Боя за коса - blond 24 - есенно злато ;)

• 65 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! От доста време ви чета, но при все това не откри отговор на моето търсене. Косата ми сега е на кичури, а по принцип е тъмно кестенява около 4-ка. Проявих неблагоразумието да боядисам израстнали корени с бежов рус цвят и станаха жълти. Та! Същинският ми въпрос е мога ли по някакъв начин да уеднаквя поне малко цялата си коса и да я направя тъмно руса? Нещо такова: http://www.annasaccone.com/2011/01/i-changed-my-hair-dark-blonde.html
П.П. Косата ми има ужасен червеникав пигмент! Ще ви бъда безкрайно благодарна за помощта!  Hug

# 511
  • Sandanski
Извинявай те, че нахлувам така в темата ви  Blushно имате ли представа какъв е цвета и на коя марка боя има такъв цвят  http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2011/10/Story_Alisia_Niki1.jpg

# 512
Здравейте момичета, аз съм една от вас  Wink от ученичка блондинка. Ползвала съм какво ли не, като голяма грешка от моя страна бе, 4е в продължение на години се спрях на Палетето / моля ви не ме разстрелвайте сега  Mr. Green за тези думи / и понеже последните месеци освен корените, но и освежавах цялатакоса по дължината с боя- установих, че май доста изтощава, а и цвета, който се получава не ми е задоволителен. От време на време ви чета и опитвам някой друг съвет. Сега ви моля да ми препоръчате професионална хубава боя / не скъпа/ за да постигна така желаното перлено русо. Естествения ми корен е средно кестеняво с червен оттенък и трудно се преборвам с жълто- оранжевите нюанси, които се получават. Последно се боядисах с бг боя Бюти- М02 получи се малко по тъмно от желаното от мен пепеляво, но сега като падна стана мн добре. Иска ми се обаче, да мина на някоя по сериозна, щадяща и проф. боя, разчитам на вашите съвети. Колебая се между - Фармаколор, Индола, Селектив, но и незнам къде да ги търся във Варна. Преди време посещавах едно магазинче до пощата, там дали ги има / въпрос към варненки/? И последния ми въпрос в свързан с коректорите, как да разбера кой е моя коректор - лилав или син? Малко дълго стана, надявам се не съм досадила   bouquet

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 23:54 от Dendy

# 513
Здравейте, момичета! От доста време ви чета, но при все това не откри отговор на моето търсене. Косата ми сега е на кичури, а по принцип е тъмно кестенява около 4-ка. Проявих неблагоразумието да боядисам израстнали корени с бежов рус цвят и станаха жълти. Та! Същинският ми въпрос е мога ли по някакъв начин да уеднаквя поне малко цялата си коса и да я направя тъмно руса? Нещо такова: http://www.annasaccone.com/2011/01/i-changed-my-hair-dark-blonde.html
П.П. Косата ми има ужасен червеникав пигмент! Ще ви бъда безкрайно благодарна за помощта!  Hug

Под снимките има обяснение коя боя е използвана. 
За да я изсветлиш първоначално, се взима един номер по-светло от желания резултат.    Peace

Цветът и мен ме плени, разкошен е.   Heart Eyes

# 514
  • в 1001-та нощ
много добре ти е станал цветът  Peace и да оздравяваш  Hug

# 515
много добре ти е станал цветът  Peace и да оздравяваш  Hug

Благодаря ти! И за двете.   Hug 

# 516
Feeling, благодаря! И аз мислех да пробвам точно както казваш - със същата боя, но тон по-светла, но е друго, когато някой потвърди мнението!   smile3525

# 517
Здравейте момичета, аз съм една от вас  Wink от ученичка блондинка. Ползвала съм какво ли не, като голяма грешка от моя страна бе, 4е в продължение на години се спрях на Палетето / моля ви не ме разстрелвайте сега  Mr. Green за тези думи / и понеже последните месеци освен корените, но и освежавах цялатакоса по дължината с боя- установих, че май доста изтощава, а и цвета, който се получава не ми е задоволителен. От време на време ви чета и опитвам някой друг съвет. Сега ви моля да ми препоръчате професионална хубава боя / не скъпа/ за да постигна така желаното перлено русо. Естествения ми корен е средно кестеняво с червен оттенък и трудно се преборвам с жълто- оранжевите нюанси, които се получават. Последно се боядисах с бг боя Бюти- М02 получи се малко по тъмно от желаното от мен пепеляво, но сега като падна стана мн добре. Иска ми се обаче, да мина на някоя по сериозна, щадяща и проф. боя, разчитам на вашите съвети. Колебая се между - Фармаколор, Индола, Селектив, но и незнам къде да ги търся във Варна. Преди време посещавах едно магазинче до пощата, там дали ги има / въпрос към варненки/? И последния ми въпрос в свързан с коректорите, как да разбера кой е моя коректор - лилав или син? Малко дълго стана, надявам се не съм досадила   bouquet
Професионални бои има на Колхозния пазар на две места.Първото е като излезеш от задния вход на Елитис и тръгнеш на ляво, едно малко магазинче, пише всичко за красива коса(или нещо подобно).Другото е салон и магазин заедно, минаваш Цезар и Клеопатра и има една кооперация, минаваш я и свиваш в ляво, няма как да не го видиш, то е в самата сграда.Има и в двете много марки, ако нещо не ме разбра извинявай и пак пиши ще се опитам да обясня по-добре Peace

# 518
Feeling, благодаря! И аз мислех да пробвам точно както казваш - със същата боя, но тон по-светла, но е друго, когато някой потвърди мнението!   smile3525

Hug

# 519
Професионални бои има на Колхозния пазар на две места.Първото е като излезеш от задния вход на Елитис и тръгнеш на ляво, едно малко магазинче, пише всичко за красива коса(или нещо подобно).Другото е салон и магазин заедно, минаваш Цезар и Клеопатра и има една кооперация, минаваш я и свиваш в ляво, няма как да не го видиш, то е в самата сграда.Има и в двете много марки, ако нещо не ме разбра извинявай и пак пиши ще се опитам да обясня по-добре Peace
Първото не го знаех,но второто се казва Belissima,рекламите са в млечно лилаво,няма как да го пропуснеш. Аз от няколко месеца само от там си вземам боя  Peace Имам и визитка с телефон,ако имаш нужда , пиши.
Онзи ден за пръв път седнах и при фризьорката,много е сръчна и разбрана,доволна съм от работата й,но не толкова от резултата за съжаление... В смисъл направи точно това , което исках,но нещо не се харесвам..  Confused Ето така изглеждам в момента: http://maeva.snimka.bg/other/maeva0959.445567.25556662
Както се вижда,косата ми червенее ужасно,имам упорит пигмент и незнам как да се преборя с него.Боядиса ме с Индола 8-ца и 7-ца смес.(аз си вземах 8-ца последните няколко пъти).Сложи и някакъв коректор да убие червеното,но се вижда че не е станало... На снимката съм с кичури,които вече не ми харесват и искам да уеднаквя цвета,да го потъмня.Започнах да си мисля,че ако сменя боята,може и да стане.Например с ЛОнда?
Моля за съвет,какво бихте препоръчали? И евентуално номер? Искам цвета ми да е нещо средно м/у средно русо и светло кестеняво,но с пепелен отенък...ако ме разбирате... ще потърся снимка да приложа...
Нещо такова:http://fitwell.bg/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D1%88%D0%B0%D0 … l.a_i.117732.html

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 15:15 от maeva0959

# 520
П.П. Косата ми има ужасен червеникав пигмент! Ще ви бъда безкрайно благодарна за помощта!  Hug

Под снимките има обяснение коя боя е използвана.  
За да я изсветлиш първоначално, се взима един номер по-светло от желания резултат.    Peace

Цветът и мен ме плени, разкошен е.   Heart Eyes
Добре, няма ли този цвят да започне да пада и да избива отдолу изрусеното русо -  дори всеки месец да се боядисва, пак ще се изтощи. Иначе цветът е  Heart Eyes И тази боя Radiant Blondes  има ли я в БГ

# 521
elinor1985, maeva0959, благодаря   bouquet, Белисамата го знам... ще мръдна до там.

Ето това  русо ми харесва http://news.fashion.bg/img/emi2.jpg Според вас би ли се получило само с боя?

И това http://img844.imageshack.us/img844/8731/angelinajolierusocherno.jpg ми харесва, въпреки че е по тъмно, някакви идеи как да постигна  Confused

Попаднах и на една стара тема- косата на съфорумка http://multiply.com/mu/korfi/image/1/photos/22/600x600/18/Pictur … mp;nmid=386725706, ако някой си я познае, моля да сподели с какво я е боядисвал  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 22:36 от Dendy

# 522
Момичета, моля ви помагайте! След поредния неуспешен, жалък опит да се боядисам вкъщи направих някакво сиво недоразумение на мястото, където по принцип трябва да има коса. Ще ми се да поизчакам все пак със  следващо боядисване, защото ще е трето за седмицата, а косата си ми е суха по принцип, че не стига това, но може и да не хване, заради цикъла!  smile3511 Дали бих могла да "замажа" положението за седмица-две със сода и кисело мляко, лайка, изобщо нещо, което да махне поне това сиво? Ако да - как се прави киселото мляко със сода, в какво съотношение?

# 523
  • Сливен
Здравейте сладки русокоски Simple Smile
Имам нужда от съветче Blush
Мисля при това боядисване да се опитам да оеднаквя цвета на косата си, че има какво да се желае Rolling EyesТа за целта искам да ми помогнете в избора ми на боя и номерче с  перлено-виолетов цвят newsm78
Предварително благодаря  bouquet

# 524
здравейте,искам да попитам как е правилно

1 боядисване=>после подстригване newsm78  или
1 подстригване=>после боядисване

Общи условия

Активация на акаунт