Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 29

• 59 179
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Аз тези дни ще реорганизирам гардероба и ще вадя някои неща. Сещам се за едно пончо, което имам, но нещо не ми стои много много и искам да го преобразя някак. Ще пусна снимки да дадете акъл Simple Smile
То е дълго, стига ми до коленете и малко седи като одеалце...нещо се чудя да го скъся ли или с някакъв колан да го пробвам...

# 136
misheva, аз си купих миналата зима едно кашмирено, но много дълго ми беше, та преди месец го занесох да ми го скъсят. С колан, зарарди дебелината нямаше да ми е комфортно. Направи ми го овал, харесва ми и чакам да захлади повече, за да го нося. Набелязала съм си и едно друго, което мисля да си взема и нося с колан, понеже е по-тънко и ще стои по-добре.

# 137
Аз днес получих страхотни "легинс", сиви, имитиращи дънков плат. ) Ако можех и да вляза в тях, щеше да е още по-страхотно. )))) Нещо съм сгрешила номера, но пък нали се мъча с отслабването. )

И пончо много харесвам, но на някой друг. Ако се облека в подобно нещо ще приличам на ходеща бъчвичка. )

# 138
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много харесвам къси прiчески, години наред съм била с най-различни форми. Не съм съгласна обаче със статията за Кийра, че къси коси и особено каре отиват само на слаби лица, моето не е такова и въпреки това изглеждаше добре

# 139
И аз към края на април някъде се подстригах доста късо (според моите представи). )
Бях с коса малко под раменете, стоеше супер. ) Сега обмислям отново подобна прическа, макар и да няма да е в крак с модните тенденции. )

цък снимка
не съм много сигурна, че ми отива де. )

# 140
Много си хубава, Мирама Heart Eyes. Твоето късо обаче е по-дълго от най-дългото, което съм имала в последните 5 години Wink

# 141
  • Belgium
Мирама ти за мене си стоиш тип северна богиня, така че нз теб ти отива дълга коса  Laughing

Допълва цялостния образ някак си  Laughing

# 142
Мирама, ти на това късо ли му викаш  Hug
Мисля, че и малко по-късо каре би ти стояло добре, но и така си супер  Peace

# 143
Мирама, та това си е дълго бе, човек! Много сте хубави  с този златисто -червеникав отенък Heart Eyes Според мен един страничен бретон до средата на ухото ще ти стои идеално!

Да ви покажа нашия съботен кежуълпаркоаутфит Laughing

# 144
Ееее, ама момичета, като почитател на дългата коса, аз направо изпаднах в ужас първите 2дни от действията на фризьора върху главата ми. )
Това за мен беше драстична намеса и скъсяване на косата ми. ))))

Благодаря ви много за милите думи иначе. ) Но по-късо от това не мога да преживея. )))

Felicidad, а с бретон не съм била от...12годишна. )))
Твоята снимка е просто възхитителна. ) Ехххх, и аз искам такива крака.  Hug

# 145
И трите, показали снимки сте много готини:) Mirama и аз не бих нарекла това късо, според мен е много готино и както Felicidad e предложила едно странично бретонче би ти стояло много добре.
nana_cool и аз мисля, че с колан ще е кофти точно, защото е дебеличко. Ще го изровя да го снимам аз, дано успея още довечера.

# 146
  • Belgium
Аз пък искам такива ботуши, краката си ги имам  Laughing

Фелисидат, страхотна снимка - и композиция, и поза, и модели  Heart Eyes
Мислиш ли да снимаш професионално? Направо си е време  Laughing

# 147
Много сте готини с малката, Фелисидад Simple Smile.

# 148
Мерси, момичета Grinning Опитах се нещо да позирам, мъжът ми каза - едно дърво до друго дърво Joy Мартина ме видя и се нагласи и тя от другата страна, голям смях Laughing

Лу, държа хобитата да си останат хобита, че иначе човек се взима много насериозно и става страшно Laughing Ако имаш желание, ще те снимам безвъзмездно Wink Flutter

# 149
Да, страхотна снимка на Felicidad.
Аз предлагам да се организираме през някой прекрасен ден и да ни направи по една фотосесия. )))))

Общи условия

Активация на акаунт