www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Jáne ღ,мисля че вчера четох че плащане от 2 различни акаунта,но с една карта(и на един адрес за доставка) не може!Може би така се пазят от злоупотреби с отстъпките и другите му там бонуси Rolling Eyes

# 31
  • В реалността
Мерси. Не ми се занимаваше да регистрирам картата в ПейПал Blush, а за адреса - мога да ги пусна и на различни адреси.
 Hug  bouquet

# 32

http://www.feelunique.com/p/Indola-Innova-Setting-Thermal-Protector-300ml
Този термо защитен спрей вече пристигна.Да попитам термозащитните спрейчета свалят ли боята от косата?Не ми се смейте за въпроса,просто не съм на ясно.... newsm78

не, не сваля боята!

# 33
Здравейте момичета, търся си термозащитен спрей за преди изправяне с преса и съм се спряла на този http://www.feelunique.com/p/Wella-Professionals-Dry-Thermal-Imag … ction-Spray-150ml , ако имате впечатления ще се радвам да споделите, а също ще има ли проблем с доставката до България, ако е под налягане този спрей?! Благодаря Ви!  bouquet

# 34
Здравейте момичета, търся си термозащитен спрей за преди изправяне с преса и съм се спряла на този http://www.feelunique.com/p/Wella-Professionals-Dry-Thermal-Imag … ction-Spray-150ml , ако имате впечатления ще се радвам да споделите, а също ще има ли проблем с доставката до България, ако е под налягане този спрей?! Благодаря Ви!  bouquet
Специално за този спрей няма проблем с доставката.Продукти,които не се доставят пише-UK Purchase Only!

# 35
  • София
Jáne ღ,мисля че вчера четох че плащане от 2 различни акаунта,но с една карта(и на един адрес за доставка) не може!Може би така се пазят от злоупотреби с отстъпките и другите му там бонуси Rolling Eyes
Една приятелка по този начин си поръчва на няколко пъти,самопоканва се момичето и после и от другия акаунт си поръчва със същата карта,същото име и адрес засега всичко й е ок Laughing

# 36
Ех,изобретателен народ сме Laughing Аз лично не бих правила такива работи!

# 37
Аз лично не бих правила такива работи!

Аз също.   Peace

# 38
  • София
Ех,изобретателен народ сме Laughing Аз лично не бих правила такива работи!
Хаха и аз точно това мислих да напиша,ама се отказах Laughing Българите нямаме равни в това отношение.Англичаните сигурно дори и не предполагат че за 5 паунда сме готови да правим такива маймунджълъци

# 39
 Laughing Peace
Момичета,я да ви питам нещо.Нали на 6 месеца може да се смени предпочитаната марка за която ползваме 10% отстъпка?Обаче ако да речем не я променя,това значи ли че автоматично се продължава срока за още 6 м?Или мога след месец да избера друга марка?

# 40
  • София
Хм интересен въпрос.  Thinking

# 41
В тази връзка, чудя се коя марка да избера този път. Или да си остана с Керастаз?   newsm78   Аз също не съм наясно след изтичането на 6-те месеца какво се прави. Системата автоматично ли подканва или?   newsm78

# 42
Отдавна не съм пазарувала и сега научавам от вас за предпочитана марка, на която ползваш 10 %. Къде трябва да отбележа коя марка е предпочитана от мен?
Благодаря.

# 43
  • София
Laughing Peace
Момичета,я да ви питам нещо.Нали на 6 месеца може да се смени предпочитаната марка за която ползваме 10% отстъпка?Обаче ако да речем не я променя,това значи ли че автоматично се продължава срока за още 6 м?Или мога след месец да избера друга марка?
Какви са тези предпочитани марки,къде го отбелязвате това? Thinking И аз за пръв път чувам.Може ли тези 10% с други отстъпки да се комбинират?

# 44
Отдавна не съм пазарувала и сега научавам от вас за предпочитана марка, на която ползваш 10 %. Къде трябва да отбележа коя марка е предпочитана от мен?
Благодаря.

My Account -> Preferences & VIP Club   Peace

Общи условия

Активация на акаунт