Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря B&C !

Сега ако не беше и страховития косопад,който имам от 2-3 месеца и ми остави косата наполовина щеше да е още по-добре  Tired

# 406
Косопадът е в следствие на раждането предполагам. Не се притеснявай, ще се оправи!
И аз имах косопад и косата ми доста оредя, но след това се възстанови на 100% без да правя каквото и да било.

# 407
elfi4ka , на мене също много ми харесва както цвета , така и състоянието на косата ти. newsm10
...би ли споделила как я поддържаш , стилизираш , какви  продукти ползваш ?
Относно косопада моето мнение е , че при теб е временно - раждане , смяна на сезон ....

# 408
elfi4ka, косата ти наистина изглежда прекрасно!   Heart Eyes

И като цвят, и като състояние.   Peace 
Поздравления!   bouquet

# 409
Ух .. до преди седмица и нещо бях с тъмно кафява коса , от година се боядисвах тъмно кафяво към черно и реших , че искам да съм светло кафява или тъмно русо . Отидох при фризьорката ми обезцвети ме и ми сложи професионална без амонячна боя , но определено не се получи това, което исках и ми каза да отида след 2 седмици , отново да ме боядиса, но след всяко измиване се отмива боята и не ми харесва много , адски искряща е Sad По-късно ще пусна снимки.
Дайте ми съвет самичка ли да се боядисам този път във вкъщи. И ми предложете , някоя по-щадяща боя за коса , защото косъма ми е тънък.

# 410
rosencity, нормално е да не ти харесва при положение, че ти е сложил безамонячна боя, която се отмива, но го е направил защото е щадяща.
Ако смяташ, че ще се справиш добре, боядисай се сама, но ако не си много убедена в това, отиди на фризьор. Това е което мога да те посъветвам.  Simple Smile
Ако все пак решиш сама да се боядисваш, то задължително с професионална боя! Никакво Палете! Naughty

# 411
Не съм си и помисляла за Палете, чудех се за Лореал или Вела .
Ух направо не знам какво да правя , да отида ли пак да ме боядиса тя ,  но ме съмнява , че ще се получи пак цвета и отново много бързо ще се отмие и на нищо няма да мязам ... Sad 

# 412
браво, elfi4ka , супер ми се вижда

# 413
Още веднъж благодаря момичета  Hug

Нищичко не правя за нея.Просто я измивам/когато имам време,което може и да се случва доста рядко  Blush / и й слагам готова маска.Точно в момента използвам шампоан на Гарние с боровинки за боядисана коса и същата маска.Избирам ги по аромат  Laughing

И после малко сешоар,но нищо претенциозно.....
По принцип никога не ми е капала каквото и да съм и правила,но сега нз какво стана  Thinking Явно тази бременност наистина нещо ми е изсмукала запасите  Laughing А и тя/косата/ ми беше поизгоряла в краищата....та общо взето пада това изгореното  newsm78

# 414
elfi4ka, и от мен адмирации Hug
Аз влизам за да се похваля, че вече не съм със синя коса GrinningФризьорката ме боядиса с 9.13 на Мажирел, на изкуствена светлина е хубав цвят, но утре на светло ще преценя и ще пусна снимка.Каза ми, че косата ми е станала суха и сега ще трябва да полагам ударни грижи, но ще се справя Grinning

# 415
  • в 1001-та нощ
оооо, ще се справиш  Hug честито  bowuu

какви грижи предвиждаш  Heart Eyes

# 416
оооо, ще се справиш  Hug честито  bowuu

какви грижи предвиждаш  Heart Eyes
Благодаря HugВзех си нови продукти с Макадамия, но само маслото пробвах, хареса ми.Мисля да си правя маската със загряване, така ми и препоръчаха.Видях същата  при фриз. ми Mr. Green, но тя пак си ме изми с Витамино колор.Препоръките и  бяха по-рядко миене и маслени маски.

# 417
Елфичке, разкошна си!

Елинор, бравооооооооооо! всичко е добре, когато свършва добре! Wink

# 418
elinor1985, много се радвам за щастливия развой на нещата.   Hug
С нетърпение ще чакам снимки - още ме гложди желание за малка корекция в цвета.   Crazy

# 419
http://prikachi.com/images/771/4004771C.jpg  Това ми е цвета в момента , ако си взема на Wellaton http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://p.alejka.pl/i2/p_new/4 … QEwAw&dur=680 този цвят дали ще се получи цвета , и ще се махне това оранжево ?

Общи условия

Активация на акаунт