Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 475
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте  Hug

Първо да се похваля, че Тия вече си има 5-и зъб, наааай-после се появи онзи ден, първи от горе, в резултат на което, втора сутрин ММ закъснява за работа, първото и ядене е към 8.30, и след като се наяде заспива отново и се събужда към 11.30-12 на обяд  Flutter Успокои ми се детенцето, че такива мъки бяха с този зъб, сега ще видим колко ще продължи затишието, че се виждат още три  Thinking

За почистването на зъбките, вчера взехме комплекта на Ненедент, голям кеф, и пастата вкусна, и накрайника перфектен за чесане, много и хареса  Peace

4arli96, Тияна на 8 месеца беше 8 400 ( или 8 600  newsm78 ) и 73 см, на една приятелка щерка й е на 5 м. и е 9 кг и 68 см... не се притеснявай, перфектно си е детето  Hug

Люба, честито  Flowers Bouquet, аз гърдите си ги харесвам, обаче, ако може някак си да се оттърва от целулита, хич няма и да се замислям  Rage

Пепита бързо възстановяване, chopi, mrm, бързо оздравяване на малчуганите  Hug

Обувки за прохождане взехме на Elefanten, много са сладки  Peace

За яденето, напоследък просто ми се повдига от готовите пюрета, и се опитвам постоянно да и измислям манджи, но не винаги успявам да сколасам, затова смятам, от следващата седмица да опитаме ДК  Simple Smile Вчера правих супа от морков, картоф, тиквичка, тиква, леща, грах, магданоз, чушка и фиде  Crazy днес пробвах да и дам, ми омете една огромна купа  Flutter

Леле, че голям ферман изписах, приятен ден на всички  Hug

# 691
  • София
Люба, честити!   bouquet С кеф да им се радваш (и не само ти....  Wink).
Ох, като ви чета - 5-и зъб, 7-и зъб.... А моя няма нито един...  Thinking Божееее, изчаках се за тия пусти зъби
Обувки не мога да намеря - абсолютно всички са му тесни на глезенчето (нали е шишко). Що обувки премерихме.... Какво ще го правя, засега излизаме по чорапки, ама другата седмица като застудее нали трябва да му обуя нещо  Tired
С яденето и ние сме така - отказва ми храна  Shocked което за мен си е шок, защото до сега си папкаше като прасенце. В резултат яде съвсем малко, а от какво е качил това едно кило, не знам.
Чарли, успокой се - на 8 месеца бяхме 9700 и 71 см, сега на 9 - 10700 и 72 см.... Успокои ли се  Grinning? Всъщност има ли по-тежко бебе от моето сред нашите? Интересно ми е ако има.

# 692
мелинда, има и по-тежки, споко Simple Smile

чарли, явно малко си чела, мила. малко са бебетата тук под 70 санта Simple Smile
не мисля, че рожденните размери имат бог знае какво значение на тези месеци вече...

# 693
Люба, честито! Радвам се, че възстановяването върви бързо. Минах по този път покрай сестра ми. Тя си ги коригира и беше при мен след операцията (не живее в бг). При нея мнооого зор беше! Сега съм с брекети  Mr. Green следващата стъпка сигурно ще е това. Трябва си ъпгрейд.

Мойто пък Калинче спа 3 часа и си изпуснахме плуването. И аз с нея и сега съм като парцал.
Тази нощ спа без да се буди 4 часа с баща си в хола. Наспах се като хората, не помня от кога не се беше случвало.

# 694
Люба, честито и от мен! Бъди много щастлива с новите гърди! Аз също съм решила да си правя операция, защото и при мен няма нищо, даже ходих на консултация, но проблема е, че съм свободна чак след 15 дек, а доцентката, при която ходих не оперира тогава. Ще търся или някой друг, или ще оставя за догодина. Ще ти пиша на лични за да не оспамвам повече темата.

Чопи,
бързо оздравяване на Емо, както и всички други болнички!

Аз сега трябва да приготвям нещата за Изи тук, че скоро ще дойдат с майка ми.

# 695
Ехо,

Завърнахме се от кратко странстване и даже успях да поспя малко (или поне малко повече от нормалното). На бебан май му хареса смяната на климата и се държа добре (или поне така казват милите хора, които го гледаха докато мами поспинка  Mr. Green)

Много се радвам, че попрочетох малко хубави новини в темата.

Пепита добре че се е оказало по-малкото зло. Стискам палци да се възстановиш бързо  Hug

Видях, че и Мила са я изписали. Дано всичко е наред вече с двете шушулки.

Люба радвам се че се чувстваш добре и процедурата ти е минала относително леко. Надявам се скоро и на живо да видим резултата  Simple Smile

Бубе как добре ти разбирам състоянието... Устискай още малко, мацка. Сигурна съм, че ще се справиш с всичко!

careener много се зарадвах на постовете ти. Имам да ти се извинявам... ама лично... ще взема да я натисна тая зелена слушалка най-после  bouquet

Чарли и аз в групата на успокояващите те майки. Бебан на 8 м. беше 9,900. Сега е 10,660 и 77 см. Аз съм си горда мама на слонче Simple Smile

Имаше и още.. ама толкова успях да запомня...

Айде накрая и да се пооплача. Докато мрънках, че нямам работа нещо се поразвъртях насам натам и май взех, че се сдобих с твърде много работа... Абе няма угодия. Утре съм си го вписала като последен лежерен ден и после спирам спането и почвам да си сърбам попарата дето си я надробих...

# 696
  • София
Може ли някой да ме добави към групата във Фейсбук? Пратих request.
Нали имаше и една група със снимки от срещите? Нещо ми е изчезнала newsm78

# 697
  • sofia
Момичета, много ви благодаря за милите думи.

За кг, Чарли, не влизай във филм.

Мишел, ако бях на теб не бих се върнала  Mr. Green

Чери утре ще ти пиша ЛС, моя др е ученик на твоята доц.

# 698
 Здравейте момичета, нещо тези дни все нямах време да се включа...

Пепита, добре дошла, мила  Hug малкия дявол е бил, пожелавам ти бързо възстановяване и много здраве от тук нататък!

Люба, браво на теб! Да ви кажа за моята одисея с гърдите...Марти навремето в един момент отказа да се храни от едната гърда, в резултата на което едната си остана по-голяма от другата, сега Ивайла направи същия номер и резултата е дори по-зле...скоро по тв говореха нещо за големината на бюста и мм се майтапеше, че влизам в две категории едновременно, въобще... Ивайла пък продължава да не признава нищо друго освен гърда и вече почвам да се притеснявам, пробвах с шише, чаша, чаша с накрайник, сламка не съм пробвала още, чудя се ако вместо вода й предложа чай, дали няма да пропие  Thinking

За обувките, много трудно намерих маратончици 15 номер, доста по-малки са от 15/16номер на КК, а пък боти или ботушки съвсем незнам къде да търся...предполагам производителите не са предвидили, че може да има прохождащи бебета с този размер на крачето. А тя вече иска само да ходи, кръста и гърба вече доста ме болят, но с този неин снажен ръст(последно беше 65см.) се сгъвам на четири...Купихме това http://www.novobebe.com/jane-kolan-za-prohojdane-2v1-bg-3209.html удобно е, но тя продължава да ми търси ръката, въпреки, че я държа за едната ръчичка пак човек е по изправен.

Бубе, ще се справиш, успех ти желая!

careener, и моите зъби са в отчаяно състояние, тепърва започвам да ги оправям...

трябва да се оправяме за Дг, но по-късно ще продължа, бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 699
  • В две тъмни очички
Такааааа........аз потеглям днес (отново). Да си призная, не можах да подготвя всичко и ми останах 2 не написани теми  Blush Сега остава да се моля да не се паднат точно те.....ама трябва да съм супер карък от 31 теми да се паднат точно тези 2  Whistling

Тихичко ще се похваля,че Влади заспа в 21:30 и се събуди за първи път в 7:30  Blush Имам обаче чувството,че това ще ми излезе през носа днес. Което ми напомня,че не ви се оплаках вчера - щерка ми спа 27 минути за ЦЕЛИЯ ден!!!

# 700
  • sofia
Бубе, тя ще спи в колата и после ще ти излезне през носа!
Стискам ти палци

# 701
моя снощи сука от 8 до 9,30ч, с 10мин заспиване. едвам дишаше през устата,но цицката не пуска.  Борбата ни е голяма- аз се боря с него и сополи, той с мен и сополи.  ooooh!

БУбе, лек път и успех на изпита

# 702
 Да допродължа...къде се губите...?
 Откакто Ивайла се движи така активно, доста се уморява явно, защото започна да спи по цяла нощ, или поне с това го свързвам...така че момичета, на които бебоците не спят, има светлина... Simple Smile

За ДК, с марти съм ползвала Ози и може да се каже че бях доволна, пробвала съм и ЯнБибиян, но не ми харесаха, много сгъстявяха яденето, вътре направо се виждаха бучици брашно, а и доставяха храната сутрин към 7:30-8ч. при това студена, което ме кара да мисля, че е приготвена предния, а не същия ден. Ети, за ДК до студ. поликника ли говориш, веднага ли може да започнеш да взимаш или се чака?

Какче, Елч, Ейприл, извинявам се ако пропускам някого, благодаря ви за отговорите за сушилната. ей, наистина е голямо удобство тоз уред...

Много хубав и слънчев ден ви желая  Hug  

# 703
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Бубе стискам палци ,за изпита.Сигурна съм ,че ще се справиш. Praynig
Адис и на мене ми беше трудно да намеря обувки за Нели,освен ,че сме с малко краче и свода ни е висок(мисля ,че така се казва).Намерих на една Турска фирма Sibel bebe/Small Foots-номер 17 и крачето ни влиза идеално.А колана за прохождане е много готин,не съм виждала такъв.
Люба ,честито мила със здраве да си ги ползваш Grinning
Всички болнички деца да оздравяват бързо Praynig
И да ви почерпя ,че днес ставаме на цели 9месеца(моля диетичните да ме извинят)

# 704
тути, да ти е жива и здрава малката сладурка Нели!

аз днес правя точно един месец, откакто съм на диета и съм смъкнала 5 килца. остават още само 25 Laughing
и все пак съм супер доволна. кофти е да си дебел, да знаете Simple Smile
чудя се дали е редно днес да се взънаградя с нещо забранено или чак като станат 10 (както си бях обещала в началото) Thinking

тути, адис, колко са дълги стъпълцата на малките шушулки?

Общи условия

Активация на акаунт