

# 611
  • гр.София
ей супер, ще се записвам Simple Smile

# 612
Ако се интересуваш от народни танци от днес почва нова група в Дружба 2, а има и скоро почнала група в Дружба 1. Това е сайта за повече инфо. http://gaitani.com/%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F
Тренирала съм салса и мога да кажа, че с народните танци се гори много повече енергия Wink

Много благодаря. Свързах се вече, има свободни места в групата за начинаещи. Първото ми посещение ще е в понеделник, в 68 СОУ. Цените, за който се интересува са: 5 лв. на посещение или 30 лв. за месец /два пъти седмично/.
Благодаря още веднъж за инфото, дано ми хареса почти колкото пилатеса и зумбата.

# 613
  • гр.София

Много благодаря. Свързах се вече, има свободни места в групата за начинаещи. Първото ми посещение ще е в понеделник, в 68 СОУ. Цените, за който се интересува са: 5 лв. на посещение или 30 лв. за месец /два пъти седмично/.
Благодаря още веднъж за инфото, дано ми хареса почти колкото пилатеса и зумбата.
и аз и звъннах  Mr. Green, от понеделник и аз съм там  Wink

# 614

и аз и звъннах  Mr. Green, от понеделник и аз съм там  Wink

Ще се запознаем значи  Wink И ще извъртим някое и друго хоро заедно. Уикенда ще си купувам анцунг и почвам сериозно от другата седмица.  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт