Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мацки Hug Надявам се днес вече да сме по-добре,вчера що лекарства изпихме, ooooh! ама и навън бяхме доста време,та ще видим Hug

Ви благодаря за закусчицата  bouquet

За шишето с вода - назнам дали важи за толкова малки бебета,но..знам че вечерно време не е много препоръчително да се наливат с вода. Ние все още не сме тръгнали да ги отказваме от памперсите,но със сигурност това един ден ще е проблем Peace Имам познати мами от парка,които ставаха с първите си дечица по 100 пъти на вечер до 4 години да ги изпишкват в полусънно състояние.Ама им давали вода,щото им се пиело Wink Аз си признавам, че вечер допускам една друга голяма грешка - прекалено много се превъзбужда от игра - тогава сме всички в къщи и къде ММ,къде каката я разиграват и ... пък после искаме да спи Whistling Whistling

За привъзаността - всичко си е до дете Peace С каката видях голям зор /и все още виждам понякога Rolling Eyes/ но тя е много чувствтителна,лесно ранима,въобще не обича около нея да се крещи ,вика /плашеше се от момченцата навън които викат и беснеят/ и предпочита да е все до полата ми Tired Вече е на 6,от известно време започна повече да контактува с деца,да играе,но преди - не Naughty Седеше с мен на пейката и наблюдаваше Tired Не обичаше нито да я закачат /разни от сорта - на колко си годинки,много хубава поличка имаш,хубава кукличка и т.н./,с което "любезните" ми съседи я почваха още от входа Mr. Green и тя още повече се хващаше за полата ми.И крайното заключение - Ооо,ти си много срамежлива - това го слушах 4 години и най-накрая така ги отрязах всички,че сега се подминаваме само с едно Добър ден Crossing Arms

Inka - хич не им се давай на поучаващите Naughty Много време го търпях това с голямата ми дъщеря /чак се изненадвам сега какъв мазохист съм била Rolling Eyes/.Ти си знаеш най-добре детето и сема си решаваш как ще го гледаш Peace

Сега с второто - хили се на всеки,който го закача,започва да му се радва. Голям кеф. Не страни от никой,всички я гушкат,радват и се - няма проблем Crazy На който да я оставя - не плаче,не се тръшка и цял ден да ме няма- няма проблем bowuu Може би компенсира за кака си Joy Heart Eyes

Айде стига засега,че стана много дълго.
Хубв ден на всички Hug

# 586
Жекова,вечер последно давам 210мл.мляко около 22часа.Не се буди изобщо нощем,спи до 08.30-09часа.
Адис,и ние сме със сушилня,пускам смело в нея всичко,копчета  не закопчавам.Ползвдам предимно програмчата за  бебешки дрехи и за памук.
Рал,бързо да се оправят малките сладури!
Дара ходи при всеки без проблеми.
Инка,игнорирай ги тези дразнители!

# 587
  • София
 Мацки, да ви се похваля, купихме си сушилна машина. Какче, понеже каза че имате, може ли да те изтормозя с няколко въпроса в тази връзка. Сушиш ли на Вики дрешки там и гледаш ли всички копченца да са закопчани, както пише в упътването и дали е добре да се ползва омекотител?
Честито за сушилнята, ще се родиш, ше знаеш  Mr. Green
Суша всичко вътре и то целогодишно. А да си призная дори не знаех, че копчетата трябвало да са закопчани  Blush, но не съм имала никакви проблеми. Някои от нашите дрехи се посъбраха малко, ама... Не ползвам омекотител нито за нашите, нито за дрешките на Вики.
Преди сушах на програма mix, но излизаха влажнички и започнах всичко да суша на памук, но не за най-сухи дрехи, а следващата как го обясних само  Blush

Инка, въобще да не ти пука, кой какво казва. Знам, че не е много лесно, ама си заслужава  Wink
zhekova, аз преди сън давам и каши и т.нар. "Лека нощ", и мляко и въпреки че Вики е доста сит пак си се буди безброй пъти, та не знам  Thinking

И Вико си бърка в ушите и то доста, четох че е заради зъбите.

# 588
  • София
Момичета, относно храненето преди лягане - до преди месец малкия изпиваше по 200 мл. АМ. Напоследък направо отказва да пие АМ! Вечер изпива около 100 мл. с триста зора и не иска повече. Изобщо не го иска това мляко повече. И не само вечер, по принцип. Има ли такова нещо при вас?  newsm78

# 589
ейприл3 Hug благодаря ти Heart Eyes

Жекова - последно яде към 12 вечерта /макар,че ще трябва явно да го отказваме това хранене,защото изпива не повече от стотина мл.мляко в полусънно състояние Thinking/ Спи цяла нощ и се събужда към 9 ч. сутринта. Но вечер преди последното ядене не заспива Crazy Играе и иска постоянно внимание Crazy

Бебеш - някакви новини от Мила?Надявам се Жана вече да е здрава Hug

# 590
  • София
Симонка не пие АМ,тя яде към 20ч каша или някакво плодово пюре със сухар или с извара или йогурт,млечна каша,лека нощ,с овесени ядки...-разни такива от готовите.В 21ч е заспала и сутрин става между 7 и 8,нощем се буди по 3-5 пъти средно,но не се буди напълно а само примрънква което значи че иска да сучи и посуква по 5-10 минути  и пак е дълбоко заспала.

# 591
Такаа. Grinning
Елексирът подейства и сега по- адекватно ще се включа по темите.
 Вечер в 20ч.давам 180 -210мл АМ и спи до към 2ч,после пак се буди ,но до 5ч си кара само на водичка и залъгалка.в 5ч вече давам АМ и отнася до 6.30,после в 9ч АМ и после вече храна си яде.Но на всяко заспиване сме с шишето с АМ.Тяхраната си е харана,но на заспиване винаги се пие мляко. bowuu
Вчера забравих да приветствам новите майки.Добре дошли! HugЧарли интересно инфо за водата даде ,има резон в него. Peace
Преди 2 дни се чух с Пепита,възтановява се бавно,но е добре.Операцията е минала успешно,даже се е оказало че не е толкова сериозно положението,колкото са я плашели.Но тя като се върне ще разкаже по-подробно.Тъжна ми се видя..липсва и семейството и се притеснява за бебето.Но тя е мъжко момиче и ще се справи.Пожелавам и бързо възтановяване.
Вики пък днес не е акал и на обед му дадох последното бурканче с кърма(пазех си го за запек-дни Mr. Green)Таз последнта кърма толкова мазнаааа ooooh!че накрая се запуши биберона от маслото.Сега като се събуди ще го сложа на гърнето,че се очаква взрив. JoyОбаче,ако пък не стане кво да правя?.... newsm78Пюре от круша и сливи може би? Thinking
Ох,искам и аз сушилня.Но ако не шуми,не обичам да ми бръмчат роботите.Миялната я продавам защото не понасям да ми бръмчи 2 часа докато си гледам филма.А и ММ ги мие за 15 минути Mr. Green Embarassed......докато готви. Laughing Embarassed
Емили,благодаря за вниманието! Hug

# 592
  • Велико Търново
Миялната я продавам защото не понасям да ми бръмчи 2 часа докато си гледам филма.А и ММ ги мие за 15 минути Mr. Green Embarassed......докато готви. Laughing Embarassed

hahaha  Joy

Ох, ще ме прощаваш, ама така прихнах, чак Калина подскочи!
Много се радвам на добрите новини за Пепита! Ако пак се чуеш с нея поздрави я от нас! Hug

# 593
адис, аз суша на програмата за гладене (която при мен е втора от 4). някои стават доста сухи, други си остават мокрички, но особено бебешките ги гладя още преди да ги простна и са екстра после.
но наистина внимавай с пуловерите на мъжа ти, че аз на моя половината му ги боядисах в розово, а другата половина - ги събрах, сигурно и на дара ще й станат Simple Smile

# 594
Еления, може. и круши и сливи. но мисля по-добър ефект имат крушите. ако имаш и пресни-една ти стига  Peace и прасковите са разхлабващи

# 595
Здравейте, аз пак ви изпуснах, вероятно повече от една тема не съм писала/чела. Топчо е добре, дебелее. Отчет от вчера - 9100/70 (+400/+1). Нещо на височина ми се вижда, че не расте много.  newsm78

За привързаността, не го мислете много. Период е и е специфично за всяко дете. Каката до година и половина не поглеждаше баща си. В един момент се привърза повече към него. Малкият, пък, още отсега, като види баща си и започва да подскача.

# 596
елениа, забравих да ти кажа за разхлабването - крушите ги водят най-разхлабващи от пюретата, но при дара няма грам ефект. ако успееш с нещо да кажеш Simple Smile

# 597
  • София
Здравейте  Hug

Да се включа набързо, по част от темичките:

За спането - Тия спи по боди, завивам с чаршафче  Flutter Спален чувал не смятам да позлвам, само при мисълта аз да се увия в подобно нещо и ми става клаустрофобично...

Преди заспиване изяжда м-у 150 - 200 мл АМ, буди се много, не от глад  Tired

За разхлабване, при нас действа безотказно тиквата, особено сега, както е пълно на пазара, измислям различни манджи с тиква и си ака детенце без проблем, круша и на нея не и действа  Peace

За привързването, не признава никой друг ( вкл. баща си ), САМО ако ме вижда наоколо, ако съм й извън периметъра е мноооогооо любвеобилна към почти всички  Crazy

Някой беше споменал, че дава извара, моля, споделете каква марка извара давате, че днес мислех и аз да взема, но се разколебах...

# 598
  • София
Елениа, при нас най-разхлабващо действа пюрето от праскова.... е, няма такова осиране  ooooh!

# 599
[Еййййй, тая информация ме разби направо Shocked. Ами ние без шишето с вода в устата не можем да заспим. Като се събужда през нощта, също заспива пак с вода. Давам биба - не я иска. Какво да го правя сега... newsm78
[/quote]И при нас беше така нон стоп вода само като леко се събуди и веднага вода и той не искаше биберона а плачеше за вода, отначалото не вярвах когато го прочето и бях скептична, а той се будеше нон стоп и само вода, но пробвах и той се събуди само веднъй в 12 за храна(той яде още в ноща), и после чак в 7, направо не вятрвах, но при нас стана, сигурно не е за всички деца, но има логика да се събуждат от това. Ние ядем 210 и 4 бисквитки на плазмон вечер рано към 19.00. Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт