Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
да  Peace зависи и какво друго ще има в маската  Peace

о,идея си нямам какво друго да сложа..тривитаминоли и витамини покрай мен не се намират,но може би нещо като масло от жожоба,майонеза..или пък крем за бръснене..Grinning такива неща се намират вкъщи  Laughing

а за корените как мислиш,мога да рискувам с 8.1. нали ?  pletka

жълтъка - можеш да комбинираш с масла - например това от жожоба, за което спомена, също ....бадемово, зехтин ...  Peace

за цвета не мога да кажа  Peace

# 106
много благодаря за съвета,сега ще пробвам  bouquet

# 107
  • в 1001-та нощ
тази маска - преди шампоана  Peace

депилатоар ли имаш предвид или крем за бръснене  newsm78 последния - сме го ползвали, като деца - за фиксация  Peace косите ни си стояха  Peace Mr. Green

# 108
# 109
  • София
Аня , пиши как се е получило с 9 % Hug
Аз с огромно закъснение чак сега се сетих да ти отговоря - доволна съм много как се получи с 9%, по-малко ми изсветли, отколкото с 12%, но пък не ми щипеше, а и аз нали вече не искам толкова светло русо, та съм доволна, даже много. Simple Smile Тъкмо ми свършваше тубата с 12% окислителя и направо си взех 9%. (ти нали минаваше към по-тъмен и топъл цвят, май си се отказала? Simple Smile  Hug)

При мен за съжаление на един от нашите семинари ме потъмниха ужасно  Sad (уж с боя 8-ца) и на 2рия ден след това се обезцветих с боя 12-ка (не можех да се гледам с такъв тъмен и пепелив цвят). Още ми е малко по-тъмна от това, което ми се ще (и много по-тъмна от това, което бях преди), едвам изтрайвам да не се намажа пак, но уж да ми почине малко косата.

iva i moni, ако косата ти (естествената) е доста тъмна и искаш по-студен цвят си вземи по-добре 12/1 на Лонда; всичките 12-ски са суперизсветляващи, но /89 ги препоръчват при по-светли коси.

Аз всъщност влязох в темата да попитам дали някой е ползвал арганово олио? Онзи ден на фестивалана Капанов разгледах и тествах 2 вида и много ми го похвалиха, на едната фирма буквално се топи и попива в кожата, като е най-добре казаха да се ползва без изплакване, защото всичкото попива в скалпа и косата. Ако някой е ползвал да сподели, че се навих да си взема.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 12:49 от Аня♥♥

# 110

Аз всъщност влязох в темата да попитам дали някой е ползвал арганово олио? Онзи ден на фестивалана Капанов разгледах и тествах 2 вида и много ми го похвалиха, на едната фирма буквално се топи и попива в кожата, като е най-добре казаха да се ползва без изплакване, защото всичкото попива в скалпа и косата. Ако някой е ползвал да сподели, че се навих да си взема.

Аз ползвам това:

http://zlatnaribka.com/arganovo-maslo-bio-100-v-stykleno-shishe- … -ml-388-3133.html

Допада ми.   Peace
Чела съм обаче, че по-хубавите арганови масла били смесите със силикони.

# 111
  • София
Да, едното, което пробвах беше чисто масло и точно с консистенцията на масло, а другото, което колежката ми продава е с добавки и стои като кристалите.

# 112
(ти нали минаваше към по-тъмен и топъл цвят, май си се отказала? Simple Smile  Hug)

отказах се  Grinning ..... цвета с Виталитис ми харесва много и за сега оставам с нея.... отразява се добре и на състоянието на косата ми ,не я изтощава както Фарком:hug:

# 113
Преди палетето ми харесва много повече.  Confused
След палетето косата е станала доста шарена и стои като леко поизгоряла.  Rolling Eyes
За мен най-отвратителната боя на пазара е Палете. Не е в състояние да изсветли косата добре, а е толкова агресивна  ooooh!

# 114
  • София
mi6lena, със светла коса ти отива повече!  Wink Simple Smile
Обаче наистина Палетето не е най-добрия вариант за изсветляване. Не ми изглежда изгоряла косата ти, но ми се струва, че не е изсветлена достатъчно, а пък доста пепелива в същото време (но и не знам точно какъв цвят искаш). Като гледам на снимката обаче си доволна, а това е най-важното. Wink

# 115
Аз също не мога да се изкажа ласкаво за Палете. Бих казала, че ми я съсипа, но виновна си бях аз, с невежеството си да й се доверя.   ooooh!

Има още доста да се уеднаквява цвета, но резултатът не е лош, отива ти.   Hug  На мен също не ми изглежда изгоряла косата, но трябва да внимаваш, за да я запазиш в добър вид.   Peace

# 116
Аня♥♥, много си дипломатична  Simple Smile Аз за разлика от теб съм от по-грубичките и си казвам всичко, което мисля, директно и без заобикалки  Mr. Green
На показаната снимка изглежда наистина доста пепелива, но на една друга снимка в снимка.бг изглежда по съвсем различен начин.
Определено Палете е голям срам за Шварцкопф и според мен трябва да я спрат от производство  Laughing

# 117
  • София
Определено Палете е голям срам за Шварцкопф и според мен трябва да я спрат от производство  Laughing
защото не ти е капала косата от Гарние. Whistling

и, да, с теб сме доста различни. Simple Smile Wink

# 118
Изглежда така,защото се къдрих с пяна интеса за силна фиксация само долната степен на косата,а изглежда шарена,защото имам кичури.Но за мен това е по-добрият вариянт!!!А другата снимка в снимка.бг е резултата преди палетето.Което беше обезцветяване с изрусител на сайас.
B & C след като искаш да си груба,а не дипломатична...задай първо вапрос дали има разлика в снимките...Кога е направена едната и кога другата или най-малкото което е да не си правиш прибарзани заключения,когато не си в час с дадено нещо.Не е срамно да попиташ  Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 22:37 от mi6lena

# 119
mi6lena, голямо боядисване е паднало при теб  Simple Smile
Както и да е, със светла коса ти отива, но Палетето не е много добър вариант за изрусяване.
Аз не съм много добре запозната с боите, които се продават в България, но другите дами със сигурност биха могли да ти помогнат, като ти дадат съвет към какво би могла да се насочиш, което е лесно достъпно, а и не е много скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт