МаЙчЕтО голямо от игри и песнички завладяно :P

• 32 859
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Ама то въобще не става въпрос за силно дърпане - ако някой не е сигурен, че го прави правилно, може да помоли педиатъра на покаже. Леко повдигаш кожата нагоре, колкото за проба до къде се вдига

# 76
Ето ни и нас, нещо интернета прави мизерии днес
До белтък не стигнахме снощи, температурата почна да пада и днес колкото пъти меря /то си и личи де/ няма. Ама то вечер стават ексцесиите. Одеве даже правех баница и си оставих едно яйце да имам за всеки случай  Mr. Green - ще видим станала ли е така бан`цата
Антибиотика е Аугментин и наистина не знам защо ни го предписа доки ама аз нещо прекалено сляпо й вярвам на жената. Мисля, че е заради кашлицата, за да не слезе надолу и да направи някой сериозен проблем, ама ако не съм такава паника можеше поне да се сетя да я питам дали няма хомеопатично нещо, което да помогне, преди да тичам да купя гадния антибиотик
Обаче от Аугментина какво разстройство -  #Crazy и като бебе не ми се е о..рала така - през крачолите, на килима, ламината, всичко  ooooh! После всичко, което беше останало чисто биде оплюто с антибиотика, макар че наистина със спринцовката - благодаря за идеята на Фреяна имах повече успех
Говорите си за забелването - това ми беше единствения страх ако родя момче и само заради това исках момиченце  Embarassed

# 77
Fall аз не казвам че работата е до сила, а че при мен първият път се оказа че едва ли не само съм си мислела че правя нещо. Тогава бяхме при друго педи дето думите с чингел да и ги вадиш пък какво остава да ти покаже нещо и така накрая реших да дръпна малко по сериозно и тя си се отвори.

krischana това ми е най омразният АБ, баткото като млък го е пил и той така се подрискваше. Ако ти го е изписала само за кашлица по добре я сменяй тази ваша педиатърка  ooooh!
Аз откакто минах на хомеопатия съм много доволна, никакви АБ оттогава.

За депресията да си кажа пак, и на мен от няколко месеца МПС ми действа зле, и аз вече взех да се замислям за някакви хапчета, май ще вземам Седатив-а.
Засега съм се вманиачила в мъфини-те и напоследък се лекувам стях  Mr. Green
Ето една следобедна почерпка от мен

# 78
  • София
Момичета, малко извън нашата тема, но да питам, някоя от вас подлагала ли се е на кавитация (безоперативна липосукция с ултразвук) или има приятелка, която го е правила? Ей, значи от Меги ми остана един много "приятен голям корем" и "любовни дръжки", пусто ме мързи да правя упражнения, а много се тормозя от този корем, но това не се отразява на апетита ми. Та чета сега за тази процедура кавитация и много ме блазни, но ми е скъпичка и ако няма ефект  Thinking...

# 79
  • София / Сливен
Zdraveite ot nas v novata temichka premestvaneto ni priklychi no ochte net njmam samo mobilen pone ochte sedmica. 

# 80
Добрутро!  Hug

Краси, склонна да съм вярва, че хомеопатията е твоето решение, колкото и малко да знам за нея. Със сигурност за мен е удачен вариант да се помогне на организма да се пребори с причината / болестта, а не да се замазват симптомите, както работи традиционната медицина. И да се чака до следващия път. Ти си млад човек и трябва да си здрава! 27 септември е съвсем наблизо, стискам палци тази жена  да ти помогне!  Hug

krischana, вчера насметох кумицата ми по същия случай като вашия. АБ трябва да се изписва след доказана бактериална инфекция, посявка и антибиограма - да се види въпросната бактерия кой АБ може да го умори. За Т, вирусни инфекции - АБ не може да помогне. А широкоспектърните, които масово се изписват, са жива отрова. Спирай го това чудо! Ако се двоумиш от диагнозата на педиатъра или нещо те притеснява, разпитай я - тя е там, за да те информира, защото касае твоето дете. Винаги можеш да поровиш в интернет допълнително или да направиш втора консултация със специалист. Много е важно лекарят на детето ни да е добър диагностицик, а не да се презастрахова срещу вятърни мелници.  Peace

По въпроса за пишките - няма начин да пипам! Изчетох всичко възможно преди години, вярвам на д-р Оги Бранков, детски хирург от Пирогов.  Peace Каби си забели сам пишето на 2 г. и нещо, след като е наблюдавал баща си в банята и са говорили двамата за това. Досега не е имал нито една инфекция.

По въпроса за депресиите - една палачинка със шоколад или нещо шоколадово, оправят всичко при мен. И мен ме тресе какво ли не, но аз съм по-инат, пък и шоколада добре ми влиза.  Mr. Green

buni, за кавитацията нищо хубаво не съм чела. Аз ходех на ръчни масажи след двете бременности, плюс диета и много течности, плюс упражнения. Щом те мързи да спортуваш, опитай с Пауър Плейт - натоварването е като във фитнес зала, но е много по-щадящо за скелета, отнема три пъти по-малко време, а резултата е чудесен.  Simple Smile

Айде, Силвеееее, ще умрам до 17 ч.!  Flutter  Heart Eyes

Сетих се какво щях да пиша снощи, но беше заминало в страната на сенките - тези от вас, които наскоро са отбили дребчовците, е хубаво да направят профилактичен преглед при мамолог. Под "наскоро" имам предвид да е минало поне месец-два от края на кърменето.  Simple Smile Бременните не са в тая графа, да си траят!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 16:14 от Бръмбазела

# 81
  • София
Изи, неука съм аз...нямам идея какво е това чудо Пауър Плейт, сега ще се разровя из нета.

# 82
Момичета, съжалявам , ама бебчето беше с кръстосани крака с главата надолу. Бутахме го, местих се....но не се видя нищичкооо. След още 1 месец Laughing

# 83
  • гр. София
ех,тъкмо щях да пиша ,че всички тръпнем в очакване,Силвенце...Така изненадата ще е още по-голяма!
Бръми, аз знам че след отбиване трябва да се ходи и на преглед на щитовидната жлеза.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 18:42 от Марая

# 84
Ееее, стига с тия прегледи де.....аз няма да отбивам тогава пък Crossing Arms

Ей, Силвенце, много срамежлив тоя бебок  Heart Eyes Айде идвай в събота насам.....ще те солим по главата, ще въртим пръстен на ръката ти, ..... всички бабешки методи за разпознаване на пола ще пробваме  Wink Hug

# 85
Е ,Силве много срамежливо това бебе, мома ще е да знаеш  Wink

Изи  и аз се каня за преглед при мамолог, но предният месец изтървах срока и сега вече трябва да отида. Докторката ми каза 14-17 дена от началото на цикъла, тогава гърдите били най спокойни.  Само да ви питам и вас какво точно представлява прегледа, на мен ми каза че ще ми направи ехограф на гърдите и това е всичко , така ли е ?Аз не кърмя от три месеца .

# 86
  • Русе
Е ,Силве много срамежливо това бебе, мома ще е да знаеш  Wink

Simple Smile Tani4ka*, взе ми думите от клавиатурата.
Иначе за мамолог-да, това представлява прегледа. Поне при мен е така. Аз си ходя редовно-3 пъти годишно, защото съм с мастопатия.

# 87
И аз залагам на мома, щом е така срамежлива  Simple Smile
Мартинчо се пъчеше с пишката напред на всички ехографии - докторите казваха, каква голяма пишка, никакво съмнение, че е момченце. Аз си мечтаех да родя личност на име Яна, но не се получи  Crazy

# 88
  • Под кленовите дървета
Мома е Силве, мъжете се перчат с пишката си навсякъде, още от корема на мама Laughing Laughing

Изи, напълно подкрепям това:
АБ трябва да се изписва след доказана бактериална инфекция, посявка и антибиограма - да се види въпросната бактерия кой АБ може да го умори. За Т, вирусни инфекции - АБ не може да помогне. А широкоспектърните, които масово се изписват, са жива отрова.

Много се дразня като чуя, че са изписали антибиотик "ей так, профилактично, да няма нещо"!!!! Племеникът ми е изпил повече антибиотици от мен в живота си, а е на 3 години и 10 месеца! Обаче снаха ми и брат ми вярват безрезервно на тяхната педка, плащат си й вече над 10 години, от раждането на племеницата ми и смятат, че АБ се дава при червено гърло. Има някои хора, на които това им е така набито в главите, че забрави да го изкорениш.

# 89
Изи, неука съм аз...нямам идея какво е това чудо Пауър Плейт, сега ще се разровя из нета.

Това е уред, с който били тренирали пилотите от НАСА. Той работи на принципа на силни и бързи вибрации, казано съвсем лаишки. Качваш се на една платформа, която те тресе и почваш да правиш упражнения за стягане. Задължително до теб има инструктор, който включва уреда, насочва те как заемеш правилната поза, следи как се чувстваш и ти измисля лична програма. За мен беше задължително да пия много вода преди, по време и след тренировката, защото потенето беше в литри. Тренировката трае не повече от 15-20 мин. Възможно е в началото да ти се завие свят от вибрациите, но бързо преминава с повече течности. Предупреждавам, че е и малко скъпо като цена, но обикновено измислят програми с отстъпки или пък съчетание на уреда с антицелулитни процедури.

В София има такъв уред в няколко салона, но за да не правя реклама, ако искаш на ЛС ще ти пиша къде ми се стори най-доброто място, понеже обиколих няколко. Ето едно хубаво клипче: http://www.youtube.com/watch?v=7SYl_uFyIpE

Силве, от това чакане, няма ли да заслужа поне поощрителна награда, ако все пак сте сготвили мъжко?! Страдам, да знаеш, но все така съм сигурна, че ще ставам кръстница.  Mr. Green  Heart Eyes

... Бръми, аз знам че след отбиване трябва да се ходи и на преглед на щитовидната жлеза.

Хмммм, ако екс-кърмачката има хормонални проблеми или нещо впоследствие се открие при оплаквания, да, но иначе - не знам да има такава нужда. Аз никога не съм си правила хормонални изследвания и честно казано, ме е шубе от тях.  Confused

Вени, уви...  ooooh! Масово педиатрите изписват АБ, за да се "застраховат". Това са пълни отживелици и липса на всякаква компетенция. Свекърва ми днес ми разказа, по повод на моята кумица, че навремето лекарите твърдели, че щом детето има 37,4, значи има инфекция и трябва непременно да се свали Т с лекарства. Изобщо не ставало и дума да се развие по-висока Т и всички много се боели от това. Та, днес трябваше да я просвещавам и нея, а тя се присети за някакъв турски сериал, в който снахата изкъпала бебето с хладка вода за ужас на свекървата, за да свали Т.  Grinning Казах й, че това е чудесен начин и не е филмов мит.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт