Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 131
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
С B & C пак сме писали по едно и също време. Simple Smile

Аз съм прясно боядисана и съм много щастлива, че най-сетне разкарах онзи тъмния цвят, с който ме направиха на обучението. Сега пак ми е по-тъмна от цвета преди, но ми харесва и мисля, че много ми отива, определям го натурално-бежава 8-ца сега.

# 481
Съгласна съм, грешката е моя - няма как да падне отенък, който не е губен от естествения косъм изобщо.  Глупости съм писала.   ooooh!

# 482
Sassie, 10/8 на Вела и Лонда са студени перлени цветове, на мен дори ми сивеят, така че не би  трябвало да жълтее. Ако ти е много златиста основата можеш 10/1 да вземеш. 10-ката на Лонда със сигурност изсветлява малко (от опит), предполагам и Вела е така.
Аз съм на мнение, че при по-златиста коса е по-добре да се вземе виолетово пред пепелно.
Тя не иска да и жълтее, а и иска да изсветлява косата и с 10.1 мисля, че ще стане жълто.

# 483
и аз мисля, че перлено-виолетово е по-добре в този случай.

# 484
Здравейте, момичета! Благодаря, че взимате отношение по проблема ми  Hug
Искам да покажа какво се получи, след като престоях с маска около 3 часа:
http://prikachi.com/images/744/4012744T.png
В ляво- преди маската, в дясно- след.
Цветовете и на двете снимки изглеждат много наситени, но това е заради светкавицата.
Виждам, че косата ми наистина е оцветена изключително неравномерно, но не съм се боядисвала сама- помогна ми приятелка.
Сега въпросът е: какво да го правя този жълт цвят, докато дойде време за следващо боядисване? Балсама на Престиж няма ли да ме направи сивкава? Аз толкова много бягам от сивия  цвят, сега от жълта да не стана сива?   ooooh!
Иначе маската отми боята от обезцветените ми кичури, което също беше  цел (освен премахването на оранжевия цвят).
Утре на дневна светлина ще видя как изглеждам, дано да ставам за навън  Laughing
Благодаря отново за съветите Simple Smile

# 485
Леле   Crazy  , наистина си доста "огнена".
Виждам, че момичетата са дали основни насоки   Hug  , следвай ги и ще се справиш!   Hug
Ако не си сигурна, по-добре наистина отиди на фризьор, но първо добре разпитай за добър такъв. Да не е като този, който ти е казал, че при естествен цвят 6 трябва обезцветяване.   ooooh!
Успех!   Hug

Аз се боядисах. След измиването с шампоан, добавих малко от перления балсам в балсам на Джойко. Наистина малко обаче.   Peace  Не държах много - като за пръв път подходих по-предпазливо.
Сега съм увита в халат и хавлиен тюрбан, и чакам косата да се поизцеди сама.
Още нямам представа какво се е получило - не съм се гледала.
Утре, на дневна светлина, резултатът ще е ясен.
Ако ви е интересно, ще снимам и ще покажа.   Peace

Още веднъж благодаря за насоките!    bouquet

П.С.  Аня, честито! Сега виждам допълнението ти.
Радвам се, че се е получило.  Simple Smile 
Ще покажеш ли резултата?  Hug

# 486
new_zealand онзи ден и моя цвят беше , като твоя , който е на 2-рата снимка по дължините жълто оранжева , и през деня като излязох не искам да ти казвам на какво приличах в главата.. отвратителна гледка , дано  с теб да не е така..  Hug

# 487
Момичета,благодаря ви за мненията!  bouquet
Аз не искам да става толкова сиво или пепеливо,колкото да не жълтее и да изсветлее повече,да е нещо по-натурално и перлено.Притеснява ме,че след по-тъмния  цвят може да избие жълто. Rolling Eyes
По принцип се двоумя м/у 10/8 и 10/16 на Колестон.Предполагам при мен няма как да стане нещо много сиво или синьо,защото все пак основата ми не е супер светла и обезцветена.
А ако взема 12-ка с 9% окислител,дали ще е по-добре за изсветляването,отколкото 10-ката? Rolling Eyes
Ето към такъв цвят се стремя http://suosikki.fi/s/f/editor/images/janni/ejaa/IMG_0546.JPG

# 488
Вече не знам какво се случва с тази коса  Laughing Снощи като се снимах преди маската- огнено червена, след маската- огнено жълто, току що се снимах на дневна светлина, със светкавица:
http://prikachi.com/images/70/4013070f.png
Или аз не мога да различавам цветовете, или тази снимка няма нищо общо с огнено жълтото от снощи!
Имам въпрос- какво е мнението ви за мус боите? Ако след 1-2 седмици взема мус боя в много светъл пепеляв цвят- дали има вариант да убие жълтеенето и да изсветли цвета още? Или да не се занимавам с глупости Crazy , а да пробвам с някаква супер изсветляваща боя?
Моля да ме извините за въпросите, които задавам, но четох, четох, четох темите за блондинките, ама те са тоооолкова дълги, толкова много информация има в тях, че аз като абсолютен лаик съвсем се обърках кое е добре, кое- не и т.н. И затова все си питам Simple Smile  Peace

# 489
  • София
Имам въпрос- какво е мнението ви за мус боите? Ако след 1-2 седмици взема мус боя в много светъл пепеляв цвят- дали има вариант да убие жълтеенето и да изсветли цвета още? Или да не се занимавам с глупости Crazy , а да пробвам с някаква супер изсветляваща боя?
според мен изобщо не се захващай с мус-боя, или пък безамонячна. трябва ти професионална боя, за да дръпне добре пигмента.
сега на последната снимка косата е по-добре. Whistling онова огненото го няма.
и ако се боядисваш сама започни отдолу, нагоре, първо тъмните дължини, после нагоре към корена.

Feeling, покажи снимка, ако имаш възможност.

аз също ще кача довечера. Simple Smile
супер доволна съм, защото постигнах умерено-рус цвят с възможно щадящо обезцветяване, сама, след като ме потъмниха ужасно. като се 'ровя' из косата, намирам тук-таме разлики в нюансите, някъде избива медното отдолу, а на места съм сложила повече коректор, но като цяло съм мноооого доволна и щастлива. цветът много ми харесва, точно такова потъмняване исках, само дето ме направиха съвсем друга, но стига съм се ядосвала. а и откакто ползвам аргановото олио косата ми е със страхотен блясък и толкова жива и къдрава не ми е била сигурно от 10г, преди да започна с русото. след измиване къдриците са като пружинки. Simple Smile

# 490
Започнах да си снимам косата след всяко измиване, не за друго, ами да имам реална представа какво се случва.Малко се е отмило сивото, но има доста още.Лошо ми става като си гледам снимки от лятото със слънчевото русо и сегашния грозен, неравномерен цвет, а и студени тонове не ми отиват Cry

# 491
elinor1985, пробва ли с балсам? Ако не можеш да намериш балсам, можеш да използваш коректор.  Simple Smile
Аз все още не съм ползвала златистия коректор, но възнамерявам в най-скоро време да си го купя и да пробвам.  Grinning

# 492
Не съм пробвала златен балсам защото не го открих, има всякакви червени и сивите, но златист няма.Май имало в един магазин който ми е далеч и не знам кога ще имам път на там.С коректор не смея, да не стане друга беля Rolling Eyes

# 493
Ето това се получи при мен:

http://prikachi.com/images/570/4013570C.jpg

Нюансът определено се е коригирал от балсама. Още не съм сигурна дали ми харесва.   newsm78
Ще изчакам, за да видя дали ще свикна, ако не - следващия път ще си действам постарому.   Peace

П.С.  Косата ми стоеше много подредена снощи, след сушенето, но днес е ужасна. Пък и съм болна и нямам никакво желание да я оправям.   Tired
Така, де, накратко - моля, абстрахирайте се от лошия вид.   Peace

# 494
Feeling, много естествен ти е цвета и по-бежово русо.Преди имам спомен, че беше по-светла Thinking

Общи условия

Активация на акаунт