Минахме сложните кърмене,зъби,захранване,донякъде сме говорили и за възпитание и ето че за 2 дни едвам изписваме страница,но....каквото такова
,отивам да купя.Да бе,да ще ми изпише,той нали си даде антибиотика да се презастрахова,то аз ако не се сетя
, но....ето колко е хубав и полезен форума
и не можахме да се разходим, аз де
ми мина, но бях много зле
Добре че децата не ги прихвана 
И добре ли е да се дават такива и не е ли опасно бебето да получи алергия към кравето мляко
И какво е по добре каша с АМ или с обезмаслено мляко?
но тя беше на АМ. С Виктор още не съм
то беше рев, то беше чудо и денем и нощем. Аз бях изпаднала в нервна криза и майка ми каза' иди някъде за 1-2 дни, да си починеш. На нея и трябва спокойна майка, а не такава която да и се иска да се хвърли от последния етаж
Така че много зависи какво е детето.
Сега Виктор ми е по спокоен или може би аз вече като съм го изживяла онзи тормоз, неговия ми се вижда бял кахър
а и той е на кърма. Но не бих го отбила, за да отида на почивка
А на бавачка абсурд. 
При нас пък като отидохме сега за почивните дни в Хасково при нашите. И майка ми го взе и влезе вътре, а ние останахме да вземем багажа и малкия както се хилел, като влезли вътре огледал се и рев
ухилен до ушите. 
кураж и дано да си намериш някой там. А до тогава, както е написала Лъки и аз съм насреща Vesela Marasheva съм във Facebook:hug:
Оправих се, но забелязвам че сякаш още не съвсем потекла
А как сте с нощното хранене? Спирате ли го? И нашия татко е готов да го дундурка вечер и да се пробваме, а го спираме
но аз нещо не съм много съгласна, че не иска да яде много пюрета и надали ще устиска явно си е гладен. 

и накрая дадох каша, безмлечна оризова и нея я яде, дадох му и сини сливи, праскова и тях ги яде. иначе съм му дала да опита диня, пъпеш, грозде, краставица, домат, хляб, сухар.

))))))))))) Всичко това казано с най-добри чувства към теб - моите почитания
. Уж нямах намерение да го празнуваме, все пак не е цяла годинка, ама видях, че някои мами са правили сладки за техните бебоци и идеята ми хареса
Сложих снимки във ФБ, тортата стана със сто зора и за жалост улучих много водниста сметана, но поне на вкус беше добре 
Гелчето, което му купих помага за малко, но се чудя дали някой ден няма да се събуди с наядени ръчички, толкова ти дъвчи. Чак и двете едновременно се опитва да вкара в устата. Заспива и с палец в устата, а аз така искам да не свиква така (той свикна вече де). Но сърце не и дава да се опитвам да го отвиквам, защото така се успокоява. Та после ще го мисля, кой знае какъв зор ще е ама...

И добре ли е да се дават такива и не е ли опасно бебето да получи алергия към кравето мляко
И какво е по добре каша с АМ или с обезмаслено мляко?
За пюретата ами взимаш си избрания зеленчук или плод и ги вариш или пък на пара и след това пасираш. Може да смесиш няколко зеленчуци. Сега има тикви, карфиол, броколи, пащърнак и т.н. комбинации каквито ти харесат. Или влизаш в някой магазин и виждаш какви смески има при готовите пюрета и ги правиш и ти, Може да добавиш и АМ или кърма.
Нашия момък не харесва зеленчуковите пюрета и за сега съм ги отложила и давам каша. Но ще го пробвам пак
и му давам само разни играчки да си гризе, защото има голямо желание. За сега друго не давам, не мисля, че е необходимо 
Сигурна съм че при вас всичко е наред.

много неприятно, както писах по рано ми се наложи дори да го дохранвам Виктор една вечер. Справям се с повече сукане, ако иска той и повече течности, но за съжаление, става по бавно заради захранването
Опитвам се и да правя компресия, но нямам особен успех.
до къде се показва главичката?
Добре е да си има млечни хранения бебето, може да минеш на АМ, щом не ти се цеди, поне до 1г.
И не му се нерви толкова на таткото
явно те изнервя много цеденето, важното е че помага
А иначе както ти е писала vikiimm зеленчуковите пюрета заместват ядене 
Защото ще мога да си издействам домашни яйца, а за сиренето..... то от магазина
кой го знае какво е.