www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Нещо ми се забави пратката от сайта Thinking Вече ми изчезна една пратена на 12 септември от Ибей,дано и тази не е в нечии чужди ръце!Как да се справим с тези кражби???
Честно казано,незнам вече,как да се справим с тези кражби!Дори вече не ми се пише по този въпрос!
На мен ми изчезнаха общо 10 пратки,всичките от feelunique и lookfantasic.Незнам кой ги е откраднал и какво стана с тези пратки.Пусках жалба в КЗП и в КРС.И пак нищо!Нямат трекинг номер и с тови си измиват ръцете!Факт е,че пратките минават през няколко места и си ги крадат спокойно,защото никой не може да докаже,кой точно ги е взел #Cussing out

# 91
  • София
Момичета, направих две поръчки една след друга  Embarassed с разлика 10мин., сега дали ще ги получа в един пакет или като две пратки newsm78?! Някоя от вас да е поръчвала така?! За да зная какво да очаквам една пратка или две? Слънчев уикенд!
Може би ще ти дойдат в един пакет,все още не са обработени и са в статус изчакващ Simple Smile

# 92
Благодаря *Bubble* за отговора, да снощи ги поръчах, но все още са в статус pending, така че ще чакам  Rolling Eyes

# 93
Имала съм такава ситуация - пpатките дойдоха отделно.

# 94
Момичета,едната ми пратка от 19ти дойде в събота,сега чакам другата от 23ти  Grinning И за феновете на Л,Ореал пръфешънъл искам да кажа една страхотна новина!Дано не повтарям някой Laughing Но вчера в Метро видях да продават шампоани и маски(само за обем май не видях) от тази серия по 500мл шампоаните за 29.99лв.Маските май бяха към 35 лева(не ги загледах много),не видях и грамажа...Като че ли 200мл бяха Thinking но не съм сигурна Confused
http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/serie-expert
Не се налага поне това да поръчваме...Отиваме в магазина и направо си го купуваме Peace

# 95
  • София
Момичета,едната ми пратка от 19ти дойде в събота,сега чакам другата от 23ти  Grinning И за феновете на Л,Ореал пръфешънъл искам да кажа една страхотна новина!Дано не повтарям някой Laughing Но вчера в Метро видях да продават шампоани и маски(само за обем май не видях) от тази серия по 500мл шампоаните за 29.99лв.Маските май бяха към 35 лева(не ги загледах много),не видях и грамажа...Като че ли 200мл бяха Thinking но не съм сигурна Confused
http://www.feelunique.com/brands/loreal-professionnel/serie-expert
Не се налага поне това да поръчваме...Отиваме в магазина и направо си го купуваме Peace
Мерси за информацията!В Аптеки Ремедиум също съм виждала шампоани на Лореал и 500 МЛ също са 30 лева.

И аз чакам една поръчка вече повече от седмица и се надявам скоро да дойде Simple Smile

# 96
Mоля дайте съвет newsm78 Заслужава ли си този шампоан, че от доста време му се чудя:
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Specifique-Bain-Divalent-250ml
ако някой го е ползвал, моля да се включи  Praynig
Моята коса е склонна към омазняване и от изрусяването ми е със сухи краища. Дали наистина има ефекта да отлага измиването на косата поне с 1 ден, че аз я мия през ден.

# 97
Мацки,за утре ни готвят някаква изненада
 It's our 6th Birthday tomorrow - stay tuned to find out how you can help us celebrate! ★
Имам голяма молба, като обявят евентуално някакво намаление в Фейсбук моля, публикувайте го тук. На работа нямам фейс и няма да съм в час и може да пропусна далаверката Embarassed Embarassed

# 98
# 99
Ето я изненадата за утре
Help us to celebrate our 6th Birthday tomorrow! Spend £50 or more on anything at feelunique.com on 4th October and get £6 OFF* your order. Use the code WEARE6 at checkout to redeem. ★

# 100
Преди време в една тема за добрата козметика много похвалиха, като състав това http://www.feelunique.com/p/DS-Laboratories-Viterol-A-For-Eyes-20g . Някой ползва ли го за да даде отзиви, дали на практика действа !

# 101
  • В реалността

Имам направена поръчка на 30.09 но още си стои pending и парите са ми само блокирани. Това нормално ли е или има някакъв проблем и трябва да им пиша?

# 102
  • София
Ето я изненадата за утре
Help us to celebrate our 6th Birthday tomorrow! Spend £50 or more on anything at feelunique.com on 4th October and get £6 OFF* your order. Use the code WEARE6 at checkout to redeem. ★
Излагат се  ooooh! Очаквах нещо по-изненадващо!

# 103
Ето я изненадата за утре
След протести от страна на феновете ето я и новата редуцирана оферта за 4.окт за техния 6ти рожден ден:
"Ok guys, you spoke and we listened. For those of you who don't need to spend £50 we have set up a new code, spend £20 and get £3 off, use the code 6TODAY, tomorrow only."
Е,това вече бива Grinning Почти 14% намаление Peace

# 104
  • София

Е,това вече бива Grinning Почти 14% намаление Peace
Това вече наистина е по-добро!

Общи условия

Активация на акаунт