направо не знам какво да ти кажа.
дори и залепено до спалнята, пак не я устройваше. Сигурно си спомняш на Априлци, и там, кошарата за път беше за украса и нищо друго
(ааа, и за гардероб
)
понякога имам чувството, че заспивам преди нея, а тя кипи от енергия. И в 10 часА, когато всички деца спят, Габи дивее в леглото с пълна сила.
Не може ли Ники да те смени малко, макар че той със сигурност е уморен от работа и ангажименти? А ти да се гушкаш с Каби? Трябва да посъбереш сили за Късметчето..
)

Нопеследък само чета, но няма нищо кой знае колко интересно при нас и за това не пиша.

. Лягаме заедно двете на нашата спалня, пие вода, върти се и т.н., разглеждаме една книжка /една и съща книжка от един месец насам
, вече знам на коя страница какво е нарисувано, а книжката хич не е от тънките/. Та като я поразгледаме, аз й казвам да заспива и тя се гушка в мен и след време е заспала, в повечето случаи - аз също
. Надявам се, че бързо ще отмине.

. Слава Богу, всичко друго си ми е наред
. Казах на мамолога, че до преди 2 месеца съм кърмила, а той ми обясни, че след отбиване е хубаво да се отиде на ехография след 7 месеца. Причините не мога да ги повторя
, с две думи - тогава нещата си отивали на мястото
. Радвам се, че я свърших тази работа преди празниците, та да ми е спокойно. 

Не знам дали е период... Горните два зъба вече са изскочили бая, остават и 2 отдолу, които бяха тръгнали по едно време. Но това продължава от седмици, направо месеци даже.
Подозирам, че Ники ще я вземе при него на спалнята и всичките ми усилия на проклетия стол, ще се изпарят. А не виждам как с бебето и с Киси ще делим една стая. Ще се будят взаимно и кого по-напред да успокоявам и кърмя?! И Каби като се намеси, вече ще стане мега весело.
Аз си мечтая за 2 часа сън накуп. Ако имам 4-5, ще съм наспана. 

Като нищо таткото ще даде отбой...
Но малката и тя е душичка и иска своето.Аз мисля че трябва да се успокоиш и да си поспиш с нея следобедите.Щом спи толкова много ясно е че вечер ще ти прави такива номера..

, да споделя, че на моето Изи задната хрема лекувахме с Цинабсин +капките с клеева тинктура, но сега като види капкомера и започва един истеричен рев и криене на носа.
Но нощем съм он-лайн през 2-3 часа - голямо ни е цицоманче, а аз вечно съм недоспала.
и момиченцата все бяха едни накипрени (барабар и нашето) - много приятна гледка бяха, всички щъкаха, на някои даже не им се тръгваше. Ще видим как е излязла снимката с дядо Коледа
, че на снимките за календари, си имаме едно леко уплашено Изи 
никакви идеи
а аз дебнех в кой момент съвсем да я махна от програмата й
Бела никога не ми спа в леглото, тя отказа нощното хранене още на 2 месеца и си спеше по цели нощи, тя и сега си спи идеално /пу-пу.../. Габо беше голямо диване, до година ревеше нощем,ставах по 5-6 пъти и бях сомнамбул... обаче на годинка се отби сам

Препоръчани теми