Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 504
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Днес срещата беше много мила  Hug!

А каква е ролята бебетата да се учат къде са лампите, как правят кончетата и т.н.  newsm78

# 571
  • В две тъмни очички
Я дайте линк към софийски срещи, че нещо много изпуснах......

Мелинда
, купувам цвят от лайка (например) от аптеката, липа си имаме в двора  Flutter

# 572
  • София
Я дайте линк към софийски срещи, че нещо много изпуснах......

Бубе, заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601208.405

# 573
  • някъде
Ох на Венцислав вече му е режим да става в 4.30 и да играе до 5.30 ConfusedНе си е работа това.София от втория месец спеше по цяла нощ,но това лапе ме разби.

# 574
  • в Надежда-та

# 575
  • София
Добро утро Simple SmileВи,благодаря за закуската Hug

Питах ви за бебоците и чуждите хора,защото ММ ми заяви и то съвсем сериозно,че аз си правя децата така , да не признават други хора.Според мене нещата са много комплексни и майката не е основен фактор.

Оооо,това го слушам не само от мъжът ми откакто съм родила синът ми преди 5 години нон стоп за него,а сега и за бебка.Мойте деца и двете са супер привързани към мен,баткото не прави почти нищо ако аз не съм казала,думата на баща си не я признава на 100%,винаги трябва и аз да потвърдя,с мен си споделя повече,мен ме търси за повечето неща,баща си го търси предимно за игра,имат си свои бурни мъжки игри Laughing но за всичко друго-към мен се обръща.Мони и тя не може без мен,стои с баща си,той я занимава,играят,но види ли ме мен да вляза в стаята и почва да протяга ръчички да я взема,освен това не яде и не заспива с никой друг,дори с мъж ми.Не смятам че имам вина затова,аз прекарва нон стоп времето си с тях,айде баткото сега е на детска,ама 3 месеца лятото си го гледах вкъщи,а и след детска правя разни неща с него,до 2.3г го гледах вкъщи и не беше ходил никога с преспиване при баба и дядо,а и повече от 2ч не е стоял с тях сам,така че според мен е обеснимо поведението на децата.Пък и характер все пак имат индивидуален децата.

# 576
Добро утро! Hug

Ви, страхотна закусчица!

Елч Hug

Сами мисля е привързан към мен, протяга ръце да го гушкам само като го доближа, и се сърди ако не го взема, но се радвам, че не плаче когато изляза от стаята или излизам навън. Радва се и на други хора, аз лично не искам да е привързан силно към мен, защото ще ми е по-мъчно ако го оставя при някого и той започне да плаче. Напоследък започва да се крие от някои хора, извива си главичката настрани - срам ли го хваща?? newsm78

Самуил също си дърпа ушетата, бърка си с пръстчета вътре и чопли, един път чак кръв тръгна. ooooh!

еления, тъкмо нощес си мислех да питам къде се изгуби... Hug

Мами, с какви играчки си играят децата ви? Давате ли кубчета - пластмасови например?

Ех, сигурно пак съм забравила всичко, за което исках да пиша... Слънчев и усмихнат ден!

# 577
  • Пазарджик
Добро утро,Ви  Hug

Жекова и Нели си направи подобен режим-3,30-4ч.се буди, по будува 30мин без да е гладна(ако е гладна гледа към шкафа където и седи млякото)и заспива,това от като се върнах ме от морето и беше болничка,ядеше по малко и през нощта се будеше да си дояде.
Калифорния не ми е било цел да я уча кое животно как прави,но като и говоря ,играем с играчки и пеем за дий,дий конче ,то се получи.
Гъбка ,абсолютно съм съгласна с тебе.

# 578
  • някъде
Какво давате за ядене преди сън-мляко,пюре,попара,каша и какво кол-во?Интересува ме какво хапват децата,които спят през нощта.Може и Венчето да е гладно,понеже през два часа пие мляко Rolling Eyes

# 579
 Добро утро!   bouquet

Ви, блогадаря за закуската! А, "няма да съм ти приятелка" го чувам и аз, нищо че е вече на 5, обаче, когато не се държи добре, започнах и аз да му го прилагам и да ти кажа има ефект  Simple Smile

Владка, Ивайла също понякога дърпа и рови по ушите, случвало се, ако забие нокътче нещо, да кръвне. ММ каза, че е чел някъде, че било нормално, било свързано с никненето на зъби  Thinking

Тути, при нас положението с чуждите хора е подобно, в повечето случаи, когато някой непознат я гушне или ме гледа тревожно или започва да плаче, много рядко е спокойна в някого когото не познава.

Мацки, да ви се похваля, купихме си сушилна машина. Какче, понеже каза че имате, може ли да те изтормозя с няколко въпроса в тази връзка. Сушиш ли на Вики дрешки там и гледаш ли всички копченца да са закопчани, както пише в упътването и дали е добре да се ползва омекотител?

Имаше и още, но като се сетя...
 Хубав и слънчев ден!  Hug

# 580
жекова, дара яде АМ в 21,30 ч. и следващото й ядене е в 8-9 ч. сутрининта, зависи кога се събуди.

адис, аз имам сушилня на пералнята и суша всяка пералня. дори не знаех, че трябва всичко да е закопчано, но е факт, че когато дара беше малко бебе съсипах няколко бодита от тези с пластмасовите копчета. разтопиха се, оттогава не съм взимала такива и все плюех по вис виталис Laughing Laughing Laughing

# 581
Мойто сладко ангелче заспа, и сега не се оплаквам вече от него. Между другото случайно видях в една книга, да не давам на детето вода преди да спи вечер,защото за да пишка ще се събуди, а аз го наливах постоянно с вода и през ноща и нон стоп защото много обича. Сега от както спрях водата се буди само един път в ноща и то за храна. Спи доста по спокойно. Вода му давам да пие колкото иска през деня а вечер гледам да не се налива. При нас имаше голям ефект.Лека вечер.

Еййййй, тая информация ме разби направо Shocked. Ами ние без шишето с вода в устата не можем да заспим. Като се събужда през нощта, също заспива пак с вода. Давам биба - не я иска. Какво да го правя сега... newsm78

# 582
  • София
dimara, и ние не можем без шишето с водата... С него заспива (и като се събуди през нощта също), с него се събужда... Само дето си иска бибата. Какво да ги правим - ще си му давам вода, пък дали се събужда, за да пишка, незнам...  Thinking

# 583
Как сте мамита,

не успявам да влеза, ама да се отчета и аз-

за чуждите хора-  Емата е залепена за мен, заиграва се  само ако аз я държа, в противен случай  реееев и се в мен гледа. Иначе по този повод да се оплача отнякои  майките тук в квартала, незнам как е при вас, но мен все се опитвам да ме поучават   #2gunfire, мнооого ме дразнят, аз и за това страня от тях де, та вчера за тва ми даваха акъл, ядове съм щяла да имам, че детето ми все при мен стояла, а аз им се озъбих, че си е моя работа. Ох, понякога ми е много трудно да контактувам с някъв определен вид хора  Joy В крайна сметка, техните деца ги гледат 100 човека, а аз съм си сам войн, така че да си траят...  Wink ох, оплаках се!!!!!!

за събуждането нощем - от как се е родила все си се буди, не мога да и хвана спатиите, нали си спим заедно и на мен всичко ми е в просъница, така съм се тренирала. Нямам спомен за една вечер, в която да е заспала и чак сутринта да се е събудила, но си се наспиваме и двете и това не ме мъчи.

Владка Еми също много си стиска ушите и на няколко пъти на едно и също място си прави малка раничка от ноктите и кърви  Cry, така сме и на носа, защото много го търка като реве и е все в рани, несмогвам да и режа ноктите.

леле, колко изписах, ама се сетих още нещо- днес ще ни слагат за първи път ваксини след хепатитните, на вас ви мина поне тоя зор, а на нас тепърва и ме е страх.... Sad

# 584
Елч, благодаря ти, аз като гледах етикетите, то не малка част от дрехите не са за сушилня, дори дънки...досега само веднъж я извъртяхме, но с чаршафи, а сега като извърти пералнята ще пусна дрехите на по-ниска температура, та ще видя как ще излезнат...ти кое ползваш повече, програмите за памук и синтетка или направо нагласяваш температура на сушене? Ох, извинявам се, ама още не съм много наясно...

Инка, има си такива хора и предполагам занапред все по-често ще се сблъскваш с тях, аз лично гледам в такива моменти да сменя темата...

Общи условия

Активация на акаунт