Вече есента ни стига, Януарче на крака се вдига!

• 30 483
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Пепита, бързо възстановяване и от мен!
Бубе, не е лесно при теб с това учене,но както казваш,вижда му се края. Успех.

Ботуши със сигурност ще взема. Сега му взех обувки с твърда подметка,за прохождане.

Бебеш, кои са седми  и осми зъб на Тея?

Последните нощи малкия ме скъса от събуждане и съответно сукане. Тъкмо се унеса и хайде пак. Ако и сега е така.... Ще има Сам вкъщи 4. Пак съм сама с Емо за 4 дена. И вече не иска да стои в проходилката.И в столчето за хранене. Кой дявол ме накара да го уча да ходи(хванат под мишници)  ooooh! В количката се върти като пумпал.
Кашите май му омръзнаха. Ще почвам скоро месото. С кое се почва, пилешко ли? Чисто или със зеленчуци?
Спря да казва дя-дя (дядо му замина в София),сега почна ке-ке  hahaha

Люба, какво ти е имало? пропуснала съм

взех обувки с твърда подметка на КК за 25лв  Rolling Eyes

# 661
  • sofia
Чопи, заешко е най-добре, за пуешкото педи каза, че е тлъстичко.

Чопи, козметична операция имах, за хубаво е!

# 662
  • sofia
Чопи, пълна ти е кутията и не мога да ти пратя лично

# 663
Е много четох, ама от толкова четене една бъркотия настана  Crazy

Чопи, аз почнах с пиле и пуйка, заек не мисля да давам...не готвя в къщи.

Веси, мерси  Hug Много си ми мис ю да нацелуваш Катенцето  и да й нащипкаш бузаците. (ама голям кеф ми е да те чета, възхищавам се на хора дето умеят толкова умело да се изразяват в писмен вид  Heart Eyes)

Люба, онзи ден си мислех за теб  Hug знам, че си добре, ти си "силен", ама как съм ти завидяла само   smile3521

Обувки взех и кецове, и чехли ама пусто не ги ще. Сваля ги, яде ги, замеря хората с тях, но по предназначение не се ползват.

Пепита, радвам се че всичко е наред  Hug

На новите мамс&бебс  welcome

Хайде, цунам ви че вече е нощес и барем заспя...нещо сън не ме лови, това сигурно от въздуха тук  Crazy

# 664
  • sofia
Жоржи, заслужава си всяка усетена болка Crazy 
Много съм хепи и мерси, че си се сетила за мен.

# 665
Здравейте ! Simple Smile Чета ви от миналата година и ей ме на-да се представим и да помоля за съвет, идеи и разрешение на казус, с който се сблъсках.
Щерка ми Ан-Мари  е родена на 27 януари в Токуда, от пети успешен опит ин витро, благодарение на д-р Стаменов Heart Eyes
В момента е около 7 кила, 69см., кърмя я на поискване, захранена е с месо, зеленчуци, плодове и от скоро с глутен.
Та моля за съвет: първоначално й дадох каша овес, около десетина дни, след това започнах директно да давам по малко от кашата на Милупа 7 зърна. Преди два дни й направих цяла доза от въпросната каша и още същата вечер имаше слуз в акото, на следващия ден имаше еднократно разстройство, но се омаза до ушите Sad
По същото това време се появиха и сополи и сега чуденката ми е, това разстройство дали е възможно да е от глутена или по-скоро от настинката и как да продължа с въвеждането на глутена?!Ще се радвам на мнения    bouquet
Благодаря на Ви фреш и Мила за поканите да се включа към вас Hug
И целувки на Бенджолина  и Точето, които са ни приятелки  Hug
Редактирах....написах, че кашата е просо, а тя беше овес #Crazy

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 08:55 от Ну Заяц

# 666

момичета, онези, които активно кърмите, как са ви зъбите? с Мартин навремето ми се схващаше ченето и ми отслабна временно зрението, сега пък в зъбите ме удари, да му се не види. особно вечер смертелно ме болят, до един! имам два за убиване с арсен и чакам да спра да кърмя, но какво им стана на останалите, баси. сякаш нещо важно се е изцедило, буквално, от всеки един, така го чувствам субективно поне.

По принцип съм много зле със зъбите. За три години кърмене, включително по време на бременност, коментарът на зъболекаря беше, че съм много добре. Смених начина на хранене, обаче. Би било добре да се консултираш като начало със специалист по кърмене, и оттам нататък по веригата. Да не са ти възпалени венците, оттам да е чувството, че нещо им има на всички зъби?

# 667
  • София, Лагера
Здравейте девойки! Аз тези дни не съм се свъртала в къщи и съответно в нета, голям кеф това хубаво време, ееееййййй  Party Party Party

Добре дошла, ПепитаHug Радвам се, че е нещата са се оказали по-добри от очакваното  Peace

Бубе, възхищавам ти се!!! Давай още малко зор, малко и ще свърши!  Hug Peace Peace

На фона на толкова неспящи хлапета направо ме е срам да споделя, че Тервелче се буди напоследък само по веднъж  Embarassed Party

За привързването - предпочитам детето ми да не е залепено за полата ми. Тя ще има нужда да общува с други хора - баща си, баби, дядовци, братовчеди, приятели.
Абсолютно! После, когато ще тръгват на градина, това има голямо значение  Peace

Биберони имам 4, редуваме ги, ама Тервел много много не ги джвака.

Кошче за кола - още сме си на кошничката. На мен така ми е по-удобно, че бебо е до мен. Иначе ще ползваме такова 9-18 кг, още от баткото си седи.

Зъби - засега безпроблемни. Надявам се да не е затишие пред буря  Mr. Green

Заминавам да ям палачинки на езерото на Дружба  Party Довечера ще въртя колелото, ама без палачинки няма да устискам  Crazy

# 668
  • Пазарджик
Добро утро!
Аз пак съм  TiredНели се събуди в 3ч.за да яде(преди това в 21,30ч)после в 7ч.Тя като малко бебе не ми се събуждаше да яде през нощта,и Таня ми направи такъв номер,спря да се събужда от 20ден  ,после на годинка искаше да яде през нощта.И не иска да седи  за секунда сама,трябва да е все в мене,едвам смогвам да си оправя къщата и да сготвя.
Айде оплаках се Simple Smile
Чопи първо белите меса,аз ги дадох така-пуешко,пилешко и заешко(в пюре от зеленчуците ,които си въвела)А тук има инфо за реда на излизане на зъбките http://babaznae.wordpress.com/2009/01/03/%D0%B7%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5/
careener Hug
Бубе  Hug
Ну Заяц ,добре дошла

# 669
Ну заяц  Hug Според мен си е настинка...зъбки мъчат ли?
careener Весиии!  Heart Eyes Обожавам постовете ти! Много цунки на Катето от нас  Hug Със зъбите съм много зле  Cry Болят ме, изглеждат здрави, а то от венеца надолу имало кратери  ooooh! Вече 4 оправих още 6 остават! Зъболекарката каза че имам ужасен дефицит на витамин С, А, и още един, но го забравих Embarassed В момента пия витамини за кърмачки на Хип...малко след дъжд качулка...
Ноеми Да споделиш за палачинките как са  Peace
Да се оплача и аз като тути..Ние сме с разтройство и температура, която снощи стигна 39 градуса  Tired Бебан си играе, жизнен е, но има кръгове под очите и устничките му са напукани  Cry

# 670
Ну заяц, добре дошла най накрая Simple Smile
И според мен е или настинка или може би зъбки, щом е било еднократно разстройство.

# 671
чопи, нашият педиатър беше казал за месата да са в ред - заешко, пуешко, пилешко, бяла риба, агнешко (дотук сме стигнали) Simple Smile

дара тази нощ се утрепа да се върти и да си блъска главата в стената. на няколко пъти ставах да проверявам дали е будна или без биба, а то си спяло детето. в резултат - сега тя дивее в леглото си, а мен ме боли глава...

ну заяц, това като че ли е казус за лекар...

ноеми, никакво споделяне за палачинките, въобще не искаме и да знаем! smile3516 Simple Smile

# 672
Добро утро!

Хайде на кафето:

С риск да ми завиждате ще се похваля. Кали спи по цяла нощ, последното и хранене е 210мл. около 19,00ч. +/- 30мин. Заспива след около половин до един час. Спи цяла нощ, най-много да се разбуди веднъж за биберона. Сутрин става най-рано в 6,30ч., играе си половин час сама в кошарата и чак тогава вече я взимаме.

Добре дошли на новите попълнения в темата  Hug  welcome

Ноеми, после пиши как са били палачинките.

# 673
какче, а тези буйки не са ли за красота?
питам понеже на мен хич не ми е яско кои са за прохождане и кои не.
знам само, че онези грозните кожените, с ципа отстрани, които сме ги имали и ние, са за прохождане и оттам нататък не ми е ясно кои стават.
но тези от сайта са без твърда подметка като че ли Thinking

# 674
ехеей, bim bim, kakche, къде ходя ли, ами като си дам сметка не съм мръднала никъде от столетие-две! само еди концерт дето отидох да чуя, че не можеше да не се занеса на TuxedoMoon. a инак съм повечето време афк, само нощем долазвам до комп - много се тормозя с мъжете у дома, ама много много! хич не е лесно с туийн, казвала съм и друг път, а за таткото с неговите характеропатии да не говорим. но нали не обичам да мрънкам, та така, повечко си чета и по-малко пописвам. действате ми осообено феминизиращо;) short version - и аз си липсвам, ама на  Crazy

мерси, мацки, за споделеното за зъбите!  
careener, доколкото знам всички зъби могат да болят предимно на нервна почва, както може и от някой развален да се пренесе болката.

Елч, скъпа, убедена съм, че се пренася от развалените, да го. но нейсе, с тази ръчна помпа не мога да изцедя достатъчно кол-во, че 3 дни да се храни с него бебочка, докато започнат работа по усмивката ми. май май от прочетеното зъбният ми статус е предизвикателтво от ранга на мама зайка и Бубето. Дани  Heart Eyes (и ну, привет на новата мама-зай   bouquet ), да видим с тая закъсняла грижа за зъбите ще я докараме ли донякъде.. и аз късно увеличих приема на бирена мая, уж заради Са вътре, но определено вече приплаквам за стоматологична намеса в най-спешен порядък! Беренд, омг, а аз къде съм хукнала да се оплаквам при твоите 3 години, боже мой! ами да, определено трябва да променя и диетата си, а споделих, защото усещам именно как соматизирам някакъв точно определен дефицит, един бог знае на какво, сигурно минерален главно. исках д разбера какви витамини/добавки за кърмачки вземате.

Жу, Дани, прегръд!

Дани-зай, дали е зъбчо зъбчев? Екатерина я поддържа тая повишена Т вече 4 дни, спомних си, че при първото зъбче пак бяхме така, но го отдадох на вирусче тогава, хмм. все още не съм убедена, че е само това сега, защото упорства доста време. денем е субфебрилна и даже я водя окей (и съответно не смея да рискувам за пореден път здравето на останалите бебоци, а така ми се иска да се дотъркаляме утре в Борисовата да вържем звънче на циганското лято.. днес ще я мъкна при доки и ще решавам). вечер, обаче, повишава докъм 38.3-38.5. отказва каквото и да е, изключая кърма, дори панадола едва - буквално - набутвам.

Люба, браво ти за куража, нямам представа за какво иде реч, но си герой, чувствам!  Hug

момичета, слънцето е прекрасно навън, приятни разходки на всички малки кнедлички и мами!

Общи условия

Активация на акаунт