Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 488
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Пепита, добре завърнала се!  Hug

Сега и Мила да се разпише, че са добре!  Praynig

# 631
  • София
Здравейте момичета
Пепита, радвам се, че вече си вкъщи - възстановявай се бързо  Hug
Аз понеже не мога да качвам такива хубави снимки на тортички и т.н. почерпки като вас, моля, представете си най-хубавата торта и се почерпете (виртуално) по повод нашата месечинка - днес моя малък бебок (вече май е голям!  Laughing) става на 9 месецаHeart Eyes И да дам отчет от днешната консултация - 10700 гр. (+ 1 кг.!!!!!!!) и 72 см. (+ 1 см......). Направо се облещих с това едно кило отгоре, даже два пъти го мерихме - толкова  Mr. Green Уж яде много по-малко от преди, а..... От въздуха ли го е качил  newsm78 Абе това е - расте си къс и дебел и туй то  Mr. Green! Слънчев ден на всички - връщам се да ви прочета по-подрбоно  Hug
Еййй, ама нещо ми е радостно днес.... Празнично!

# 632
Аууу, срам и резил на 42 стр.  Blush като изчета тогава ще пиша  Simple Smile
Мелинда, моля те прати ми на лични данни за да те добавя на 1 стр.  Peace

# 633
Пепита Добре дошла!  Hug Heart Eyes Очакваме отчета  Wink
kakche  Shocked Вико от къде намира такава енергия!
MelindaD Браво! Честити 9 месеца! Да ти е жив и здрав големият бебок!
Мен снуки ми се губи  Tired
Бире Да не си с плоскостъпие? АЗ нали съм със, и като рипкам по хората съм същата работа, макар и със стелки  Tired

# 634
Пепитка,добре завърнала  се!Бързо,бързо да се възстановяваш! Hug
Мелинда,честита ви месечинка!Жив и здрав да расте бебчо!
Столче купихме миналата седмица-9-18кг.
Аз също се интересувам от частните детски кухни и всяко мнение по въпроса ще ми  бъде полезно.Едната от педиатърките ни препоръчва "Ози",но сега от Какче разбирам,че са от годинка,а аз мисля от 10 месец да я  запиша.
Прекрасе ден! Hug

# 635
  • София
Пепита, бързо възстановяване

за столчето за кола - ние от месец насам сме с 9-18, че нали ми е дундичка и коша му отесня

Ети, коя е кухнята, която хвалиш

честити месечинки   bouquet

днес сме на консултация, довечера ще се включа с отчета

# 636
Днес сутринта са ги изписали. На Вяра обаче са и намерили някакви гадорийки в носа...

Аз пиша чак сега,защото цяла нощ не спахме. Тея е с хрема нон стоп и тече носа, насабира се секрет в гърлото дави се и не може да спи. Общо ни се събират 2 часа сън. Голям рев беше снощи голямо чудо.

Пепита, радвам се че си добре!

# 637
  • София
Биричка, бурканчетата са от пюрета, но стария вид, с винтова капачка.

Бимбим, хваля млечната кухня в Студентски град. Държавна е.

Люба, не издържам...

# 638
  • София
Честити 9 месеца на Мелинда и всички бебчета, които имат месечинки днес  bouquet
Дано и Вяра се оправя скоро,поне ще са си вкъщи вече...
Бебеш,да минават бързо сополките на Тея и Мони беше така първите 2 нощи когато и тръгнаха сополки после нещата се пооправиха,но бавно минават тея пусти сополи Rolling Eyes

# 639

Бире Да не си с плоскостъпие? АЗ нали съм със, и като рипкам по хората съм същата работа, макар и със стелки  Tired

Ми не, не съм....

# 640
Пепита, радвам се, че си добре  Hug!

# 641
глутена - въвежда се 20 дни, след което се дава всеки ден. Целта е да се покаже възможно най-бързо евентуална непоносимост. Обикновенно непоносимост, ако има такава, се появява след годинка и половина. Симптомите не са на типична алергия.
Редът е овес, ръж, ечемик, пшеница. В един магазин намерих брашно от дива пшеница. Тя е подходяща за въвеждане, тъй като има много малко съдържание на глутен за разлика от обикновенната.
С каката много внимателно въвеждах глутена - започнах с финни овесени ядни в настърган плод. При Топчо - започнах да му давам коричка хляб, уж да си чеша зъбите, докато се усетя, той взе да тъпче филии... и така. Всеки ден яде хляб.

Столче за кола - ще сменим след годинката. По-безопасно е да се вози обърнат назад. Главата все още не му стърчи над стола. Изчислила съм, че каката ще премине към по-голям стол, когато Топчо е готов за нейния Simple Smile.

# 642
  • Пазарджик
Пепита ,добре дошла HugБързо възстановяване  Praynig

Стиснати палчета и за Вяра Praynig Praynig Praynig

Бебеш,стискам палци бързо да минава тая гадна хрема PraynigЕй измъчи ни децата тая гадост

Честита месечинка на всички бебоци!!!

Събота ще накарам ММ да обиколим за столче.Вчера като е сложих в столчето се бе свила на 16,уж е до 13кг. newsm78

# 643
Здравейте отново!

Момичета, благодаря Ви за подкрепата и окуражителните думи.

Сега набързо за операцията.
Доктора още като видя резултатите от скенера, директно ми каза, че най-вероятно е туморно образувание и може да се наложи да се махнат и яйчниците и матката. Когато са ме отворили се оказва, че имам страхотни сраствания в коремната кухина и най-голямото е върху левия яйчник и за това на скенера се вижда като киста. Заради това лявата фолопиева тръба е била със силна инфекция и са я махнали. Коремните хирурзи са оправили срастванията. Но са открили, че имам туберколоза в коремната кухина. От нея е била и тази течност в корема. Сега вече се възстановявам от операцията и ще започваме да лекуваме туберколозата. Със сигурност нямам рак.  Доктора който ме оперира, каза че в досегашната си практика да е имал най-много пет подобни случая. Въобще съм рядък слуай  Mr. Green

Сега отивам да поспя, че днес много се уморих. Добре, че майка ми дойде да помага, че не знам как щяхме да се справим.

После пак ще пиша.

# 644
  • Велико Търново
Пепита, силно те прегръщам!  Hug
Ами как няма да си рядък случай, такова силно и борбено момиче като теб, рядко се среща!  
И късметлийка, ...... нали това е малкия дявол ? Туберкулозата ще я оправиш, няма начин!
Бързичко да се възстановиш и да забравиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт