Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
B & C , по-добре е, но е далеч от идаелен  Rolling EyesДано се оправи наистина, а за балсам ще се разтърся, но и аз точно златист не съм виждала, а скоро ги разглеждах.

Благодаря ви много на всички, толкова сте отзивчиви винаги и знаете повече и от "професионалистите"  bouquetЩе пиша пак ако има някакво развитие Hug

# 436
  • в 1001-та нощ
 Peace разбира се, че ще се оправи

ето контакти на дистрибуторите - можеш да попиташ къде зареждат  Peace

http://www.rosaimpex.com/?lang=2&cat=47

# 437
Elinor1985, виждам, че си от Варна, затова може да провериш за златист или друг топъл тониращ балсам в Елитис (който е над Практикер). Скоро бях там, за да купувам за себе си перлен балсам и видях, че има заредени от всички видове. Peace

Междудругото, ето една много хубава диаграма за цветовете (Colour Wheel).
Противоположните цветове се неутрализират. Например, ако искаш да неутрализираш сивкав оттенък (който има в себе си зелено или синьо) се използва оранжево или червено. За неутрализиране на жълто - лилаво и т.н. На мен ми е много полезно  Simple Smile

# 438
Сега пък се потъмни .. въпреки че стоях 15мин. само намацана с боята ..
Оле  с тая коса не можем да се разберем ..

# 439
Сега пък се потъмни .. въпреки че стоях 15мин. само намацана с боята ..
Оле  с тая коса не можем да се разберем ..

А защо си стояла само 15 мин. newsm78
Ако си искала само да матираш косата , защо използва тази боя .... а ако си искала да изтеглиш червения пигмент и да добавиш/боядисаш косата / е трябвало да спазиш определеното времето  Peace ......друг е въпроса , че и аз съм на мнение , че в твоя случай е удачна боя с оттенък  .1 или  .13 /бих взела  8-ца /.

# 440
  • София
7-цата е тъмен цвят. Вземи си най-добре една професионална боя, 12/1 с 9% окислител, хем ще ти изсветли още косата, хем и ще матира. Или не искаш по-светло от това да я правиш?

# 441
Не искам да е прекалено светло русо , искам едно хубаво тъмно русо да е ..
Следващия път ще взема 7-ца и ще я смеся с 8-ца , или 8,03 и 8 ще взема и ще ги смеся..

# 442
Не искам да е прекалено светло русо , искам едно хубаво тъмно русо да е ..
Следващия път ще взема 7-ца и ще я смеся с 8-ца , или 8,03 и 8 ще взема и ще ги смеся..

Дори и да изсветли с тях , ще остане един оттенък /оранжево-червен / .... за да стане хубаво натурално тъмно русо трябва да има 1 / пепел, платина, перлен или какъвто и да е сив оттенък / в боята.
Ако се притесняваш ,че ще стане сива косата - не няма да стане ....този оттенък само ще неутрализира нежелания пигмент , който избива при изсветляването....сива може да стане , ако към такава боя /със .1 / прибавиш и коректор .

Оставам с впечатление , че не искаш промяна на цвета  а само да промениш нюанса  - в такъв случай   за да коригираш дължините използвай безамонячна боя.

# 443
rosencity, не си избирай боята по картинката на кутията, защото тези картинки нямат нищо общо с цвета, който ще се получи на твоята коса и ако се вслушаш в съветите на дамите пишещи в тази тема, няма да сбъркаш.

# 444
Мхм добре.. значи трябва да си взема само боя с пепелен отенък. И после вече да си я направя с без амонячна боя така ли ?
B & C благодаря , мисля това да направя .. за да приключа веднъж за винаги с тея главоболия ;д
Тези дни ще кача снимки на цвета на косата ми , който е в момента..
А иначе вчера взех това като цвят ... защото предната вечер си измих косата и.. всичката боя , която ми беше сложила фризьорката падна и вчера до преди да се боядисам , цвета ми беше такъв какъвто беше след обезцветяването , просто грозна гледка и не се стърпях.. и отидох да си взема боя за да пооправя положението.

# 445
Хайде и аз със запитване.   Simple Smile

Удачно ли е да взема виолетов коректор на Колестон, но боята да е Мажиблонд?   newsm78   Идеята е леееко да подсиля перления отенък на боята. Ако е от значение, номера на боята е 921.

bouquet

# 446
Feeling, аз съм прибавяла от коректора към друга боя и се е получавало. Според мен няма проблем.  Peace

# 447
Feeling, аз съм прибавяла от коректора към друга боя и се е получавало. Според мен няма проблем.  Peace

Благодаря ти!    bouquet

# 448
  • в 1001-та нощ
и спед мен не би следвало да има проблем  Peace

# 449
 Hug

Притесняваше ме главно смесването на продукти от различни марки.   Peace

Ще се поразровя как/колко точно коректор се добавя в боята.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт