Първо да се похваля, че Тия вече си има 5-и зъб, наааай-после се появи онзи ден, първи от горе, в резултат на което, втора сутрин ММ закъснява за работа, първото и ядене е към 8.30, и след като се наяде заспива отново и се събужда към 11.30-12 на обяд
Успокои ми се детенцето, че такива мъки бяха с този зъб, сега ще видим колко ще продължи затишието, че се виждат още три 
За почистването на зъбките, вчера взехме комплекта на Ненедент, голям кеф, и пастата вкусна, и накрайника перфектен за чесане, много и хареса

4arli96, Тияна на 8 месеца беше 8 400 ( или 8 600
) и 73 см, на една приятелка щерка й е на 5 м. и е 9 кг и 68 см... не се притеснявай, перфектно си е детето 
Люба, честито
, аз гърдите си ги харесвам, обаче, ако може някак си да се оттърва от целулита, хич няма и да се замислям 
Пепита бързо възстановяване, chopi, mrm, бързо оздравяване на малчуганите

Обувки за прохождане взехме на Elefanten, много са сладки

За яденето, напоследък просто ми се повдига от готовите пюрета, и се опитвам постоянно да и измислям манджи, но не винаги успявам да сколасам, затова смятам, от следващата седмица да опитаме ДК
Вчера правих супа от морков, картоф, тиквичка, тиква, леща, грах, магданоз, чушка и фиде
днес пробвах да и дам, ми омете една огромна купа
Леле, че голям ферман изписах, приятен ден на всички
С кеф да им се радваш (и не само ти....
).
? Всъщност има ли по-тежко бебе от моето сред нашите? Интересно ми е ако има.
Сега остава да се моля да не се паднат точно те.....ама трябва да съм супер карък от 31 теми да се паднат точно тези 2