Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 479
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Елч, на сайта пише бебешки буйки преди прохождане.

Лек и слънчев на всички  smile3525

# 676
нощес малкия пак се събужда, и е истинал. като суче и диша едно тежко тежко. сутринта видимо има течен секрет. вчера му нямаше нищо, явно след банята,че му мих косата. ама знам ли. чакам го да се събуди и на лекар. предния път му изписаха Виброцил. но четох тук че не бил много подходящ. Други какво може да се капе?

за прохождане- с твърди подметки, и по-високо отзад на глезена .

Някой виждал ли е Сакси? Как е?

# 677
  • sofia
Careener, бях решила да не пиша в темата, за да не стават някакви дискусии,  не искам да се обяснявам на никого, винаги има 'за' и 'против', но май е по-добре да пиша, че така пък става тъпо.
Оправих си гърдите след 2 бр раждане, нямаше нищо. Правих си операция, всичко мина повече от добре. 350 кубика си сложих и ми стоят много естествено. Болката вече отшумява и съм много щастлива. Всъщност мъжът ми, на който му беше все тая и казваше, че ме харесва и така май е по-щастлив и от мен. В понеделник ми беше операцията.

# 678
Люба, честит ти нов бюст!
Браво момиче, не обръщай внимание на критиците, една жена има право да изглежда добре в собствените си очи.

# 679
  • Велико Търново
Eeeх, Люба, браво, момиче!
Да знаеш колко ти завиждам!  Crazy

П.П. от дълго време умувам и аз над тая тема, че след три раждания и n- на брой отслабвания, съм  Sick . А има и други причини, които ме мотивират, затова, като спра кърменето, ще последвам светлия ти пример!

# 680
  • София
Люба, въобще да не ти пука от коментарите, важното е ти да се чувстваш добре  Hug

# 681
Люба, що да има коментари  newsm78 Честит ти бюст.

Ние сме по-добре - сгъсти се секрета. Чопи, виброцила ни оправи нас, той е за спиране на секрета, тъй че на нас помогна МНОГО. Изписаха ни осцилококцинум + противогъбично - фунгустатин, оказахме се наистина с гъбички, + виброцила. Днес е по-добре, снощи успя да поспи.

Пиша с големи букви, за което се извинявам,ама да го видят всички: АКО ИМА БЕБЕТО ХРЕМА И СЕ СЪБИРА МНОГО СЕКРЕТ, ВИЖДАТЕ ЧЕ ИСКА ДА ГО ПОВЪРНЕ НО НЕ МОЖЕ СЕ СЛАГА ФИЗ РАЗТВОР В НОСА,(АКО НЕ МОЖЕ В УСТАТА) И ВЕДНАГА БЕБЕТО ЩЕ ПОВЪРНЕ ХРАЧКИТЕ. Иначе може да ви се наложи да имате лоши изживявания в спешното.

И един хинт от кардиоложката ми  Mr. Green (много я обичам тая жена). При растящо зъбче се слага малко сода на върха на пръста и се втрива във зъба - много облекчавало.

# 682

И един хинт от кардиоложката ми  Mr. Green (много я обичам тая жена). При растящо зъбче се слага малко сода на върха на пръста и се втрива във зъба - много облекчавало.

Парадоксално - кардиоложка дава съвети за зъби  Crazy

Аз да ви се похваля, че вчера най-накрая се видях с моя АГ. Изписа ми ОК  Flutter, всичко ми е наред, и си пуснах цитонамазка.

Люба, честито ти!   bouquet

# 683

Тя е педиатър кардиолог. (има часова и като педиатър и като кардиолог.)
На мен пък ми е парадоксално опл да дават диагнози на обриви и слуз, а не да дадат талонче, или пък да изписват вигантол на уж предразположени към рахит деца - пак да спестят талонче за ортопед или кръвни изследвания за потвърждение. Или да изписват антибиотик без микробиология. Но е доста често срещана практика - факт. Интересно майка ти като е стоматолог защо не ти е препоръчвала накрайниците за миене, ами го научаваш от гала Thinking Тя какво мисли по въпроса с миенето на зъбите?

Чопи - 7ми и 8ми зъб са ни вторите 2 отдолу.

Отчет от консултацията - 9кг(+200гр) и 68см(+0  Mr. Green)

пп.Някой скоро ходил във Велинград да каже как е Simple Smile Има ли места за разглеждане, ще сме в Хотел Витоша (става ли). Въобще някакво инфо може и на лични.

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 14:12 от Бебешондел

# 684

Интересно майка ти като е стоматолог защо не ти е препоръчвала накрайниците за миене, ами го научаваш от гала Thinking Тя какво мисли по въпроса с миенето на зъбите?

От Гала научих за кърпичките...  Peace И вече писах тя какво мисли за миенето на зъбите...

# 685
Емил има вирусна инфекция-хрема с лека температура. Дадох му панадол,довечера пак, а за хремата  Тобрин, физ.разтвор, вит.С, осциококс... (е,не мога да го напиша). Нагоре навсичкото от нощното сукане съм се осукала,и сега ме боли гърба отляво.отивам да закусвам,че май не съм яла от снощи и корема ми залепна за гърба.

Люба,    bouquet

# 686
Люба,бъди сигурна че повечето от нас лееекичко ще ти позавидим даже  Laughing Браво за смелостта.Аз съм егати шубето  Tired Иначе и аз бих го направила.
Бира с таратор ,моля сподели пак какво казва мама-стоматолог за зъбките-как,с какво и от кога се почистват зъбките на бебоците?Нещо за разтвор от вода и кислородна вода съм чувала,ама.... Rolling Eyes
Пепита,бързо възстановяване   bouquet
И силно пожелавам всички болнички да се оправят бързо  Hug

# 687
Като ви чета се чудя, моето бебе на последната консултация на 20.09 беше 9800кг., и 72см. а е роден в края на 8 месец 49см. и 2750кг., доста по голям от поже4ето деца тук, незнам на какво се дължи , и аз и баща му не сме нито високи нито едри, може би е от храната от 1 месечен е на изкуствено мляко, не можах да го катмя, а относно храната и това се чудя ние много рано се захранихме и с глутен и с чице, даже вече му давам храна от детската куня и яде всичко. Иначе нямаме зъбче но е нервен . Отиваме на разходка хубав ден.

# 688
  • София
Привет!

Люба, честито! Аз също ще направя подобна интервенция като приключа с децата Simple Smile

Бебеш, аз съм била в този хотел за Нова година преди 3-4 години. Намира се в началото на града, стара соц почивна станция отвън, но отвътре беше ремонтиран много добре. Стаите бяха доста прилични, само баните бяха кофти (може и да са ремонтирани вече). Беше много топло (важно беше предвид периода). Закуската беше доста прилична също. Помня, че цената тогава беше много смешна и останах приятно изненадана. Има външен басейн и джакузи с доста топла вода (ползваше се и през зимата). Малко е отдалечен от центъра, но това е относително понятие. За града не мога много да кажа (Клечо да се включи), защото и двата пъти когато съм била имахме други приоритети, различни от разходките  Laughing

Чопи, да се оправя бързо малкият Емо.

4arli96, не мисля, че детето ти е много голямо. Моята Радостина на 8 мес. беше 9 кг./71 см. Не се вкарвай във филми  Peace

# 689
  • София
Люба, честито! Ако не бях страшна паника щях да последвам примера ти. Но засега повече ме депресира коремът ми Sad

4arli96, Боян на 8 месеца беше 79 см, килата са му 9100, но пък тук има доста бебоци над 10 кг, така че сте си екстра.

Боян е сополив и подкашлящ, кака му - също. Отвсякъде по площадките се чува детско бухане, така че вирус ще да е. Лекарката каза, че Виброцилът е силен за малкия и му предписа Макситрол. Иначе 2 седмици пръскам физ. разтвор, ама не спират...
Започна да ми отказва ядене, което не се беше случвало. Но пък за проба му давам да опитва от яденето на сестра си от ДК и полудява от кеф. Скоро да става на 10 месеца и да почва.

Общи условия

Активация на акаунт