Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
http://prikachi.com/images/771/4004771C.jpg  Това ми е цвета в момента , ако си взема на Wellaton http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://p.alejka.pl/i2/p_new/4 … QEwAw&dur=680 този цвят дали ще се получи цвета , и ще се махне това оранжево ?
Вземи си 7/1, или ако искаш по-светло 8/1 - трябва да има 1 в номера (пепеливо), за да убие оранжевото. И намажи първо дължините, а след това косата от корена до ухото, виждам, че дължините са ти по-тъмни и червеникави.

Елфичка, много добре изглежда косата ти. Simple Smile А косопадът е определено от раждането, при мен и 2та пъти се получаваше 4-5 месеца след раждането.

# 421
Аз побързах да се похваля, но не, косата ми на дневна светлина е пак гадна CryНе мога да се понасям така, не знам вече какво да я правя, но не искам да я боядисвам повече.По-добре е от преди, но толкова ме е яд, че сисъсипах хубавия си цвят от глупост, а сега имам чувството, че освен много тъмно друго няма да покрие.

# 422
  • в 1001-та нощ
потъмняването едва ли ще е тайно  newsm78

синьото ли прозира  newsm78

принципно оранжевото го неутрализира, може би следващия път лек опит с такъв коректор, тип боя или балсам ... newsm78

# 423
Прозира и прави цвета с гаден отенък, все едно е леко замаскирано сиво, а в краищата е малко потъмнен предишния ми свят.9.13 в каталога не ми се видя много светло, а и е топъл цвят бежевеещ, но при мен почти не е хванало.Как не можа да се покрие сивото не ми е ясно, на блондирана коса нали би трябвало да се получава реалния цвят, но все едно е леко матирано.

# 424
elinor1985, 9.13 е много красив цвят (според моя вкус  Simple Smile ), но при теб не е трябвало да ти го слага. Много по-добре е било да ти сложи чиста 9 или 9 само със златист оттенък.

rosencity, Wellaton не е професионална боя и не мисля, че с нея ще успееш да постигне много добри резултати.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 14:26 от B & C

# 425
elinor1985, 9.13 е много красив цвят (според моя вкус  Simple Smile ), но при теб не е трябвало да ти го слага. Много по-добре е било да ти сложи чиста 9 или 9 само със златист оттенък.
И на мен много ми хареса цвета, но явно не е това което ми трябваше Sad

# 426
elinor1985, трябвало ти е нещо по-покривно и по-златисто, а при 9.13 има и пепел, която в твоя случай е била нежелателна. Следващият път като си правиш корените всичко ще се оправи.

# 427
elinor1985, трябвало ти е нещо по-покривно и по-златисто, а при 9.13 има и пепел, която в твоя случай е била нежелателна. Следващият път като си правиш корените всичко ще се оправи.
Фризьорката ми и тя каза, че следващия път ще се получи много добре цвета, но да видим дали ще изтърпя Rolling EyesИнтересното е, че ти знаеш какво ми е трябвало, а тя, май не Thinking

# 428
Мерси за съвета Simple Smile
Да знам , че не е професионална .. но все пак искам да оправя положението ...
Взех си този цвят ,който показах и да видим какво ще стане.. вече другия път ще си взема 8.1

# 429
  • София
точно това си помислих и аз като ти прочетох мнението, но беше доволна и реших, че няма смисъл да коментирам. чудно ми е как така, за да оправи силно пепелив цвят, фризьорката е сложила пак пепелива боя? newsm78 в 9.13 има повече пепеливо и малко златисто, трябвало е 9.3 и на много пепелива основа като резултат щеше да даде точно 9.13.

# 430
  • в 1001-та нощ
и аз мисля, че е хубаво да избягваш пепелните  Peace аз така преди години с една пепелна се бях посивила и от тогав - никакво пепелно - само златичто и натурално  Peace

по-неприятно ще е ако синият пигмент е влязъл в молекулите на новия формиран ...

виж тук гамата тониращи балсами

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … p;product_cat=146

като минеш над снимките в линка има имена

мисля, че можеш да опиташ на 1 кичур съ сзлатист или месен - за убиване на синьо-сивото  Peace

# 431
и аз мисля, че е хубаво да избягваш пепелните  Peace аз така преди години с една пепелна се бях посивила и от тогав - никакво пепелно - само златичто и натурално  Peace

по-неприятно ще е ако синият пигмент е влязъл в молекулите на новия формиран ...

виж тук гамата тониращи балсами

http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … p;product_cat=146

като минеш над снимките в линка има имена

мисля, че можеш да опиташ на 1 кичур съ сзлатист или месен - за убиване на синьо-сивото  Peace
Какво значи да е влязъл в молекулата на новия, да си остане така докато се изреже ли?Златист не съм виждала, но ще потърся и може да пробвам  bouquet
Аня♥♥ , може би си е мислила, че 9.13 ще покрие защото е по-тъмно, а не да коригира и аз не знам.В салона нищо неприятно не се виждаше след боята, но си го има.Явно наистина е навлязло много в косъма и да не може да се наслага друг цвят, но е факт, че косата ми няма общо със това от каталога, нито с предишното много светло русо.

# 432
  • в 1001-та нощ
когато се обезцветява - се изтеглят твои пигменти, влагат се нови и малко се смесват  Peace

но така или иначе вложеният пигмент - не е вечен - отмива се  Peace няма да стои, докато не се отреже  Peace

# 433
a.l.e.n.a, успокои ме, че иначе щях да ходя за черна боя Tired

# 434
elinor1985, аз съм 100% убедена, че при следващото боядисване нещата ще се оправят напълно. В момента предполагам, че цветът не е идеален, но със сигурност е по-добре от преди. Идеята за балсам е много добра, но не знам от къде ще го намериш, защото и аз не съм виждала да се продава златист, а само от тези за премахване на жълти оттенъци.

Общи условия

Активация на акаунт