Надявам се днес вече да сме по-добре,вчера що лекарства изпихме,
ама и навън бяхме доста време,та ще видим 
Ви благодаря за закусчицата

За шишето с вода - назнам дали важи за толкова малки бебета,но..знам че вечерно време не е много препоръчително да се наливат с вода. Ние все още не сме тръгнали да ги отказваме от памперсите,но със сигурност това един ден ще е проблем
Имам познати мами от парка,които ставаха с първите си дечица по 100 пъти на вечер до 4 години да ги изпишкват в полусънно състояние.Ама им давали вода,щото им се пиело
Аз си признавам, че вечер допускам една друга голяма грешка - прекалено много се превъзбужда от игра - тогава сме всички в къщи и къде ММ,къде каката я разиграват и ... пък после искаме да спи

За привъзаността - всичко си е до дете
С каката видях голям зор /и все още виждам понякога
Вече е на 6,от известно време започна повече да контактува с деца,да играе,но преди - не
Седеше с мен на пейката и наблюдаваше
Не обичаше нито да я закачат /разни от сорта - на колко си годинки,много хубава поличка имаш,хубава кукличка и т.н./,с което "любезните" ми съседи я почваха още от входа 
Inka - хич не им се давай на поучаващите
Много време го търпях това с голямата ми дъщеря /чак се изненадвам сега какъв мазохист съм била 
Сега с второто - хили се на всеки,който го закача,започва да му се радва. Голям кеф. Не страни от никой,всички я гушкат,радват и се - няма проблем
На който да я оставя - не плаче,не се тръшка и цял ден да ме няма- няма проблем
Може би компенсира за кака си

Айде стига засега,че стана много дълго.
Хубв ден на всички
, но не съм имала никакви проблеми. Някои от нашите дрехи се посъбраха малко, ама... Не ползвам омекотител нито за нашите, нито за дрешките на Вики.

Спален чувал не смятам да позлвам, само при мисълта аз да се увия в подобно нещо и ми става клаустрофобично...