Пиши ти как си?

Жива и здрава да ви е и много да ви радва 

Тя все така не се разбира с гърнето, но си мисля,че няма и да се разберат. Тя учи,докато гледа,какво правят останалите,а още не ме е виждала да пишкам в хола и не очаквам да започне да го прави
Вечер ми напомня за Листопад-скача пред телевизора и вика "Пад,Пад".Като ми звъни телефона ми го носи и повтаря "татко бада" 
че прочетох,че не са малко за съжаление 
Бери прилича на мама - също толкова нежна, мила и красива! Пожелавам й от сърце всичко в живота й да върви по вода, да има най-прекрасното детство и много късмет по пътя й. 
Каби чака с нетърпение да го чуе.

.Е ,след какви ли не начини ,някой да направи нещо по въпроса и съответно никой нищо, стигнах до БТВ.Направиха ни репортажче,ако ви кажа колко ме беше срам
и по точно се притесних от камери ,микрофони и т.н. язък за голямата ми уста,е казах си каквото е и каквото трябва малко несвързани,но не обичам хич такива работи камери ,телевизии и да се показвам по тях ,но нямаше вече избор,това беше последното.Така да говоря, да се разправям с хора да, ама по тв.........
да ме гледат хората....Незнам ,но мисля, че днес може да го излъчат по новините,е зависи вече журналистката до къде е стигнала с разлесдването, защото мислеше вчера да го излъчат ,но може да е нямала време да го довърши.За съжаление в нашата държавица само това са начините да ти се обърне внимание на чоек с някакъв проблем.

Помислих, че Изи вече пътува към ОБ 

Препоръчани теми