www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Я, малка разфасовка на Еликсир Ултим:   Heart Eyes

http://www.feelunique.com/p/Kerastase-ELIXIR-ULTIME-Versatile-Be … -Travel-Size-50ml

Новата поръчка вече се заформя в главата ми.   Crazy   

*Bubble* , оформи ли поръчката? Поръча ли лосиона Daily Energizer на Clarins?   Flutter  Интересно ми е какво ще кажеш за серията като цяло и по-нататък ще пробвам евентуално. За сега имам още доста от La Roche Posay -  Hydraphase Intense.   Hug

# 46
Laughing Peace
Момичета,я да ви питам нещо.Нали на 6 месеца може да се смени предпочитаната марка за която ползваме 10% отстъпка?Обаче ако да речем не я променя,това значи ли че автоматично се продължава срока за още 6 м?Или мога след месец да избера друга марка?
Какви са тези предпочитани марки,къде го отбелязвате това? Thinking И аз за пръв път чувам.Може ли тези 10% с други отстъпки да се комбинират?
Не могат да се комбинират.Но важи само за една марка за срок от 6 месеца.На практика по-добре да следите за отстъпките всеки петък във фейсбук защото тогава може да се купува всякаква козметика,а не само една Peace

# 47
Feeling,аз си купих крема за нормална към суха кожа,но да ти кажа не е кой знае какво.Хубаво мирише,не е лош,но не е крема който пак бих си поръчала.Някак седи като маска на лицето в началото,после бавно попива...много е странен...Иначе измивния гел е много хубав и икономичен,него пак бих си купила Peace

# 48
Eeee, вие се сетихте кога да напишете, че има нова тема  Crossing Arms

# 49
Feeling,аз си купих крема за нормална към суха кожа,но да ти кажа не е кой знае какво.Хубаво мирише,не е лош,но не е крема който пак бих си поръчала.Някак седи като маска на лицето в началото,после бавно попива...много е странен...Иначе измивния гел е много хубав и икономичен,него пак бих си купила Peace

Благодаря!

Моята кожа е комбинирана, чувствителна и много бързо преминава от едната в другата крайност - или бързоомазняваща се, или суха. Евентуално ще потърся мостра на крема.
   Hug

# 50
  • София
Момичета може ли някой да ми изпрати покана моляяя! Искам да си поръчам едни шампоани на Bed Head  Praynig
anisunshine@abv.bg
Благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 51
  • София

*Bubble* , оформи ли поръчката? Поръча ли лосиона Daily Energizer на Clarins?   Flutter  Интересно ми е какво ще кажеш за серията като цяло и по-нататък ще пробвам евентуално. За сега имам още доста от La Roche Posay -  Hydraphase Intense.   Hug
О пуснах поръчката,даже допълвах и с една спирала,която излиза колкото от тук да си я взема,но предпочитам да знам че не са ми я пипали
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Paris-Lash-Architect-4D-Mascara-10-5ml
Според мен ще ти допадне флуида от енергизиращата серия и аз харесвам на La Roche Posay -  Hydraphase Intense Peace Ще дам отзиши като си получа продуктите,няма да забравя  Simple Smile

anisunshine -писах ти ЛС,само мейла не е достатъчен Simple Smile

# 52

Защо да не е достатъчен?   Blush
Аз пратих покана и стана.   newsm78

# 53
  • София

Защо да не е достатъчен?   Blush
Аз пратих покана и стана.   newsm78
Нали иска и двете имена,то и аз й пратих след като ми ги написа Laughing

# 54
  • София
Благодаря на всички!   bouquet
А за колко време идват поръчките?

# 55
  • София
За 5-7 дни окакто са шипнати ми идват,но понякога се случва и по-дългичко да си почакам Simple Smile

# 56

Защо да не е достатъчен?   Blush
Аз пратих покана и стана.   newsm78
Нали иска и двете имена,то и аз й пратих след като ми ги написа Laughing

Аз не пиша двете имена - я пиша името на мейла, я само усмивка.   Laughing   Hug

# 57
Здравейте, искам да помоля за покана eemmaa@abv.bg.Ако може някой да ми препоръча продукт за къдрици, да са добре оформени и меки.Благодаря предварително

# 58
  • София
Изпратих ти покана.  Peace

# 59
  • вляво от асансьора
Понеже не бях поръчвала отдавна, да попитам има ли забавяне напоследък с поръчките(за Варна иде реч)?Преди идваха скорострелно, а сега чакам една, поръчана на 12.09 и пусната на 13.09, все още я няма.Питах и в пощата, няма я.Някой около тази дата да е пускал?Явно има и нововъведения, някакви покани, не съм изчела още назад. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт