www.feelunique.com - 3

• 34 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
Никога не съм поръчвала от чуждестранен сайт, но е време вече да се науча. Може ли да ме насочите къде да прочета как се процедира. Много ще съм благодарна.   bouquet

# 661
  • In transit
Здравейте!
Никога не съм поръчвала от чуждестранен сайт, но е време вече да се науча. Може ли да ме насочите къде да прочета как се процедира. Много ще съм благодарна.   bouquet

много е лесно, трябва ти карта дебитна карта Виза /Виза Електрон/Мастър кард, може и кредитна. Влизаш в сайта регистрираш се, харесваш си нещо и после даваш плащане с карта, там ще въведеш данните на картата и готово. Прати ми мейла си на лични да ти пратя покана за 10% отстъпка при първа поръчка. Ако имаш други въпорси питай  Peace

# 662
Отчет:
Моята поръчка от вчера вече са я изпратили. Peace

# 663
ееееейййй, много сте мили. Благодаря много на отзовалите се. Ще се възползвам от добрината ви и ще задавам въпроси. Още веднъж, много ви благодаря на всички!   Hug  Hug  Hug

# 664
И поръчката ми от 6.12. я няма...
Чета, че получавате пратки диспачнати на 5.12. и съвсем се обезкуражавам.
Даже не мога да се ядосам - чувствам се.. тъпо Thinking

Утре ще им пиша отново за онази от 17.11. и ако предложат да я изпратят пак - ще откажа... Tired

# 665
И поръчката ми от 6.12. я няма...
Чета, че получавате пратки диспачнати на 5.12. и съвсем се обезкуражавам.
Даже не мога да се ядосам - чувствам се.. тъпо Thinking

Утре ще им пиша отново за онази от 17.11. и ако предложат да я изпратят пак - ще откажа... Tired

Имай кураж!    Hug   Тази сутрин намерих и втората си бележка за първата поръчка от 10.11, изпратена на 11.11    Hug
Пък тъкмо снощи им писах, защото 20-те дни минаха на 09.12. Бързо отивам да им пиша, за да пратят още веднъж.   Peace

# 666
Оо, Feeling  , ти си светъл лъч в сивия ми ден Laughing
Благодаря ти, че ми даде доза надежда Hug

# 667
 Hug

И на мен така хубаво ми стана, като си намерих бележката.    Party
Радвам се, че съм те обнадеждила.    Hug

Късмет на всички!   Flowers Four Leaf Clover

# 668
  • София-Младост

Пък тъкмо снощи им писах, защото 20-те дни минаха на 09.12. Бързо отивам да им пиша, за да пратят още веднъж.   Peace
Или да не пратят.  newsm78

# 669

Или да не пратят.  newsm78

ooooh!

От недоглеждане.
Правилно, за да не пратят още веднъж.   Peace
В интерес на истината, вече им писах, че съм получила пратката.    Peace

# 670
  • София
При мен още нищо няма,писах им снощи и много благодаря на Feeling за помощта и чакам отговор Sad

# 671
  • София-Младост
При мен още нищо няма,писах им снощи и много благодаря на Feeling за помощта и чакам отговор Sad

Спокойно рано или късно ще получиш и поръчката си, макар и повторно пратена от тях. Миналата година точно по това време един крем ми се забави, пратиха ми втори и в деня, в който го взимах от пощата бяха върнали първият ми пакет...без коментар просто, дори едно известие не получих.
Преди месец-два чаках един шампоан, позабави се и им писах доста преди 20-дневния срок, още във вторият мейл писаха, че ще ми го изпратят и хоп след 4-5 дни беше тук Simple Smile

# 672
*Bubble*, стискам палци!     bouquet
Вярвам, че и при теб нещата ще пристигнат безпроблемно.   Peace   Явно наистина е имало забавяне по трасето.
Следващите ми поръчки обаче, определено ще са след средата на януари.    Peace

# 673
  • Варна
И аз чакам от 24-ти още я няма... Confused

# 674
И миналата година по това време имаше забавяния...

Вчера направих една доста голяма поръчка, пък ще видим. И аз си казвам, че е по-добре да поръчвам след празниците, но пък тъкмо сега пускат намаления, как да се въздържи човек...

Общи условия

Активация на акаунт