Тази нощ моята шушулка ме разби,след като заспа в21,15ч. се събуди в 1ч.удари една игра до 2ч. и поиска да яде,спа до 7ч.яде и сега пак заспа.
Бенджолина ,аз сменям бибите през три месеца,като влезе в следващата номерация(нашите са 0-3,3-6 и тук са със различни дупки 2,3,+за каша)По този повод ,вчера реших да сменя на Нели шишето,че в наше село много трудно намирам на tommee tippee ,взех и на Чико ,лапна бибата два-три пъти и само като го види и го бута
Бебеш ,браво на малката Тея

Чопи и аз вчера се замислих за ново столче,че това и е отесняло,в момента съм в чуденка какво да взема -9-18кг.или 9-36кг.
Еления на нас безотказно ни действа тиквата и прасковата,крушата въобще ,а сините сливи не ги харесва.
MelindaD ,Нели ми ги прави тези номера от време на време,слагам и каша(2мерителни лъжички от млякото)или 30-40мл.плодово пюре,така няколко дена и пак предлагам само АМ

Започвам първия ден с по 5 лъжички и след това постепенно увеличавам количеството за всяка нова въведена храна. Когато се вкарва глутен трябва да се дава всеки ден без прекъсване в рамките на един месец